میشه ادرس چند تا سایت برای خرید point رو بزارین ممنون.
میشه ادرس چند تا سایت برای خرید point رو بزارین ممنون.
سلام.
دوستان یه روشی اومده که میشه بازی های 97% رو بدون مشکل از روی هارد اجرا کرد.
کسی تست کرده؟من خودم تا 1-2 ساعت دیگه تست میکنم نتیجه رو میگم...........
روی Lt3 و داشبورد جدید ؟ :18:نقل قول:
سلام دوستان.... چطور میتونم mortal kombat رو live بازی کنم؟؟؟؟
فک کنم پس کد میخادنقل قول:
من رفتم پیش فروشنده گفتم وایرلس دستگام واسه اینترنت کار نمیکنه.... گفت دستهات کار میکنه... گفتم بله کار میکنه.... گفت وقتی دستهات وصل میشن یعنی وایرلس دستگات سالمه!!!!!... یعنی درست میگه؟؟؟؟ وقتی وایرلس دسته ها کار میکنه وایرلس دستگاه واسه اینترنت کار میکنه؟؟؟ پس چرا وایرلس اتاقمو نمیشناسه!!!! واقعا موندم مشکل چیه؟؟؟؟نقل قول:
نه بابا چرت گفته.وایرلس دسته ها یه برد جداست که در قسمت جلو دستگاه قرار داره...نقل قول:
با این حرفش مطمئن باش کار خودشه..
یارو واقعا باسکوله.یعنی بابای اسکولا :دینقل قول:
یارو معلومه که از ایکس باکس فقط پولی که میره تو جیبشو میدونه.حرف این آدمای بیسوادو باور نکن و زری بیش نزده.برو کنسولو بکوب تو دهنش و یه وایرلس ازش بگیر :دی
جدی گفتما
یارو اصلا نمیدونست لایو چی هست... منم این چند مدتی که با lan وصل شدم زیاد خوشم نیومد... هم ترافیکم مصرف میشه هم سرعتم زیاد جالب نیست... همین با پسر همسایمون بازی کنیم مزش بیشتره... فقط موقع آپدیت با lan وصل میشیم آپدیت میکنیم... میخواستم mortal kompat رو live بازی کنم که دردسرش زیاده... حالا جالبترش اینه موقعی که میخواستم دستگاهو بردارم یارو اینقد تحویل گرفت... الان تا از یه مشکل حرف میزنی کلتو میخوان بکنن...نقل قول:
آره خب... اینا هم که دیگه جنسو فروختن زیر بار نمیرن... اصلا اون خراب شودشون هم یه وایرلس نداره یه تست بزنیم... حالا جالبترش اینه رفتم مغازه بقلیش میگم همچین مشکلیه... گفت یه وقتی گول نخوری دستگاتو به اینترنت وصل کنی... خراب میشه... گفتم مارو باش با کی اومدیم سیزه به در....نقل قول: