پارس انلاین این قانون رو ندارهنقل قول:
بله اگر خط شما نویز نداشته باشه و مرکز مخابراتی شما خوب باشه شبی 15 گیگ رو میشه گرفت
Printable View
پارس انلاین این قانون رو ندارهنقل قول:
بله اگر خط شما نویز نداشته باشه و مرکز مخابراتی شما خوب باشه شبی 15 گیگ رو میشه گرفت
نقل قول:پارس آنلاین چیزی به اسم محدودیت شبانه نداره ، ولی اینکه شما بتونی 15 گیگ شبی دانلود کنی اصلا تضمینی نیست و تقریبا با تجربه ای که من دارم میتونم بگم احتمالش 10 تا 20 درصد هست که بتونی به این صورت دانلود کنی و کاملا به مرکز مخابراتت مربوط میشه که پهنای باند مناسب داشته باشه و خطت هم که حتما باید این سرعت بالا رو ساپورت کنه و نویز ندهنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مطمئنی؟ نداره؟
مرکز مخابراتی مون نمی دونم وضعش چطوره؟
اما خطم تا ۸ مگ جواب میده و لینک های دانلودم هم همشون از سرور ایران هستش
یعنی خودم فایل هام رو میارم سرور ایران
چه سرویسی؟ چه طرحی؟
چه سرویسی؟نقل قول:
نمونش خود من دیگه !! اگه داشت به نظرتون الان بعد چند ترا دانلود من ، بازم سرعت من این بود ؟نقل قول:
پسر خاله منم 128 1 ساله گرفته اونم 800 دانلود میکنه تو ساعات رایگان
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه سرویسی خودت داری داداش؟نقل قول:
کر یو روی پارس کار نمیده ؟ بستن یا محدودش کردن ؟
خودم 2 مگ دارم ولی گفتم که الکی پول ندی چون پسر خالم با 128 هم همین سرعت رو دارهنقل قول:
کار میکنه ، به دوستان تست از سرور خودم دادم تست کردن راحت وصل میشهنقل قول:
مشکلی ندارهنقل قول: