با منی؟نقل قول:
تو مشهد تمام آی اس پی ها نمایندگی دارن
اما همه شون مثل هم اند
تازه 2 سال پیش وقتی از صبا به شاتل تغییر دادم یه ماه طول کشید که واقعا تو اون یه ماه با دایل آپ اذیت شدم
بعدش هم به نظر من اگه کمبودی هست آدم باید بمونه و حقش رو بگیره
Printable View
با منی؟نقل قول:
تو مشهد تمام آی اس پی ها نمایندگی دارن
اما همه شون مثل هم اند
تازه 2 سال پیش وقتی از صبا به شاتل تغییر دادم یه ماه طول کشید که واقعا تو اون یه ماه با دایل آپ اذیت شدم
بعدش هم به نظر من اگه کمبودی هست آدم باید بمونه و حقش رو بگیره
نقل قول:
دوستان این جواب سوال های من رو هم بدید ثواب داره ها:31:
معمولا سرعت 128 رو همون 512 بسته می شه و حدودا به 60 کیلو بایت در ثانیه می رسه، مگر در موارد خاص که ترافیک منطقه خیلی زیاد باشه که 128 کیلو بیت یا همون 16 کیلو بایت می دننقل قول:
شرمنده که دیر جواب دادیم عزیز
نقل قول:
من درست متوجه نشدم
اگه 128 رو روی 512 میبندن و سرعت دانلود روی 60 هست پس 512 سرعتش چنده اونم سرعتش 65 هست
اگه اینجوریه پس چه فرقی دارن با هم؟
اكو 128 از 13900 كرد 14500
فرقش اینه که ترافیک ماهانه ی 512 بیشتره و اگه با 128 سرعتت تا 16 بیاد پایین حق اعتراض نداری و هر روز ممکنه که سرعت رو به حالت قانونیش یعنی همون 16 کیلو بایت بر گردونننقل قول:
و یا حتی ممکنه 128 از همون اولش رو اصل قانونیش بسته شه
البته همه ی اینا درصد خیلی پایینی داره واسه همین به همه پیشنهاد می شه که همون 128 بگیرن
فقط حواست باشه اشتراک بیشتر از یک ماه نگیری که اگه یه وقت سرعت رو به اندازه واقعیش رسوندن بتونی اشتراکت رو عوض کنی
البته 512 حدود 10 - 15 کیلوبایت سریع تر از 256 عمل می کنه
مال من الان روی 60 هست
در حالی که 512 روی 70
128 هم داشتم روی 60 بود
256 میگیرم که نه سیخ بسوزه نه کباب :27:
ترافیک ماهانه سرویس های اکو مگه فرق کرده ؟ آخرین بار دیدم یک ماهه همشون 3 گیگ بود .نقل قول:
فرقش اینه که ترافیک ماهانه ی 512 بیشتره و اگه با 128 سرعتت تا 16 بیاد پایین حق اعتراض نداری و هر روز ممکنه که سرعت رو به حالت قانونیش یعنی همون 16 کیلو بایت بر گردونن
سرویس اکو آفیس چیزی به عنوان دانلود رایگان اساسا نداره . و شب و روزش فرقی نداره.نقل قول:
دانلود رایگان شده از 1 تا 8 صبح
این شامل اکو آفیس دو مگ هم میشه دوستان؟!
دوستان عزیز 512 تقسیم بر 8 میشه 64 ! پس امکان نداره سرعت سرویس 512 بیشتر از 64 کی بشه !نقل قول:
البته 512 حدود 10 - 15 کیلوبایت سریع تر از 256 عمل می کنه
مال من الان روی 60 هست
در حالی که 512 روی 70
مگه اینکه روی 544 یا بالاتر خط بسته شده باشه !!!
256 شما هم مثه سرویس الان من که 128 هست روی 512 بسته شده ! بخاطر همین 60 دانلود میکنیم !
راستی اینجا ما سرویس اکو2 مگ هم داریم !
آفیس رو نمیگما ! آفیس جداس 2 مگش
اکو هم 2 مگ داریم با دانلود شبانه رایگان ! ماهی 23 تومن :دی
از این ماه میرم رو 2 مگ ! یکی از دوستام داره میگه تا 250 هم دانلود میده !
تو سایت که من اکو2مگ ندیدم ! شهر شما هم داره ؟؟:11:
اکو 2 مگ رو فقط بعضی از شهر ها دارن که باید از نمایندگی بپرسی ببینی میدن یا نهنقل قول:
من اکو 2 مگ دارم شبا از ساعت 3 تا 8 تقریبا 4 گیگ دانلود می کنم.البته من دانلودم زیاد نیست و سرعتم محدود نشده.البته 1 تا 3 سرعت دانلود 30 هست اما 3 تا 8 سرعت بالای 200 هست