در خصوص سرویسی اینترنتی که دارید میشه یه توضیحی بدید که چه جوریه ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
میشه توضیح بدید از چه طرحی استفاده می کنید؟نقل قول:
Printable View
در خصوص سرویسی اینترنتی که دارید میشه یه توضیحی بدید که چه جوریه ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
میشه توضیح بدید از چه طرحی استفاده می کنید؟نقل قول:
بچه ها سعی کنید امار رو از بچه های منطقه خودتون هم بگیرید چون امار ماها که از شهرها و حتی مناطق مختلف یه شهر هستیم بدردتون زیاد نمیخوره
ما تو همین کرج خودمون تو مناطق مختلف سرعتهامون متفاوته
پس فقط با نظر بچه ها تصمیم نگیرید تو منطقتون هم از دیگران بپرسید.
- - - Updated - - -
بچه ها سعی کنید امار رو از بچه های منطقه خودتون هم بگیرید چون امار ماها که از شهرها و حتی مناطق مختلف یه شهر هستیم بدردتون زیاد نمیخوره
ما تو همین کرج خودمون تو مناطق مختلف سرعتهامون متفاوته
پس فقط با نظر بچه ها تصمیم نگیرید تو منطقتون هم از دیگران بپرسید.
ما که محدود شدیم ولی بهتره ناشناس بمونه مراکز مخابراتی که دوستان سرعت بالا با افزایش بیش از حد مشترک محدود نشن:n06:
طرح ساعتی: 1 ساعت نا محدود 900 ت. البته 2 و 3 ساعته هم هست !نقل قول:
[QUOTE=IVAN;8874253]چند شب؟
5 شب شد فکر کنم
من تا همین تغییر قیمتا سرعت روزانه شبانم داخلی 1 مگابایت و سرور خارجی هم 500-550 بود با اکانت افزایش سرعت از لینکای خارجی سرعتم میرسید به یک مگابایت .نقل قول:
ولی الان بعد تغییر تعرفه سرعت شبانم چه داخلی چه خارجی روی 120-160 هست با اکانت افزایشی هم فرقی نداره .
سرویس هم همون شهای
هر مرکز بنا به صلاحدید خودش اقدام مکنه حتی قبلا هم اینطوری بود که بعضی دوستان تو تایم رایگان سرعتشون از سرور خارجی به 250 محدود میشد بعضی ها 500 بعضی ها هم بدون محدودیت دان میکردن . بعضی ها سرعت دانلود رایگان تو سرور داخلی هم رو 500 محدود میشد . یک سر بزنی پستهای سال پیش من یادمه این جریان بود الانم هرکی به عشق خودش محدود مکنه من فقط شب اول طرح تونست 8 گیگ دان کنم رایگان بعد هرشب بین 2.5- 3 گیگ رایگان دان دارمنقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این ساعتی های ایرانسل خوبه ولی کی حوصله داره صبح 5 پاشه تا هشت دانلود رایگان بکنه ؟؟ میشه طوری تنظیم کرد مقل ای دی اس ال و ساعت دانلود خودش اتوماتیک شروع بشه ؟؟؟ هزینش میشه یک مودم 4جی
دوستان یک راهنمایی کنید من خطم قبلا ده مگ رو میکشید الان میرم واسه انتخاب سرویس شهاب میزنم میگه خطت کشش نداره سرعت پایین انتخاب کن . خط همون خطه سیم همونه مرکز همونه یعنی چی بر سر انترنت اوردن ؟ مرکز هم که میری سه چهارتا بی سواد گذاشتن فقط بلدن برن چای زهرمار کنن هیچ پاسخگو نیستن یارو دفترش باز میزاره باید یکساعت منتظرش باشی برگرده بعدشم گوشی رو برمیداره یک ساعت هم با تلفن مشغوله
بعضی از دوستان میدیدم که میگفتن دیگه گیگ باکس نداره آسیا ولی الان تو پنل گیگ باکسه 9 گیگی و 30 گیگی هست که
چجوره؟ بقیه هم میتونن گیگ باکس بخرن؟
الان توی پنل گیگ باکس 9 گیگ 5 روزه و 30 گیگ 30 روزه و 90 گیگ 90 روزه موجودهنقل قول:
سلامنقل قول:
در خصوص شبانه حق با شماست هر مرکز بنابر صلاحدید خودش اونو محدود میکنه! یا محدودیت رو کم یا زیاد میکنه!
در خصوص دانلود شبانه چه با ایرانسل و چه با ADSL میشه با تنظیمات IDM مشخص کرد چه ساعتی PC یا لپ تاپ شروع به دانلود کنه با گوشی هم با برنامه ADM میشه اینکارو انجام داد کار خاصی نداره اموزشش هم تو نت پره!
در خصوص تمدید و یا سفارش نت اسیاتک در بخش مربوطه اش برای هر سرویسی بالاتر از 2 مگ هر کدوم رو انتخاب کنی اینو مینویسه! ربطی به کشش خطتت نداره!
ارادت