خیلی شیک دوباره زنگ میزنی و میگی آغا غلط کردن رو واسه همین موقع ها گذاشتن دیگه :n02:نقل قول:
Printable View
خیلی شیک دوباره زنگ میزنی و میگی آغا غلط کردن رو واسه همین موقع ها گذاشتن دیگه :n02:نقل قول:
من تو تاپیکه صبا یه تسلیت گفتم ، اما میبینم واقعا شما عزادار ترینقل قول:
تسلیت مرا پذیرا باشید :n29:
بهترین dns برای سیستم بنده ممکنه بدترین dns برای سیستم شما باشه پس شما خودت باید بهترین رو پیدا کنینقل قول:
نرم افزارهای زیادی هست ولی من به شما DNSBench رو پیشنهاد میکنم
اینم آموزشش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل قابل حله دوست من !نقل قول:
کی میگه نمیشه 450 برسه !!نقل قول:
من امشب فیلم میگیرم ببینی سرعت زیر 930 نمیاد اونم شبانه ، من الان 6 ماهه با همین سرعت دارم شبی 15 گیگ دانلود میکنم
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر میشه شما بگی چطور شیش ماه هستش که شبی 15 گیگ می گیری و هنوز محدود نشدی؟نقل قول:
و چطور تو تایم رایگان سرعت شما 930 هستش؟
اگه روشی داره به ما هم بگو ثواب داره
محدودیت دانلود شبانه ؟ پارس انلاین ؟ پارس انلاین همچین سیستمی نداره دوست مننقل قول:
من خودم پارس ندارم اما یادمه از خیلی وقت پیش همه می گفتن که شاتل و پارس دو شرکتی هستن که قانون مصرف منصفانه دارننقل قول:
الان من مخابرات دارم، میخوام بیام بیرون
شما مطمئنی که میشه با پارس شبی 15 گیگ رایگان گرفت و محدود نشد؟ چطور؟
سلام...خوب ما هم داریم یواش یواش میام به سمت پارس انلاین امروز اومدن مدارکم رو تحویل گرفتن...خودمم یک مودم خوب خریدم....منتظر هستیم تا بینم به کجا میرسه...
یه سوال راه حلی برای اینکه بدونیم الان وضعیت به کجا رسیده و بتونم مستقیما پیگیری کنم نیست؟؟؟؟
من از زمان ثبت نام پارس انلاین بهم اس ام اس میداد که الان تو چه مرحله ای هستش!نقل قول: