شایدم بازی جام جهانی کوئیدیچ یا زندانی آزکابان یا جام آتشنقل قول:
Printable View
شایدم بازی جام جهانی کوئیدیچ یا زندانی آزکابان یا جام آتشنقل قول:
من اونجا گیر کردم که باید لوازم لونا رو پیدا کنی.بعد از جنگ با ولدمورت.من نمیتونم همه ی لوازمشو پیدا کنم.کمک:19:
نقل قول:
نه دوست عزیز من همین بازی رو می گم.:31:
سلام من یه مشکلی تو این بازی دارم هرکی تونست کمکم کنه .من در جایی که باید به نویل در آتش زدن به گیاه کمک کنم مشکل دارم .هرچی آتیش می زنم باز در میاد .اگه می شه به طور واضحی بگین به چه ترتیبی باید آتیش بزنم اگرم سیو بازی تو اون قسمت رو دارین بزارین .با تشکر
سلام.نقل قول:
شما باید برای هر گیاه آنقدر ادامه دهید که گیاه نابود شود بعد به سراغ گیاه بعدی بروید. :20:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
در همین تاپیک مطرح شده است.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1452195&postcount=172
ولی من گیاه اول را 5 یا 6 بار نابود کردم و دوباره در آمدنقل قول:
در ضمن می شه بگید چند بار باید آتیش بزنم و اگر می شه یک کم بیشتر توضیح بدید با تشکر
آقايون عزيز اونايي كه با رموز بازي آشنا نيستند يه رهيافت نوشتم اگه اشتباه نكنم Elendil خان توي پست اول گذاشتنش اگه برش نداشته باشن برن از اونجا رهيافت 2 جلدي كه پارسال تدوين كردم دانلود كنن. عمر ما رو هم دعا كنيد
در مورد آتيش زدن گياهان هم بايد هر 4 نفر باهم جادو اجرا كنيد بايد ايستادن شما به گونه اي باشه كه جلوي رون و هرمايني رو نگيريد كنار وايسيد تا اون هم مقابل گياه وايسن بعد سعي كنيد كه هر چهار تاتون باهم ورد اينسنديو رو روي گياهان اجرا كنيد. ربطي به چند بار آتيش زدن نداره اگه 4 نفري ورد رو اجرا كنيد همون بار اول آتيش ميگيره
ممنون ببخشید ....حالا چه جوری با هم جادو می کنند؟با تشکر
بچه ها من همه رو دعوت کردم به اون اتاق تمرین فقطhananh abbotهمون که پایین پایین (از همه پله ها پایین تره) رو دعوت نکردم راهنمایی ام کنین.
شما اگه خيلي به بازي علاقه داري اون رهيافت شركت دارينوس رو تهيه كن با اون برو جلونقل قول: