شما برای قعطی شکایت نکردین؟ چون من کردم رد شد!! معلومه دستشون با مخابرات تو یه کاسه هسنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
Printable View
شما برای قعطی شکایت نکردین؟ چون من کردم رد شد!! معلومه دستشون با مخابرات تو یه کاسه هسنقل قول:
واسه قطعی هم شکایت کردم واسه سرعنم هم شکایت کردمنقل قول:
شکایت کردن فایده نداره اینا کار خودشون رو میکنن
شکایت من که اصن رد شد بقیه که 195 شکایت کردن از قطعی چی شد خوب
دیشب چقذر سرعت داغوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووون بوددددددددددددددددددددد هیچی نتونستم دانلودددددددددد کنم
من واسه مشکلم زنگ زدم 8413535 ، گفتم قطع و وصل زیاد میشه و نویز خطم رفته بالا ، مودمم ضعیفه کلا قاطی کرده اصن به wifi وصل نمیشه، چک کرد گفت آره "کافو"تون مشکل داره ، از مخابراته، گفت اصن معلو نیست کی درستش کنن :n29: یعنی قشنگ 80 هزار تومانمو ریختم تو جوب، کسی هم نیست تو این مملکت که بهش شکایت کنی کارتو راه بندازه ، همشون دستشون تو یه کاسس، خدا لعنتشون کنه
ملک جعفریان کار خودشو کرده من دیگه حرفی ندارم با توجه به عکس قضاوت با شما:9::44:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که مخابرات شکایت کردم همینطور در حال بررسی مونده دو روزه
من یه بار شکایت کردم بعده 1 ماه زنگ زدن میگن مشکلتون حل شد؟؟؟!!!!! بهش گفتم تو خودت یادت میاد یه ماه پیش شام چی خوردی؟؟؟ بعدم که مشکلات شرکتوگفتم جواب درستو حسابی نداد.!نقل قول:
راستی دوست عزیز اطلاعات شخصیت را حذف کن از تو عکس ممکنه ازش سوء استفاده بشه
داداش بیرحمت عکسو از نقل قول بردار که من ویرایش کنم
ساعت 4 بعد از ظهر
سرعت سرورهای خارجی داغون به همراه قطع و وصلی مشخص شده.یعنی هر 1 دقیقه وصل بیست ثانیه قطع
البته یکی از مزایای مخابرات اینه که فیس بوک فیلتر نیس
منم شب گذشته قطعی داشتم.می دیدم که چراغ ADSL خاموش میشه.
من یکبار به این 195 شکایت کردم و جواب هم گرفتم.البته همراه با شگایتم روزی نبود که به پشتیبانیه مخابرات زنگ نزنم و تا طرف نمی رفت به نماینده ی گلدنت نمی گفت من بی خیال نمی شدم.و همیشه هم بهم میگفتن که آقا شما باید منتظر باشی.این نماینده ی گلدنت هم جواب نمیده.
آخر سر به من 2 گیگ دادن.در واقع باید 3 گیگ میدادن اما بازم خوب بود.اما سایت بازرسیه مخابرات از همه بدتر جواب میده.
طرف زیر بار نرفته بود.من گفتم شما خوبی.شما راست میگی.
می دونم مخابرات از همه نامردتره.اما پاشید برید دفتر ملک جعفریان
یا به گوشیش زنگ بزنید.
خلاصه برید و صدارو هم ضبط کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n06:[/IMG]
طرح خانواده که دقیقا مثل خانواده هستش یک روز توپه توپه نا 6 مگ یک رو زهم اوضاع خرابه 0.5 مگ وی =ی ان وصله 5 دقیقه بعد[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :4:[/IMG
:n12:
اینترنته ما داریم
حالا اینو ببین
1) Hong Kong
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The country with the fastest internet speed in the world is Hong Kong. Topping our list with with a whopping internet speed with an average speed of 65.4 megabits per second. Their internet speed has increased by 21% from the previous year. This almost 4X
the global average.2013
الان برنامه ریزی 100 مگ دارن ماهی 15 دلار نا محدود
بگذریم از تست 1 گیگا بیت گوگل در بعضی ایالات امریکا
کلا امروز مشهد اینترنتش مشکل داشته:n09:
امروزم مشکل داشته عموما قطعی های پراکنده و سرعت پایین در بعضی مواقع:n15:
پست قبلی ویرایش شد.
بچه ها یه سوال: من یه سری دانلود از مدیا فایر دارم پس قبل 1 میام لینک هارو تو صف دانلود میزارم و تمام.حالا مشکل اینجاست که لینک های مدیافایر(mediafire.com) نسبت به آیپی حساس است یعنی اگه آیپیت تغییر کنه لینکا دیگه کار نمیکنه و می دونید که مخابرات شب تا صبح 2 3 بار قطع و وصل میشه حالا چه راه کاری میتونید بدید تا این مشکل حل بشه؟
این مخابرات حروم خور .امروز باز داره چیکار میکنه.از صبح سرعتم رو20قفل شده.لعنتی ها پول سرعت 256 رو میگیرن یه ماهه سرعتم از 100بیشتر نشده. الانم ک نهایت رو بیست دان میکنه
آره شاید فقط همین یک مزیت رو داره.نقل قول:
من خوش شانس رو بگو که اون خط دیگه هم از های وب گرفتیم ولی اون باز از این بدتر بود امروز ، کلا سرویس 8 مگ سرعت دانلود از 80k بیشتر نمیشه که نمیشه... :n13:
کسانی که فیبر هستند و مشکل قطعی دارند تست کنند ببینند در حالت بریج هم مشکل دارند یا نه
کاربران اینترنت پرسرعت مخابرات برای سنجش سرعت و کیفیت اینترنت میتوانند به نشانی isqt.fci.co.ir مراجعه نمایند.
کاربران اینترنت پرسرعت مخابرات پس از ورود به نشانی isqt.fci.co.ir با انتخاب نام استان مربوطه وارد مرحله تست سرعت شده و برای استفاده از این سرویس میبایست به آخرین نسخه نرمافزارهای java، lash player و Microsoft fix دسترسی داشته باشند.
براساس همین گزارش استفاده همزمان چند نفر از یک مودم منجر به نتایج نامعتبر میشود بنابراین مشترکین میبایست در زمان انجام تست سایر صفحات را بسته و نسبت به دانلود نیز اقدام نکنند.
مشکلات قبلی اینترنت مخابرات به کنار
امروز که باز شارژ انلاینشم خرابه !!!! دو بار پرداخت زدم پول کم شد از حسابم و شارژ نکرد. هر دو تا سایتشونهم خرابه
خبر آمد...گندی نو در راه است...
سلام حجمی بهت اضافه نشد ؟نقل قول:
نه بابا حجم هم اضافه نشد. زنگ زدم امور مشترکین مرکز گفت تا شنبه اگر پولت برنگشت بیا اینجا درست می کنیم و خودش دو گیگ برام دستی شارژ کردنقل قول:
پس فعلا حجم نخریم اوضاع سایتشون خراب شدهنقل قول:
همیشه مشکل دارن اینا
بهترین کار برای شما لیچر هست !نقل قول:
مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی گفت: از پنج شنبه، 12 تیر به طور موقت شبکه ADSL استان قطع خواهد شد.
علی ملکجعفریان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان، اظهار کرد: به علت پارهای از تغییرات و بهروز رسانی شبکه ADSL، این شبکه از روز پنجشنبه ساعت 14 تا جمعه شب قطع خواهد بود.
وی تاکید کرد: این قطعی به طور دایمی نبوده و شبکه اینترنت در این مدت قطع و وصل میشود.
این ملکت چکار میکنه یه ماهه داره میگه داریم بروزرسانی میکنیم .خوبه مخابرات کل ایرانو بهش ندادن وگرنه 365 روز سال میگفت در حاله بروزرسانی هستیم
مرسی که خبر دادید حدا قل امشب کارامونو انجام بدیم
ولی برجد و ابا و مسئولین این اینترنت داغون ****** ، من که اصلا راضی نیستم
نقل قول:
اون موقع که میگفتن وصله،قطع بودیم.حالا خودشون می گن که می خوان قطع کنند،احتمالا یک هفته قطعیه شدید داریم.
اینا هم که بلد نیستن کاری انجام بدن،هی سیخ میکنند تا به یک جایی برسه.
شانسیه دیگه
یکی دو روزه یکم اینترنت ثبات داشت باز میخوان برینن تو اینترنت.خدا به خیر بگذرونه .ما که از ملک خیر ندیدیم تورو خدا ملک شر نرسون .وضعو از این بدتر نکن.
شنیدم ملک سیستمی مشابه شاتل خریده برای محدودیت شبانه میخواد اونو پیاده کنه.خدا نیاره اونروزو
اینا شعورشون نمیرسه که مشترکین خانگی هم هستن. مثلا قطعی را پنجشنبه و جمعه گزاشتن برای شرکت ها ، یعنی مشترکین خانگی ...
آره واقعا نمیفهمن با این وضع مملکت جوونا تفریحی جز اینترنت ندارن همینم نمیتونن بینن هی میخوان یه جوری محدودش کنننقل قول:
لعنت به این لاشخورا اینترنت از 12شب غیرقابل استفاده میشه یه پیچ ویکیپدیا 5دقیقه هنوز لود نشده
خدا رحم کنه -_-
سرعت دانلود به شدت افت کرده
من قبلا با سرعت 250 شب ها دانلود می کردم
اما الان سرعت شده 70:n21:
یکی بگه سرعت 2مگ چند میشه مگه 256 نمیشه؟؟
باطرف از 195 زنگ زده کلی دعوا کردم میگه باید سرعتتون باشه 32 کیلوبایت چه جوری حساب میکنن؟؟؟
1هفته اینترنتم قطع و وصل میشه شبا میزارم واسه دانلود بعد 3 دقیقه کلا سرعت میشه 0
دوباره دیس میکنم کانکنکت میشم بعد چند دقیقه قطع میشه هیچیم باز نمیکنه حتی سایتای داخلی