-
نقل قول:
motmaeni ? akhe kheili shabish khonde
mohamad zare dige kiye
faghat hamin ye ahango khonde? tanx
سلام...دوست من شما مطمئنا قوانين انجمن رو ميدوني اما متذكر ميشم كه فارسي تايپ كنيد لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!
بله محمد زارع خونده...
همين يه اهنگ نيست ...يه البوم داده بيرون.به نام رو در و ديوار اين شهر.
در ضمن صداش از زمين تا اسمون با چاووشي فرق داره... نميدونم شما رو چه حسابي اينو ميگين!
-
دموی آهنگ عصای شکسته از محسن چاوشی
-
نقل قول:
motmaeni ? akhe kheili shabish khonde
mohamad zare dige kiye
faghat hamin ye ahango khonde? tanx
محمد زارع با اسم مستعار كيارش قميشي مطرح بود...
در ضمن صداي سلطان چاووشي رو با كسي نبايد مقايسه كني...
-
دوستان يه عده آدم بيكار كه از شهرت و معروف و محبوب بودن محسن عزيز ناراحتن سايت ايشون رو به اصطلاح هك كردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هكر(!) هم بدونن اين كارا محبوبيت محسن رو نه تنها كم نمي كنه بلكه بيشتر هم مي كنه.
-
اخراجي ها كه قضيش مشخص شد / دو فيلم سنگ كاغذ قيچي و ادم هم پروانه نمايش گرفتند...فقط اينجا سنتوري معلوم نيست چي شده...
در گفت و گو با فارس اعلام شد:
كاسهساز: نمايش نسخه جديد «اخراجيها» منتفي شد
خبرگزاري فارس: حبيباله كاسهساز تهيهكننده سينما گفت: اكران فيلم «اخراجيها» به صورت فعلي ادامه مييابد و تغييري در اكران سينمايي آن به وجود نخواهد آمد.
حبيباله كاسهساز در گفت و گو با خبرنگار سينمايي فارس گفت: اكران فيلم بدون اضافه كردن بخش ديگري در سينماهاي آزاد ادامه خواهديافت اما قصد داريم در صورت كسب موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، چهل دقيقهاي كه قرار بود به نسخه سينمايي فيلم اضافه شود، به نسخهاي كه قرار است وارد شبكهويدئويي كنيم، بيفزائيم.
كاسهساز در مورد پخش نسخه ويدئويي اين فيلم گفت: هنوز زمان پخش نسخه ويدئويي اين فيلم مشخص نيست اما در حال گفت و گو با موسسه «تصوير دنياي هنر» هستيم تا از طريق اين موسسه، سيديهاي رسمي اين فيلم را پخش كنيم.
-----
«آدم» و «سنگ كاغذ قيچي» پروانه نمايش گرفتند
خبرگزاري فارس: شوراي صدور پروانه نمايش 35 ميليمتري، براي دو پروژه سينمايي پروانه نمايش صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، فيلم «آدم» به تهيه كنندگي علي واجد سميعي و كارگرداني عبدالرضا كاهاني و همچنين فيلم «سنگ، كاغذ، قيچي» به تهيه كنندگي حميد اعتباريان و كارگرداني سعيد سهيلي عنوان دو پروژهاي است كه از اين شورا پروانه نمايش دريافت كردهاند.
-
نقل قول:
سلام...دوست من شما مطمئنا قوانين انجمن رو ميدوني اما متذكر ميشم كه فارسي تايپ كنيد لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!
بله محمد زارع خونده...
همين يه اهنگ نيست ...يه البوم داده بيرون.به نام رو در و ديوار اين شهر.
در ضمن صداش از زمين تا اسمون با چاووشي فرق داره... نميدونم شما رو چه حسابي اينو ميگين!
از اين كه متذكر شديد ممنونم . به دليل اشكال در سيستم ويندوز مجبور شدم
در ضمن صداش با حال حاظر محسن فرق داره . محسن پيشرفت كرده
نسبت به چند سال پيش كه همه اداي سياوش در مي اورن . شبيه
البته خوشحالم كه محسن سبك خودش جدا كرد واز اين جمع خارج شد
-
نقل قول:
محمد زارع با اسم مستعار كيارش قميشي مطرح بود...
در ضمن صداي سلطان چاووشي رو با كسي نبايد مقايسه كني...
از بيان اسم مستعار ش ممنون . شناختم
در ضمن چند سال پيش كه محسن كارش شروع كرد همه اونو اول با سياوش و بعد با مجتبي كبيري اشتباه گرفتن و پس نگو قابل مقايسه نيست
گرچه اينو قبول دارم كه الان قابل مقايسه نيست . پيشرفت زيادي داشته . اميدوارم منظورت حال حاظر باشه
-
نقل قول:
از بيان اسم مستعار ش ممنون . شناختم
در ضمن چند سال پيش كه محسن كارش شروع كرد همه اونو اول با سياوش و بعد با مجتبي كبيري اشتباه گرفتن و پس نگو قابل مقايسه نيست
گرچه اينو قبول دارم كه الان قابل مقايسه نيست . پيشرفت زيادي داشته . اميدوارم منظورت حال حاظر باشه
از همون اول هم محسن با كسي قابل قياس نبود...
-
نقل قول:
از همون اول هم محسن با كسي قابل قياس نبود...
اين نظرت اصلان قبول ندارم و بخاطر ايتكه موقع شروع به كار محسن . به گفته خودت به دليل سن كم شناخت خوبي از جامه موسيقي نداشتي
امدوارم اينو قبول داشته باشي كه محسن به جايي رسيده به خاطر جواز نداشتنش بوده و بحثي كه شما در اين موضوع راه انداختيد بيهودست
اگر محسن جواز مي گرفت شايد مثل خيلي ها از جمله كبيري ، از مو سيقي محو مي شد
اوايل بحث اين صفحه خيلي مفيد تر بود و اين مباحثه كه براي محسن ارزشه
از شرايط مجوز گرفتن و قوانينش اگه اطلاعاتي داري به منم بده :41:
-
عزيز شما چرا وقتي مثال ميخواي بزني اسم اين يارو تقليدي كبيري رو ميبري....ادم بهتر گير نيوردي؟؟؟
من فقط يه چيز بهت ميگم:::
« اگر محسن مجوز داشت شك نكن كه تا حالا زنده نبود...»