فکر نمی کنم ربطی به نوع اینترنت داشته باشهنقل قول:
باید تو تنظیمات امنیتی مرورگرت جستجو کنی که احتمالا طوری تنظیم شده که یوزر پس هارو ذخیره نکنه
Printable View
فکر نمی کنم ربطی به نوع اینترنت داشته باشهنقل قول:
باید تو تنظیمات امنیتی مرورگرت جستجو کنی که احتمالا طوری تنظیم شده که یوزر پس هارو ذخیره نکنه
اون ربطی به نوع اینترنت ندارهنقل قول:
بلکه شما تو مرورگتون تنظیمات رو گذاشتید روی اینکه پسوردهارو سیو نکنه:5:
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
من که بار اولمه میبینم بعد از این همه مدت بگن اصلا شما مدارکی نداریدنقل قول:
دوستان امشب سرعت من از 7کیلو بایت در ثانیه بالاتر نمیره مشکل همگانیه یا یه بلایی سر من آوردن ؟
جواب پشتیبانیم که دیگه هممون حفظ شدیم !!:2:
خدارو شکر که مال من الان که ساعت 3 نصفه شبه داره با 238 دانلود میکنه
238 کیلو اونم این وقت ؟؟؟؟؟؟؟:13::18::18:
خوب مال من از ساعت 3 شروع میشه و تا صبح 7 ادامه داره و داشت با همون 230-250دانلود میکرد:31:نقل قول:
عکس زیر هم مربوط به شبانه دیشبه(15 دقیقه اول شبانه سرعتها میره بالا)ببینید چند شده
خدایا یک سوادی به این پشتبانهای فنی شاتل عنایت فرما! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم روی چه حسابی اینها استخدام شدن؟!!!
زنگ زدم راجع به مودم زایکسل بپرسم که ایا میشه تبدیلش کرد به وایرلس( با اکسس پوینت) یعنی اصلا این دخترا هیچکدوم نمی فهمیدن من چی میگم
بابا یه کم مطالعه هم خوب چیزیه!
متاسفم برای رییسشون!
شما که منصرف شدی از خرید روتر...:10:
آره دیگه پشتیبان ها...
نقل قول:
آره دیگه اینقدر این به اون وصل کرد اون به این وصل کرد .. تا یه نفر که سرش به تنش می ارزید پیدا شد!! جواب من رو داد اونم پشیمونم کرد!:20:
خانمها که از لحاظ دانش و سواد آزمون نمیدن. بیچاره مردا بایست هفت خان رستم بگذرونن/نقل قول:
برای شما هم جواب دادم. میتونید چک کنید