آقایون مهندس؟؟؟؟؟ :31:نقل قول:
آقایون مهندس؟؟؟؟؟ :31:نقل قول:
بازی هیی که قفل XGD3 دارند اگه شما دیسک معمولیشو _97% _ شو بگیری نصب میشن خیلی وقت ها (بعضی وقت ها هم نصب نمیشن ) ولی وسط بازی ارور میدند.
آره اینا همون 97 درصد ها هستن
باید برنر مکس بگیریشون:11:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط arashsard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصتیم داداش... حتما...هر چی شما دستور بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسر خالم bodybuilding با هم میریم حقشو میزاریم کفه دستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی دوستان یه سری بازی ها وقتی نصب میشه وسط بازی ارور میده ولی وقتی نصب نیست مشکلی ندارن و اجرا میشن!!! اینا قضیش چیه؟؟؟ سیدی های 97 درصد که میگن همینا هستن؟؟؟؟ یه توضیح کوچولو میدین.. ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم مثل اینکه سی دی های 97 درصد اصلا نصب نمیشن... ولی بعضی سی دی ها نصب میشه ولی وسط بازی قطع میشه ولی وقتی نصب نباشه ارور نمیده... جالبه!!!
من اپدیت lt 3 دارم میتونم لایو بازی کنم؟
سلام به همه ی دوستان گل...
نیازی نیست بازی برنر مکس بخرید ...بازی 97% رو از روی هارد اجرا کنید .
قبل اینکه توضیح در مورد بازی ها بدم یه کمک خیلی بزرگ ازتون میخواستم ... میشه یکی از دوستان لطف کنه این برنامه
abgx360_v1.0.6 رو تو یه سایت که ف ی ل ت ر نباشه برای من آپلود کنه ...من هر لینکی پیدا کردم یا خراب بود یا ف ی ل تر ؟؟؟
اجرای بازی های 97% از روی هارد کنسول ( اگه دوستان اجازه بدن تاپیک این مطلبو بزنم بقیه استفاده کنن )
1. اول بازی رو روی هارد کنسول بریزید در این مرحله هیچ اروری ازتون نمیگیره
2. فقط و فقط کافیه یک موزیک بر روی هارد کنسول بریزید ( از اونجایی که نمیشه موزیک رو مستقیم تو هارد کنسول ریخت یک
CD آدیو موزیک بزارید تو دستگاه تا تو هارد کنسول تبدیل و کپی بشه )
3.حالا قبل از اینکه وارد بازی بشید کافیه یک موزیک بزارید پخش بشه ...وقتی موزیک رو میزارید پخش بشه دیگه در هین ورود
بازی هیچ اروری نمی بینید .
4. نکته خیلی مهم : موزیک رو فقط در هنگام ورود به بازی بزارید پخش بشه وقتی وارد بازی شدید یعنی منوی بازی اومد
دکمه stop رو بزنید تا موزیک متوقف بشه .اگر صدای موزیک ازیتتون میکنه خب صدای موزیک پلیرتونو ببیندید دیگه. دی :
حالا دیگه بازیتون از روی هارد اجرا میشه ....
نکته 2 : من خودم تا حالا به این مشکلی که میخوام الان بهتون بگم بر نخوردم ولی اگر یه زمانی در داخل بازی یعنی در هین
مراحل بازی ارروری ازتون گرفته شد و از بازی اومد بیرون دفعه ی بعد موزیک رو pause کنید ... ولی خیالتون راحت تو بازی
ارور نمیگیره همون STOP رو بزنید دی :
من خودم این روشو اجرا کردم و 100% جواب میده خیالتون راحت.:31:
فقط تورو خدا این برنامه یادتون نره برای من آپلود کنید . :20:
اگر دوستان اجازه بدن تاپیک همین مطلبو بزنم بقیه دوستان استفاده کنن.:42:
منبع انگلیسی داری؟ .........نقل قول:
خیر...این روشو خودم کشفش کردم . کافیه امتحان کنی 100% جواب میده
اینجوری کمتر به لنز دستگات فشار میاد 4 تومنم پوله بیشتر برا یه دی وی دی نمیدید.
این لینکو یه امتحان کن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب atmospher ..
ببخشین اینجا سوال میکنم ..
نشد پیغام خصوصی بدم چون باید بالای 20 پست داشته باشم ..
رفتم جایی که آدرس دادین ..
فکر نمیکردم مغازش انقدر کوچیک باشه ...
نه به سایتش نه به مغازه دربو داغونش ...
اول اینکه مثل کلوب بود همه داشتن بازی میکردن ..
بعد رفتم گفتم بازی میخوام ..
گفت باید رایت کنم ..
هه ..
کفم برید ..
نمدونستم آماده نداره ...
گفت هر دی وی دی 50 دقیقه طول میکشه ...
دیگه اومدم بیرون...
خوب واسه خریدن بازی همون سعدی که خیلی بهتره آدم بره ...
اماده با کاور 2500 میگیری میای ...
اما واسه آپدیت و اینا سعدی آدم نباید بره ...
بازم مرسی از آدرستون ...
پایدار باشید ...
اگه شیراز بودی.... یه جایی خودم کشف کردم... بهت معرفی میکردم... هر سی دی بخوای سفارش میدی واست میاره... من خودم سیدی هاشو تست کردم... 2500 تمن سیدی هاش تا حالا هم هر چی ازش گرفتم 100% بوده ...نقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه . الان دارم دانلود میکنم فقط یه عضویت می خواست که عضو شدم .
ایشالا جبران کنم برات ....:7: