این کارا رو کردم درست نشدنقل قول:
چیکار کنم بقیه همچین مشکلی ندارن سرعت از سرور خارجی صفر میشه صفر
Printable View
این کارا رو کردم درست نشدنقل قول:
چیکار کنم بقیه همچین مشکلی ندارن سرعت از سرور خارجی صفر میشه صفر
دوستان من الان 8 مگ دارم، دو سه روز اول تا شبی 13 گیگ هم دانلود کردم ولی الان که 10 روز گذشته سرعت دانلود شبانم افت کرده و حداکثر حدود 7 تا 10 گیگ میتونم بگیرم، چرا؟
به نظر میآد محدودیت خود صبانت باشه تو ساعتهای شبانه. ولی بازم صفر شدن سرعت از سرور خارجی کلاً خیلی عجیبه. ببینم، شما این مشکل رو با همه سرورهای خارجی داری یا با بعضی از اونها؟نقل قول:
به هر حال، این مشکلت رو باز هم از طریق پشتیبانی باید پیگیری کنی. اگه اونا جواب درست و حسابی ندادن، شما یه شکایت تو سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کن تا برات پیگیری کنن.
آقا من واسه شبانه یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی تک فایل دانلود میکنم سرعتم بین 100 تا 140 کیلو در نوسان هست ولی اگر یه فایل دیگه همزمان بذارم واسه دانلود سرعتم برای هر فایل دانلودی 100 تا 140 میشه یعنی در مجموع حدود 260 کیلو دانلود میکنم..حالا اگه تعداد فایل دانلود همزمان رو به 5 برسونم سرعتم در مجموع به 520 کیلو میرسه..(یعنی برای هر دانلود همون حدودا" 120 کیلو)
حالا میخوام ببینم راهی هست که من سرعت دانلودم برای یک فایل 520 بشه و مجبور نباشم چند تا فایل با هم دانلو کنم..
راه حلی که خودم به ذهنم رسید این بود که تعداد کانکشن رو در IDM از 16 به 32 بذارم.ولی وقتی اینکارو میکنم رو همون 16 میمونه و بیشتر نمیشه که فکر میکنم بخاطر محدودیت سرور هست..
من برای دانلود از rapidpars استفاده میکنم که فکر کنم این محدودیت کانکشن رو داره..اگه سروری میشناسید که 32 کانکشن ساپورت کنه معرفی کنید..
کلا" راه حل چی میتونه باشه؟
مرسی.
سرعت دانلود من در ساعات شبانه رایگان سرویس 12 مگ صبانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم سرویس 12 مگ بگیرم ولی میگن مرکز مخابراتی شما فقط تا 2 مگ سرویس ارائه میدیم و تازه سرعتش هم از 2 مگ بیشتر نمیشه. آیا همینطوره ؟
می خواستم سرویس 12 مگ بگیرم ولی میگن مرکز مخابراتی شما فقط تا 2 مگ سرویس ارائه میدیم و تازه سرعتش هم از 2 مگ بیشتر نمیشه. آیا همینطوره ؟
بله همینطوره مرکز مخابراتی ما هم تا 6 مگ بیشتر نمیده..حالا دقیق نمیدونم بخاطر تجهیزات هست یا چیزه دیگه..نقل قول:
دوست عزیز برای 32 کانکشن شدن علاوه بر اینکه تعداد را روی 32 گذاشتید بخش connection type/speed را هم بزارید روی highspeedنقل قول:
مرسی.به نکته ی ظریفی اشاره کردی:n09:نقل قول:
بعد از گفتگو با نماینده فروش سرویس 6 مگ خریدم.
پهنای باند دانلود را روی 8 مگ گذاشتند ولی پهنای باند آپلود روی 508 کیلو بایته(نصف مقداری که قبلا بود) که خیلی خیلی سرعت را پایین آورده.چندین و چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم ولی جواب درستی بهم ندادند.اوایل می گفتند که مشکل از نویز روی خططونه بعد هم که گفتم SNR Margin آپلود من بهترین حالته و تا 1 مگ را جواب میده گفتند که ما نمی تونیم پهنای باند آپلود را عوض کنیم!!!
تنها هدفم از ارتقاء اینترنت این بود که زمان بازگشایی کانال های اسکای ایتالیا را از 420 میلی ثانیه به زیر 150 میلی ثانیه برسونم که الان تقریبا هیچ فرقی نکرده و متوسط 350 میلی ثانیه طول میکشه.البته قبلا 5 تا 10 دقیقه یکبار یک فیریز داشت که الان دیگه بدون فیریز شده ولی مطمئنم که موقعی که اینترنت شلوغه حتما با این سرعت آپلود فیریز خواهد داشت.
بقیه دوستانی که 6 مگ دارند پهنای باند آپلودشون چقدره؟
همه ی سایت های خارجی فقط و فقط سایت های معروف ایرانی مثله همین سایت و mihan download و download ها و gamefa و pardisgame و اینا باز میشه حتی soltanmusic هم باز نمیشه به احتمال زیاد خارجیه هیچ سایت خارجی باز نمیشه حتی ایرانی هایی که مرکزشون تو خارجهنقل قول:
خوب اینترانت شده برای منم چند وقت یه بار اینجور میشه،ارتباط با سایتهای هاست خارج از ایران قطع میشه،از طرف مخابرات احتمالا دستکاری میکنند برعکسش هم اتفاق افتاده که فقط سایت های خارج از ایران باز بشننقل قول:
نقل قول:
دوست عزیر حداکثر سرعت دانلودت چنده؟ اگه زحمتی نیست یه پینگ با سرور اروپا میزاری ؟ ممنون
من الآن چک کردم. از این سایتهایی که اسم بردی p30world و pardisgame و soltanmusic67.ir یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرورهاشون خارج از کشوره. یعنی پس مشکلی که میگی عمومی نیست. میخوام ببینم تو این ساعت سایت yahoo رو هم نمیتونی باز کنی؟نقل قول:
دوستان صبا نت كلا سرعت دانلودش چه جوريه؟ مثلا 512 چه سرعت دانلودي ميده؟
شبانه رايگان داره؟
برای چیزی که مدنظر شماست پینگ مهمه نه سرعت آپلود . شما سرعت آپلودت 100 مگ هم باشه ولی پینگت بالا باشه باز هم فریز داری .نقل قول:
نقل قول:
سرعت دانلود حداکثر 980 کیلوبایت بر ثانیه است.سرعت خیلی بالا پایین میشه.صبح سرور اروپا و ایران تفاوتی نداشتند ولی الان اروپا کمتره:
سرعت آپلود روی پینگ تاثیر داره.مخصوصا وقتی که همزمان با اینترنت مشغول دانلود تورنت هستم و اون طرف هم CCCam فعاله.البته من با پینگ مشکلی ندارم چونکه قبلا هم فیریز نداشتم.توقعم این بود که سرعت باز شدن شبکه(برای بار اول) پیشرفت زیادی بکنه(برسه به زیر 150 میلی ثانیه) چراکه کد با سرعت زیادی از روی سرور دریافت خواهد شد ولی با توجه به اینکه سرعت فرستادن درخواست کد(سرعت آپلود) پایین تر اومده تقریبا تاثیری روی این مورد نداشته.نقل قول:
سرور قوی پیدا کن مثلا تو داخلی هاش دانلود ها ممکنه لینک های شما هم از طرف ارایه دهنده لینک دانلود محدود شده باشهنقل قول:
جالبه. سرعت روزانه من با سرویس 12 مگ با اسپید تست نهایتا 6 و یا 7 مگابیت و البته بسیار متغیر بعضی وقت ها 4 و 3 هم میرسه با سرور داخلی. تهران .
شبانه هم که نهایتا 0.3 و 0.4 و 0.5 مگابیتس. سرعت دانلود هم به تبع همین روزانه سرور داخلی نهایتا 900 و گاهی اوقات 1.2 و شبانه تک لینک به زور پنجاه یا شصت کیلو بایت.
این شبانه به نظرم اصلا معلوم نیست به چه صورت هست.
دوستان جواب من فراموش نشه لطفا.نقل قول:
ضمنا اين استفاده منصفانه براي شب ها كه رايگانه يعني چي؟
(حداقل توی شیراز) شما هر سرعتی بگیری صبانت 2 برابرش به شما سرعت میده.نقل قول:
دوستان صبا نت كلا سرعت دانلودش چه جوريه؟ مثلا 512 چه سرعت دانلودي ميده؟
شبانه رايگان داره؟
مثلا من 1 مگ داشتم سرعتم 2 مگ بود، 2 مگ داشتم 3.6 بود.
ولی در سرعتهای بالا اینطور نیست.
شبانه رایگان هم داره. از ساعت 2 تا 7 صبح.
شانسیه دوست مننقل قول:
خیلی وقت بود شبی 3 گیگ با 512 دان میکردم یهو شد شبی 700 مگ سرویسم عوض کردم دو شب خوب بود باز این محدودیت اعمال شد تقریبا شبیه جدول زیر
دوستان دیشب سرعت شبانه فوق العاده عالی شده بود.من ساعت 2:30 نیمه شب لینک تو امضام رو با سرعت 650 کیلو بایت دانلود کردم.وجالب اینجا بود که از ساعت 4 صبح سرعتش شد 1.1 مگابایت به طور متوسط:n04:.سرور داخلی هم که از اولین لحظه تا آخرین لحظه 1.1 مگابایت بود.اما تا به حال سرور خارجی به این شدت حال نداده بود:n02:راستی یکی از دوستان تست سرعتشو از سایت اسپیدتست در ساعات رایگان گذاشته بود که 12 مگی هم بود این دوستمون و پهنای باندش با ساعات روزانه هیچ فرقی نمیکرد.اما برای من جالب اینجاست که سایت اسپیدتست پهنای باندمو در ساعات رایگان شبانه 1.5 مگابیت نشون میده اما به راحتی سرعت دانلودم به 1.1 مگابایت میرسه.در ضمن برای یادآوری من 10 مگابیت هستم و نه 12 مگابیت:n02:
همشهری هر شب اگه تونسنی دان کننقل قول:
ببین بعد چند شب محدود میشی یا نه؟
چون اولین شب دانلود 7 گیگ دانلود داشتم
اما شب دوم از ساعت 4 محدود شدم الان شده شبی یک گیگ
بچه ها شما میتونید با https به یوتیوب برین؟
1 ماه شد
400 گیگ دانلود
میانگین 13 گیگ
البته اکثرا تورنت
با سرور داخلی خیلی بیشتر میشه گرفت
حالا محدود شدیم بودیم خاهیم شد یا نه.....:n13: :9:
فک نکنم:n02:
نه عزیزنقل قول:
بچه ها شما میتونید با https به یوتیوب برین؟
همیشه بسته بوده یا منظورتون اینکه الان نمیشه؟
شاتل باز بود ولی بعضی وقتا هم نمیشد رفت.
همیشه بسته بودهنقل قول:
yahoo باز میشه ولی خیلی طول میکشه بقیه ی سایت های خارجی هم بعد نیم ساعت باز میشن( که الیته تا یه مدتی فقط میتونه لود کنه بعد از اون خود Chrom دیگه لود نمیکنه ) مثلا بازی league of legends دیگه نمیشه حتی بازی دیگری رو تماشا کرد که هیچ سرعتی نمیخواد یه بازی 1 ساعته فقط 5 مگ میخواد اونو نمیتونه دان کنه وسطش مینویسه کانکشتن قطع شدنقل قول:
مثلا بعضی از بازی های انلاین هست که دانلودر دارن مثله همین league of legends یا هر بازی انلاین دیگه اون luncher که بازی رو دان میکنه اصلا سرعتش صفر میشه
یه چیز خیلی جالب league of legends رو گذاشته بودم اپدیت بشه ساعت 1:55 سرعت 200 بود سر ساعت 2 اینجوری شد 200-190-180-150-100-50-0-0-0-timeout error
رفقا صبانتی من..این شرکت سرور داخلی رو محدود میکنه؟
کلا بحث سر سرور خارجی هستش وگرنه سرور داخلی رو فکر نکنم هیچ شرکتی محدود کنه:n13:.و صبانت هم به طبعش نخیر سرور داخلی رو محدود نمیکنه.نقل قول:
شاتل محدود میکنه هم از سرور خارجی و هم داخلینقل قول:
بسته به حجم و سرویس خریداری شده، صبانت سرعت دانلود شبانه رو محدود می کته. من 3 گیگ اکانت 2 مگم رو شارژ کردم. تقریبا همین مقدار شبانه دانلود کردم و بعد سرعت شبانه پایین اومد( 120KB/s). این جدول معروف کاملا صحت داره.
اين ها سرعت شبانه است يا سرعت تو طول روز؟نقل قول:
سرعتاش پايينه آخه
اینا که بالاش نوشته سرعت شبانه. یعنی بر اساس این جدول شبانه سرعت دانلود نصف سرعت اسمی سرویس میشه.نقل قول:
بابا الکی جو سازی نکنین یک کاری نکنین که صبانت بخواد واقعا شبانه رو محدود کنه من خودم چند ساله مشتری صبا هستم ولی اصلا محدود نشدم بلکه سرعت های شبانه نوسان داشته اینا یک ترفنده از طرف شرکت برای این که مزه دهن ملت رو بچشن بعد اگه جواب داد واقعا محدود کنن پس جو الکی ندین:n23::n23::n23:
البته درست میگید شما.من یادم رفته بود.حتی آسیاتکی هم که دارم البته در بعضی ساعات و در بعضی از روزها سرعت سرور داخلی رو هم در طول روز محدود میکنه.اینطور که من میبینم کم کم همه isp ها دارن بهش دچار میشن.این وسط برد رو isp ای میکنه که از این کارها نکنه و سرعت شبانه اش هم خوب باشه.مثل صبانت در حال حاضر.ولی اگر دستور براشون بیاد همشون مجبورن بدون استثناء این کار رو بکنن و اونوقته که بیچاره مشترک یعنی ما:n03:نقل قول:
امروز دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم تا سرعت آپلود را درست کنند.خوشبختانه کسی که امروز جواب داد خیلی خوش برخورد تر بود و بجای اینکه بهانه های الکی بیاره سریع پیگیر کار شد و با پهنای باند دانلود 8 مگ پهنای باند آپلود را به 1 مگ رسوند.در حال حاضر همه چی خوبه.
دوست عزیز درسته که صبانت سرویس 10 مگ نداره اما اگر خطت جواب بده و بهشون بگی خودشون به صورت دستی خطت رو روی 10 مگ ست میکنند.و با توجه به خط شما که شبیه مشخصات خط من هستش فکر کنم 10 مگ رو جواب بده حتی اگر SNR برابر بشه با 6 یا 7.من الان خودم روی 10 مگ هستم با SNR برابر با 6.اما حتی یکبار هم قطعی نداشتم.کافیه مودمت یک ذره خوب باشه و از اون قدیمیای عهد بوق نباشه:n02:.فکر کنم شما قبلا هم من برات پیش بینی کردم که 10 رو میتونی بگیری اما 12 نه.آخه من اینقدر بهشون پیله کردم که باید خطمو روی 12 ببندید که بیچاره ها تونستند منو به 10 مگ راضی کنند.هرچی میگفت بنده خدا که بابا جون فاصلت زیاده و نویزت زیاده به پیر به پیغمبر روی 12 نمیره من گوشم بدهکار نبود:n02:.میگفتم فاصلم زیاد باشه شما موظفی بزاری روی 12 مگ.یارو واقعا اینجوری شده بود:n04:.بعد یکسری دوستان اومدند آرومم کردن و حالیم کردن که بابا بنده خدا راست میگه فاصلت از مرکز مخابراتی زیاده و کل قانون شبکه رو برام مجددا توضیح دادن و کلی شکل و نمودار برام رسم کردنو .....تا به این 10 مگ رضایت دادم:n02:.حالا هم دیدم که نمیشه خونه و مرکز مخابراتی رو بهم نزدیک کرد رفتم و وارد یکسری مباحث علمی دیگه شدم تا بتونم این نقیصه رو جبران کنم.(حتی به مدیر عامل مخابرات کل استانمون نامه نوشتم که این چه وضعیه و چرا ما بابت دور بودن از مرکز مخابراتی باید از پهنای باندهای بالا محروم بمونیم و کلی سرزنشش کردم:n24:البته اونکه عمرا نامه من به شعاع 500 کیلومتریش هم نمیرسه چه برسه که بخونش فقط جهت اینکه حرفمو زده باشم)شما هم داداش یک گیری بهشون بده:n02:نقل قول: