نوشته شده توسط HolySooshiant
سلام اقا شهراد
من نگفتم مولوی ادم بدی بوده بلکه یک عارف بوده ولی یک سنی بسیار متعصب هم بوده
در مورد این که در عوالم دیگه کجا هستند و چه میکنند هم زیاد خوندم واینکه استاد اکنکار هستند ولی چیزی که طرفداران اکنکار میگن مهم نیست مهم اینه که مولوی در کتاب های خودش چی نوشته
اون اکیست نبوده بلکه یک مسلمان سرسخت بوده و همون طور که گفتم بیشترین نامی که در اشعارش هست یکی از نام های پیامبر هست یعنی مصطفی
ولی این که مولوی چه دینی داشت برای من مهم نیست فقط این برام مهم هست که هر کس با هر دین و مذهبی میتونه یک عارف کامل و واقعی بشه ولازم نیست حتما اکیست یا مسلمان بودچیزی که الان طرفداران اکنکار بر اون پافشاری میکنند که تنها راه رسیدن به خدا اکنکار هست
الان هر اکیستی که یک حلقه وصل به قول خودش گرفته ادعا میکنه که مقام اون از همه پیامبران بالاتره این هم دیدم که گفتم
یکم انصاف داشته باشید حد اقل اون استادانشون میگن که طرفداران و پیروان پیامبران تا عالم 4 میرن حالا پیامبرشون اندازه یک حلقه هم وصل نداره
یا نگفتید که چرا به الله کلنیران جان گفتند
شاید کسی مسلمون باشه برای خدا شرک بیاره و یا اصلا شیطان پرست باشه ولی کسی حق نداره به این دلیل الله شیطان بدونه همون طور که اگر اکیستی در عمل شیطان پرست باشه نمیشه گفت که سوگماد شیطان هست این کار بسیار زشتی هست
سوال من در مورد کلمه حقیقت و شریعت هم جواب ندادید
باز هم تکرار میکنم هیچ راه خاصی تنها راه رسیدن به خدا نیست شاید شما با اکنکار به خدا برسید و مولوی با اسلام ولی وقتی به حقیقت رسیدید دیگه این حرف ها که چه کسی با چه مکتبی به خدارسیده مهم نیست
دیگه اون عارف نمیاد بگه شما اگر پیرو اکنکار یا اسلام بودید من به شما کمک میکنم اگر نبودید نمیکنم و من استاد اکنکار یا اسلام هستم چون خودم با اون روش به خدارسیدم
اون عارف دیگه وسیله ای شده برای خدا و خدا برای همه شریعت ها و طریقت ها و همه موجودات هست و هر وقت که وقتش بشه به وسیله هر عارفی که نقش مجرا بازی میکنه بدون این که روش رسیدن به خدای عارف مهم باشه افرادی که سعی در شناخت خدا دارند راهنمایی میکنه
به هر صورت از این که این جا پست میدید خوشحالم و اگر وقت داشتید میتونید روش های پرواز روح این جا قرار بدید
در مورد این که کار هایی مثل تله پاتی کارما دارند قبلا در جای خودش گفتم و همین طور که این نیرو ها به هیچ وجه دلیل معنویت کسی نیست بلکه میتونه اونو از خدا دور هم بکنه ولی فراموش نکنید که همه این ها علم هست مثل فیزیک و شیمی و همون طور که یک فیزیک دان میتونه بمب اتم بسازه و از خدا دور بشه با کار های خوب هم میتونه به خدا نزدیک بشه و متافیزیک هم همین طور میتونه افرادو به خدا دور یا نزدیک کنه و این بستگی به خود شخص و نیت اون داره و نمیشه اونو یاد نداد چون میشه از اون استفاده بد هم کرد و هم خوب
--------------------------
حمید جان حتی با این نیت هم نمیشه
شما اجازه ندارید از این روش ها برای این کارها استفاده کنید اگر این طور بود که همیشه پیامبران و عارفان از این نیرو ها استفاده میکردند و هیچ وقت شکست نمیخوردند
از این روش ها فقط در موارد بسیار نادر که خواست خدا چنین باشه میشه استفاده کرد که اون هم باید این قدر به خدا نزدیک باشید تا بفهمید یا استاد درون داشته باشید
شاید براتون عجیب باشه ولی شاید یک عارف بدونه که امروز بچه اون میره زیر ماشین و له میشه ولی کاری نمیکنه چون اجازه نداره برای همین خدا به ما ظلم نکرده که نمیذاره ما متوجه اینده بشیم چون اگر بفهمیم زجر میکشیم یا اگر جلوشو بگیریم به ضرر خودمون هست
اگر میخاید که جلوی بدی بگیرید تنها کاری که میتونید انجام بدید این هست که مجرایی برای تحقق اراده الهی بشید
در این صورت شاید شما نفهمید ولی اراده الهی به وسیله شما اجرا بشه و در این صورت نه تنها کارما نداره بلکه شما را به خدا نزدیک میکنه