يه گيتار دست ساز ايتاليايي من دارم 6 سال ژيش گرفتم 165 تومن الان فكر كنم بالاي 300 تومنه!
قيمت ويلون كسي داره؟ ويلونم رو من شكسم!! يه ويلون حرفه اي مي خوام با زه طبيعي!
يه گيتار دست ساز ايتاليايي من دارم 6 سال ژيش گرفتم 165 تومن الان فكر كنم بالاي 300 تومنه!
قيمت ويلون كسي داره؟ ويلونم رو من شكسم!! يه ويلون حرفه اي مي خوام با زه طبيعي!
سلام دوستان... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به راهنمایی در مورد خرید ساز دهنی احتیاج دارم ....اگه به سوالاتم جواب بدید خیلی ممنون می شم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.من چند تا مطلب راجع به ساز دهنی خوندم و تا اونجایی که فهمیدیم ساز دهنی انواع مختلف دارده مثل دیاتونیک و کروماتیک و ... می خواستم بدونم برای آموزش کدوم نوع آسون تر و بهتره....؟!
2. من ترجیحا می خوام این ساز رو خودم تو خونه یاد بگیرم و به کلاسی برای یاد گیری نرم حالا می خواستم بپرسم که یاد گیری این ساز چه قدر سخته و آیا می تونم خودم به تنهایی یاد بگیرم و آیا کتاب های آموزشش در بازار هست یا نه ؟! و به طور کلی آموزشش چه قدر کار و زمان می بره...؟!
3. چه مارک و مدلی اش خوبه و قیمتش چه قدره....؟!
با سپاس فراوان.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من به اطلاعات زیر هرچه سریعتر احتیاج دارم...لطفا اگه کسی اطلاعاتی در باره سازدهنی داره اینجا بذاره فوری یه.......خیلی ممنون ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امروز شروع به یاد گرفتن پیانو کردم. تو شهر ما موسسه های زیادی برای آموزش وجود نداره!
توی یه موسسه ثبت نام کردم و امروز اولین جلسم بود. نت ها رو یاد گرفتم و باید تمرین کنم. چون ساز پیانو رو ندارم، استادم گفت که نمیشه درس داد و فقط باید پیانو داشته باشم تا تمرین کنم. حالا هم قیمتش 2 میلیون تومنه!!! من میخواستم میز بیلیارد بخرم ولی پشیمون شدم و حالا باید پول جمع کنم یا هر روز به بابا جونم گیر بدم تا واسم پیانو بخره. حالا با این همه سختی ها نمیخوام آخرش یه پیانویی گیرم بیاد که بدرد نخوره!!!
پس، کمکم کنید تا یه مارک عالی و با کفیت و با دوام و استاندارد بخرم. من هیچی از ساز و موسیقی و پیانو نمیدونم و این تاپیک رو برای درخواست کمک زدم.
هرطور که میتونید کمکم کنید فقط، اطلاعات درست بدید تا گمراه نشم. ممنونم!
Jazz یه سبک موسیقی و هنری آمریکایی هست که ریشه تو جوامع افرو امریکن یا همون سیاهپوستایی داره که در جنوب ایالات متحده زندگی میکردن.نقل قول:
نوازنده های جاز هم دقیقا یادم نیست ولی اینا اصل کارین:
1- نوازنده بیس (که خیلیا باس تلفظ میکنن) 2- درامر 3-گیتاریست 4- پیانیست 5-ساکسوفونیست (که خیلیا ساکسیفون تلفظ میکنن که غلطه) و 6-نوازنده ترومپت
ولی درام مجموعه از Drum ، سنج و بعضی مواقع پرکاشن های دیگه ای هست که توسط درامر و با درام استیک نواخته میشه.
تو ایران معمولا به اشتباه به درام، جاز اطلاق میشه که یه غلط مصطلحه.
اینم عکس درام کیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز به نظر من لازم نیست که از همون ابتدا گراند پیانو آکوستیک! تهیه کنیدنقل قول:
چون واقعا قیمتشون بالاست
شما میتونید با حدود 1 تا 1.5 میلیون یک پیانو دیجیتال خوب تهیه کنید
فکر میکنم زیر یک میلیون هم گزینه های خوبی وجود داشته باشه
درسته که پیانو های آکوستیک بهترین گزینه هستند اما مشکلاتی دارند که بیشتر به درد تهران میخوره
خدایی نکرده اگر کوک ول کنه باید حدود 150 هزار تومان هزینه کنید تا براتون کوک کنند
و مشکلات دیگه ای هم داره مثل قیمت زیاد ، سازگار نبودن با هرنوع آب و هوا و ...
اما به نظر من ابتدای کار پیانوی دیجیتال خوب بهتره:46:
موفق باشید:11:
1- اگه قیمت پیانوی دیجیتال 1 میلیون تومنه، پس آکوستیک قیمتش چنده؟
2- پیانوی دیجیتال فرقش با آکوستیک چیه؟ صداش فرق میکنه؟
3- شخصی که قراره بهم آموزش بده، گفت زیر 1 میلیون بدرد نمیخوره، حرفش درست بود؟
4- یه پیانو توی آموزشگاهمون هست، از کجا بفهمم دیجیتاله یا آکوستیک؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز بسیار ممنون از راهنمایی کامل و گویا و همهتر مصورتان
دقیقا به خاطر همین اصطلاح بیجا و بیخودی که شکل گرفته بود برام سوال شده بود که فرق این دو چیه که با توضیحات کامل شما روشن گشتیم !
دوست عزیز سلامنقل قول:
قیمت پیانو های آکوسیتک از 4-5 میلیون شروع میشه به بالا
خوبش حدود 8 تا 10 میلیون تومانه ، البته قیمت های خیلی بالا هم داره و کمتر هم میشه گیر آورد ، بستگی به مارکش ، نوع چوبش و خیلی چیزهای دیگه داره:46:
پیانوی دیجیتال با برق کار میکنه و شباهتش با پیانوی آکوستیک کلاویه های اونه
صداش به شفافیت آکوستیک نیست و در بعضی از مدل ها توش ریتم هم داره
اما آکوستیک صداش کاملا طبیعیه و شما صدا رو از خود سیم ها میشنوید اما قیمتش تنها ضعف اونه.
همه ی زیر 1 میلیون تومان ها بد نسیتند باید خودشون ببینید و صداشو بشنوید و خودتون قضاوت کنید
یکی از دوستان من دیجیتال موکو گرفت که خیلی ازش تعریف یمشد اما جالب نبود با یک یاماها عوض کرد که تعریفی ازش نبود اما مدل یاماها خیلی بهتر بود:20:
این یک مدل از پیانوی دیجیتال
و این هم گراند آکوستیک
موفق باشید:11:
پس این پیانو چیه؟
عزضش کلا یک متر هم نمیشه!
با سلام دوستان .
از اونجایی که من علاقه ی شدیدی به این 2 ساز دارم ( گیتار برقی و ویولن )
خواستم ببینم من اگه بخوام هرکدوم رو بخرم قیمتشون جدا جدا چقدر در میاد ؟
نه خیلی گرون باشه ، نه خیلی ارزون .
ممنون میشم کمک کنید (: