منم موافقم اگه جاری این 512 نامحدود میگرفتم بهتر بود تو خیال خودم میگفتی 1 مگ بر ثانیرو میده اما کشک ازاب درومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
منم موافقم اگه جاری این 512 نامحدود میگرفتم بهتر بود تو خیال خودم میگفتی 1 مگ بر ثانیرو میده اما کشک ازاب درومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان هنوز مشکل من با وی پا ان حل نشده. بدون وی پی ان سرعت 10-20 بالاتر نمیره. dns هم تغییر دادم درست نشده. چیکار کنم؟ :grrr:
دوست عزیز من خط 4 مگ دوستمون رو گفتم شما 9 مگ هستیدنقل قول:
9 اگه نویز نباشه تا 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودش هست
اگه اون دوستمون خطش 4 مگ باشه که کاملا حق باش شماست و خطی که 4 مگ باشه بیشتر از 450 نمیتونه دانلود کنهنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز شرمنده شما این 450 گیگ رو برای چی لازم دارید و چقدر هزینه این سرویس شده ؟ چون برام جالب بود خرید این حجم
البته اگه مایل بودید جواب بدید و اگر خصوصی هست خیر .
اینم سرعت دانلود امشب ما بدون سرعت دنده ای و با رنج تقریباً ثابت ...راضی ام به رضای خدا :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1 مگ حجمی
اینم لینک ویدیو بنده از سرعت دانلود الان من در ساعات رایگان , ساعت 3:30 صبح
اینم لینک دانلودش :
خواستم در مقابل رفيقمون
faramobile كم نياورده باشم اين تستا رو گذاشتم والا بنده اهل ريا نيستم:n02::n02:
2 مگ محدود قم (خط روي 9 مگ بسته شده و به قول خودشون خطم هيچ گونه نويز هم نداره)
يعني خدا وكيلي هيچ كدوم از مسوولين پارس انلاين اين تايپك نمي بينند تا يك خورده به حال ما قمي ها گريه كنند
رو چند مگ بسته خططون رو و ماهی چند؟نقل قول:
9 مگ ، ماهی 25 تومننقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]