آقا ما به اینا 70 تومن دستی دادیم واسه 512 شش ماهه، واسم زده 3 ماهه. میگه این دیگه درس نمیشه دست دزفول نیست تهران میتونه که اونام اقدام نمی کنن. شما باید 12 تومن دیگه بدین تا دو تا 3 ماهه بزنیم برات. من چکار میتونم بکنم؟
Printable View
آقا ما به اینا 70 تومن دستی دادیم واسه 512 شش ماهه، واسم زده 3 ماهه. میگه این دیگه درس نمیشه دست دزفول نیست تهران میتونه که اونام اقدام نمی کنن. شما باید 12 تومن دیگه بدین تا دو تا 3 ماهه بزنیم برات. من چکار میتونم بکنم؟
ماهی 23 تومن خیلیه به خدانقل قول:
خیلی قرونه(نامردیه):41:
در واقع ماهی 24856 تومن هستنقل قول:
راستی با چه سرعتی دانلود میکنه؟
ثابته سرعتش؟
شبانه هم داره؟
با تشکر از دوستان جواب سوالمو گرفتم(از خودشون پرسیدم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت ثابته همیشه به جز 1 تا 3 شب که میشه 30
شبانه هم داره
نقل قول:
شما به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه. زنگ بزن تهران 02123099 و به اونا جریان رو توضیح بده
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط MRMadadiN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من سرویس گرفتم تمام مدارکمم کامل فرستادم ولی هیچ خبری از شرکت نیست ؟؟؟؟؟؟؟ الان یه 18.17 روزی میشه زنگم زدم زدم میگه مدارکمم واسه مرکز ارسال شده !!!!!!!!!!!!!! چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
شما برو مرکز مخابراتتون قسمت امور مشترکین پیگیری کن
جالب اینکه امروز رفتم مرکز مخابراتمون مسئولش میگفت اصلا مدارکی ارسال نشده از طرف شرکت ..... ؟؟؟؟
خب شاید اون شرکت هنوز مدارکتو نفرستادهنقل قول:
اینجا ایرانه و هر اتفاق غیر معمولی توش امکان پذیره
سلام دوستان من از وقتی ADSL گرفتم باید هر روز باید یوزر پس رو واسه سایت ها و انجمن ها وارد کنم ، مشکل چیه؟ :13: