شریعتی و پاسداراننقل قول:
Printable View
شریعتی و پاسداراننقل قول:
تا روز شنبه که به سفر کاری برای غرب و جنوب شرق کشور خواهیم رفت . فعلا از خدمتتان مرخص میشوم. بعد از روز شنبه در خدمتتان هستم. شادو سربلند باشید.
اینم از دکل مشترک همراه اول و ایرانسل واقع در منطقه 22 تهران بعد از زیر گذر آزادگان حوالی شهرک چشمه که ایرانسلش 4G داره و سیگنالم زیر دکل بین -51 تا -61 نوسان میکرد.همون که دیشب گفتم تا 28 مگ میداد ولی امروز بالای 13 مگ نرفت :
محتوای مخفی: تصویر زوم شده
محتوای مخفی: نمای کلی
محتوای مخفی: تست سرور شاتل ( خارج به علت وضعیت خیلی خراب ارور داد دوباره )
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال
سلامنقل قول:
اقا رضا ایرانسل طرف خیابان دامپزشکی،نرسیده به یادگار امام و همچنین سرتاسر این مسیر سرور خارجی و داخلیش افتضاحه. کی درست میشه؟
سلام دوست گرامی. ایرانسل تو خیلی از شهرهای استان سمنان مثل سنگسر، دو ماهه دکل ها رو تجهیز کرده اما خبری از نسل سوم نیست. چرا انقدر فاصله بین نصب تجهیزات و راه اندازی وجود داره ؟نقل قول:
دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی چون تاپیک رایتلو کسی زیاد نمیبینه گفتم اینجا بگم...رایتل هم مثل اینکه سرعتاشو برده بالا -- تست گذاشتم تو تاپیک خودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا انتن هایی که این شکلی هستن مشترک بین و همراه اول و ایرانسل هست؟
نزدیک خونمون منطقه نظامی هستش داخل اونجا یدونه از این دکل ها هست البته نسل دوم هستن مطمنا ولی خواستم بدونم اگه واسه همراه اول باشه باید سیگنال ما تو خونه زیاد باشه چون فاصلش با ما کمه
از دوستان یا آقا رضا این سوال را داشتم چه زمانی تمام تهران تحت پوشش نسل سه و چهار قرار می گیره؟ خیلی از مناطق تهران هست که هنوز تجهیز نشده و فقط نسل دو اونجا وجود داره مثل منزل بنده . اگر اطلاعاتی دارید ما رو هم در جریان بذارید. ممنون
اصفهان کجا 4جی شده ؟
مهندس جان این.که فقط rru و سکتور 3G همراه اوله.ایرانسلش رو.میتونی بهم نشون.میدی
منم اول تعجب کردم که انقدر شبیه..ولی سیگنال همچیو اثبات کرد ...قرار نیست که مثلا همراه اول از یه مدل و یه برند استفاده کنه و ایرانسل هم از یه برند و مدل دیگه! هر 3 اپراتور هم از هوآوی تجهیزات دارن هم ZTE که ایرانسل یه نوکیا زیمنس هم داره.. مثل این میمونه که بگیم مودم وایمکس رومیزی ایرانسل و مبین نت که شبیه همن چرا شبیه همن ! خوب یه مدلیه که خوبه هر دو استفاده دارن میکنن!نقل قول:
در ضمن همراه اول اکثرا از لینک های ماکروویو ضعیفتری استفاده میکنه ( کوچیکای بالای دکل ) و ایرانسل قوی تر ( بزرگ ها ) و اینکه لینک ها کاملا فرق میکنه...سیگنال 3G و 4G و 2G ایرانسل هم کنار این دکل -61 -51 ( 100% ) بود و تا شعاع 1 کیلومتری ازون جا دکل ایرانسل دیگه ای وجود نداشت!
نقل قول:
والا این دکلو که دیدم فهمیدم زیاد نمیشه روی شکل و تجهیزات دکل حساب باز کرد... سیگنال ملاک اصلیه برای تشخیصش
سلام اقای مهندس رضا
ارادت منو به عنوان یک همشهری قبول کنید
شما رو تو دانشگاه فکر کنم زیارت کردم
بچه های انجمن از اطلاعات شما بهره میبرند
راستی مهندس رضا منطقه ما ششگلان سرعت افتضاح شده
اگه میشه بررسی کنید
کی تبریز پوشش تکمیل میشه ؟؟
کاش لاقل تهران رو پوشش 100% میکردین اولنقل قول:
نقل قول:
مهندس رضا گفتند که تکمیل میکنند پوشش تهران رو
آقا رضا به تبریز هم رسیدگی کن
چنتا دکل جدید بزنید لطفا
اینم وضعیت نسل ۴ ایرانسل هر روز بدتر
سرور داخلی تک کانکشن
۱۰ کانکشن
محتوای مخفی: ping
طرح نامحدود کی برمیگرده؟:n03:
معلوم..نیست..منم جویا شدم و ایمیل زدم..گفتند منتظر طرح های جدید در جشنواره های فصلی باشید...البته به حرفای اینا نباید دلبست..نقل قول:
سرعت واقعا افتضاح..... این ایرانسل دقیقا داره چکار میکنه؟ تازه تا میتونه داره سیمکارت میفروشه.... خیلی پهنای باند داری اخه؟
من امروز صبح با 3G 19.7 مگابیت گرفتم باورتون میشه رکوردو زدم سرعت واقعی به این میگن
در حال حاضر که سرعت خیلی لاکپشتی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم عکس دکل همراه اول 3G ولی خاموش بود سیگنال نداشت
بله همراه اول هست ولی بخاطر اینکه لینکش هنوز مخصوص 3G نیست سیگنال 3G هم عملا نمیتونن بدن باهاش.نقل قول:
عزیزان! میخواید پست مردم رو نقل قول بگیرید زحمت بکشید اون عکسهای بزرگش که توی اسپویلر نذاشته رو حذف کنید تا نصف صفحه ی تاپیک اختصاص پیدا نکنه به تنها 2 تا پست! این چیزا iq ی بالای 150 نمی خواد ها !
مهندس جان این سایت را من گذاشتم آقا رضا گفت 2g همراه لوله و وايمکس ايرانسل.
ولی من زیر این دکل سیگنال 31 و -51 گرفتم رو 2g . نظر شما چیه?
سلام .ببینید خیلی نباید ملاک رو شکل تجهیزات دکل قرار داد..بهترین راه برای تشخیص همون تست سیگنال هست که شما گرفتید.نقل قول:
ایرانسل هم جایی که خودش دکل داشته باشه نمیاره وایمکسشو رو دکل اپراتور دیگه ای ببنده! این دکل دو حالت بیشتر نیست : یا همراه اول با وایمکس مبین نت هست یا ایرانسل با وایمکس خودش . ولی هرکدومه 2G هستش. شما ببینید تو اون منطقه که هستید وایمکس ایرانسل یا مبین نت دارید یا خیر..هم ازون میشه فهمید هم همون تست سیگنالی که شما گرفیت.
این مهندس رضا کجا رفته؟؟؟
من الان مشکل پوشش دارم بچه ها
یه دکل سر ساختمونه همسایمون هست 9 تا جعبه کوچولو داره
سلام دوستان
واقعا وضع پیشرفت و تجهیز ایرانسل باعث تاسفه
چیزی که حداقل من به شخصه دارم میبینم،روند تجهیز و پیشرفت بسیار سریع رایتله.
انصافا خیلی داره با سرعت دکل نصب میکنه و پوشش رو گسترش میده.حتی تو همین تهران خیلی از جاهایی که بعد از اینهمه سال هنوز ایرانسل آنتن دهی نداره و برای ایرانسل نقطه کور هست،رایتل یه دکل گذاشته و به سرعت نقاط کورشو داره پوشش میده.حتی تو شهرستان ها هم به سرعت داره پیشرفت میکنه.فکر کنم تو تهران حتی تعداد دکلهای رایتل از ایرانسل بیشتر شده باشه!!!
واقعا جای تاسف داره برای ایرانسل که با اینهمه سر و صدا و تبلیغات بعد از اینهمه سال نسبت به رایتل نوپا این باشه وضعش!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
--------
اون دکل احتمال زیاد ایرانسله.
رایتل با ایرانسل سال 86 باهم مجوز گرفتندنقل قول:
اما رایتل از سال 89 اقدام به تجهیز کرد
یکم تحقیق کنی بد نیست
خب محموله چهارم هم رسید، ولی چیزیش به خراسان نرسید، فعلا تا ۵۰ روز دیگه و محموله ی بعدی
وضعیت با vpn خیلی عالی تره نسبت به حالت معمولی:
محتوای مخفی: ping
دوستان نیم ساعت پیش اینترنت کشور یه قطعی داشت بعضی نقاط..بعد مثل اینکه پهنای باند بین الملل هم درست شد من الان با ایرانسل و رایتلو همراه اول و 2 تا اینترنت دیگه تست کردم تو تهران..مشکل پکت لاس و پینگ بالا حل شده اگه خرابش نکنن.
محتوای مخفی: تصاویر
دوستان دکل ایرانسل 3G نمیدونم 4G ساپورت. این چیه میکنه. آقای مهندس
دوست عزیز احتمالا حالت دوال کریر هست که بنده هم چند مدت پیش تا 21 رفتم اما چه فایده از ساعت 5 غروب به بعد یک دهمش رو هم نمی تونن برات تضمین کنن. اگر همین وضع بمونه من دیگه بسته نمی خرم مگه من هفت صبح کارهامو انجام میدمنقل قول:
مهمترین دلیلش تغییر مسیر اینترنت به گرجستان هست که از دیشب انجام شده:نقل قول:
محتوای مخفی: trace
پینگ هم خوب شده:
به نظر من وضعیت اینطوری نمیمونه و دوباره یه مسیر بدردنخور به ایرانسل میندازن!
اینم دیدم.بدونین از ساعت 5 و نیم صبح بیرونم هنوز شب بود بیرون نشسته بودم تا هوا روشن بشه برم دنبال دکل 4G بگردم این چیه دکلش.دیگه نشد جلو تر برم چون پشت ساختمون بود
محتوای مخفی: اسپویلر
نسل ۳ ایرانسلنقل قول:
چه محموله ای؟؟نقل قول:
ببخشید دوستان چه جوری از شکل دکل..نوی سرویس دهی رو میفهمید؟؟مثلا 3 جی یا 4 جی...ایرانسل یا همراه اول
سلام
دوستان لطفا از spoiler برای عکس ها استفاده کنید
با تشکر