با سلام خدمت دوستان ، من یه مشکل دارم و اونم اینه که وقتی میخوام facetime , viber , tango کنم هی زرت و زرت قطع میشه ، مودم رو که خاموش روشن میکنم بهتر میشه . نمیدونم مشکل از چیه ، مودمم ایسوسه و سرعتم هم رو 4 مگ بسته شده .
Printable View
با سلام خدمت دوستان ، من یه مشکل دارم و اونم اینه که وقتی میخوام facetime , viber , tango کنم هی زرت و زرت قطع میشه ، مودم رو که خاموش روشن میکنم بهتر میشه . نمیدونم مشکل از چیه ، مودمم ایسوسه و سرعتم هم رو 4 مگ بسته شده .
داداش شما همین پ .... داخلی خوب واسه پارس سراغ داری که بشه ازش دو سه روز تست گرفت ؟نقل قول:
من تا مدتی پیش از امین جان میگرفتم و روی شاتل عالی عمل می کرد اما نمیدونم چرا روی پارس اصلا خوب نشد و سرعت حتی اومد پایین تر !!!
باید یک کاری کنم اون ساعتی که سرعتم بهو از یک مگ میاد روی 200 ، مشکلش حل شه
ممنونم :n16:
یوزر کد شهر + تلفن هست اما پسورد یه کد کاملا تصادفی هستنقل قول:
خیر برای بار اول پول نصب رو از شما میگیرن !
مهم نیست پول را بگیرن ولی خودم میخوام نصب کنم چون روز اصلا خونه نیستم و فقط ساعت19:00 به بعد منزل هستم...نقل قول:
سلام دوستان
پارس نامحدود 128 سرعت دانلودش چنده؟
معمولا یوزر : کدشهر بدون صفر مثلا 217752نقل قول:
پسورد: شماره تلفن adsl
طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات فقط در صورتیکه کاربر تقاضای نصب حضوری کنه 9500 باید دریافت کنند در غیر این صورت تخلف هست و می شه به سامانه 195.ir شکایت کرد
فعلن پارس آنلاین زوری اون 9500 رو می گیره.
قدیم اینجوری بود الان یه کد خاص میذارننقل قول:
من نرم افزار کارم و توی یه اپل استورم دم اپل گرم گا....... مارو از بس آپدیت فریمور داد هر سری که او اس میده باید چیزی حدوده 45 گیگ دانلود کنم چرا 45 گیگ چون فریمور 5s + 5c +5 + 4 + 4s + ipad 2+3+4+air + ipadmini 1+2 که هرکدوم اینا خودشون gsm + gsm 2012 + cdma + global دارن +اینکه باید همیشه برنامه هامو آپدیت نگه دارم حدودا 6000 تا اپ اورجینال دارم محل کارمم 2 مگ ولی خوب سرعتش ..........!!! 100کیلوبایت میداد الیته بعد از گرفتن این ای دی اس ال برای منزل بهش برخورده دیروز و امروز 2 مگ برمیداشت:n13: ای دی اس ال محل کارم مال مخابرات...............نقل قول:
هزینه این قراردادم 1080000 شد 700000 ازش کم کردن چون هنوز 5 ماه از سرویس قبلیم مونده بود 128 نامحدود یه ساله گرفته بودم.
48 گیگ مال سرویس یه سالست 400 گیگم ترافیک گرفتم
ویتدوزم 7 هستنقل قول:
انتی ویروس و غیر فعال کردم و تست کردم دوباره همون ارور رو داد
فایروال ما خود ویندوزه؟
چه جوری می تونم غیر فعالش کنم؟
سرعت دانلودم همون 300 الی 450 در مواقع آزاد در مواقع 2 تا 7 هم مثل همه شما انگاری خطم بدجوری نویز داره باید به فکر سیم کشی از محل داک باشم به صورت مستقیم روز اول پهنای باندم رو 9 مگ بود ولی بخاطر نویز مجبور شدم بیارم روی 4 مگنقل قول: