سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر میکنم منظورتون لاکی بامبو هست،همینطوره؟ حدس هایی میزنم اماممکنه عکسی هم بذارین تا بیشتر بتونیم بدونیم؟شاید بتونیم بهتر کمک کنیم.
موفق باشید.
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر میکنم منظورتون لاکی بامبو هست،همینطوره؟ حدس هایی میزنم اماممکنه عکسی هم بذارین تا بیشتر بتونیم بدونیم؟شاید بتونیم بهتر کمک کنیم.
موفق باشید.
سلام.خسته نباشيد.من 2 ساله كه يه گياه بامبو دارم تو اين 2 سال در يك اندازه مونده و اصلا رشد نكرده در ضمن نوك برگهاش هم خشك شده اگه ميشه منو راهنمايي كنيد و بگيد كه علت چيست؟
سلام
من دو نوع گل دارم یکی یاس رازقی و دیگری رز لطفا اگه میشه راه های نگهداری این دو گل زیبا و خوشبو رو بگید ممنون میشم
کسی نیست جواب بده ؟؟؟
[IMG]D:\khezry\tasvir\garden home\dsc02347.jpg[/IMG]
تصویرتون رو باید در یکی از سایتها آپلود کنید بعد لینکش رو اینجا قرار بدیدنقل قول:
:11:
با سلام
لطفا در باره قلمه زني در ازمايشگاه درون لوله هاي ازمايشگاهي و محيطهاي كشت توضيحاتي ارايه فرماييد.وهمچنين جهت جستجو در اينترنت كلمات كليدي را در صورت امكان ارسال فرماييد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشكر
سلام دوستان
راستش ما یه 2 سالی هست که آووکادو داریم قدش هم حدودا 1.70 و 1.80 هستش!
ولی میوه نمیده!
میگن باید پیوند بزنیم!
یعنی چی؟
با چی پیوند بزنیم؟
ممنون
AaVaA عزيز از راهنمايي شما متشكرم . مدتها بود كه سعي ميكردم مشكلاتم را به صورت عكس مطرح كنم اما نميشد و با لطف شما مشكلم برطرف شد:11:
يك شاخه پلاسيده از يك گلدان در حال نابودي يك گل زيبا در منزل يكي از دوستانم بود كه آوردم و پرورش دادم و تكثير كردم اما اسمش رو نميدونم ، فكر كنم از خانواده بنفشه آفريقايي باشه. هركدوم از رفقا كه اسمش رو ميدونند لطفا راهنمايي كنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سحر
گياه بامبو جزء گياهاني محسوب ميشه كه قابليت سازگاري زيادي با محيط داره و در هر شرايطي به رشدش ادامه ميده و به گياه خوش يمن معروفه.شما در خصوص محيط نگهداري بامبوتون توضيح بدين تا ببينيم مشكل از كجاست.(نور ، دما ، زمان تعويض آب ،تغذيه و...)