با سلام خدمت دوستان عزيز
سال نو شما مبارك
من از شركت مخابرات گيلان اينترنت پر سرعت گرفتم ولي نمي دونم ايا ميشه به صورت انلاين شارژ كرد يا نه .
ممنون ميشم اگه اطلاعاتي داريد در اختيارم بذاريد .
مرسي
Printable View
با سلام خدمت دوستان عزيز
سال نو شما مبارك
من از شركت مخابرات گيلان اينترنت پر سرعت گرفتم ولي نمي دونم ايا ميشه به صورت انلاين شارژ كرد يا نه .
ممنون ميشم اگه اطلاعاتي داريد در اختيارم بذاريد .
مرسي
1111111111
سرعتش چه جوریه ؟ خوبه ؟نقل قول:
سرعتش خوبهنقل قول:
512 گرفتم 70 تا 80 دانلود مي كرد البته نا محدوده شبا سرعتش ميره بالا
ولي ماه دوم يارو مخابراتيه بلد نبود برام 256 شارژ كرده الان سرعت دانلودم 30 هست
الان اعصابم خورده
دارم ديوانه ميشم
ميخوام بدونم اگه سايتش رو ميدونيد به من بگيد خودم شارژ كنم
سایتی نداره !
دانلود در ایام عید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود :31:نقل قول:
ولی حالا دیشب یعنی شب 13 بدر
سرعت رو هوا بود من که 128 دارم سرعتم همش 130 140 بود :31: 1600 MB دانلود کردم
از اندشه بعید بودا
پس از مدتها یه نسیمی وزید :27:
سلام دوستان از لنگرود کسی هست که adsl مخابرات گرفته باشه ؟ سرعتش ؟ قیمتاش چجوریه؟ شنیدم از اندیشه بهتره درسته؟
سلام دوستان
شما هم امروز مشکل قطع و وصل و تایم اوت دارید؟
خط 3 اندیشه
بیشتر از دوستان اداره برق عزیز بعید بود 11 روز برق نرفت :31:نقل قول:
من که بینهایت دارم تغییر خاصی حس نکردم
فقط تو این مدت تا ساعت 8 صبح سرعتم میخوابید و بعد میومد سر جاش امروزم همینجوری بود
بله دوست من. بش Path Loss میگن.نقل قول:
بچه ها من حدود 1 هفته هست اندیشه 128 مرکز 7 دارم و کلا شبانه 370-360 مگابایت دانلود میکنه.چرا اینقدر کم شده؟
عجیبه منم 128 دارم ولی این چند روز اخیر سرعتم خیلی خوب بودهنقل قول:
البته من مرکز 2 هستم
کسی از مرکز 7 مشکل من رو داره؟
برلای من (خط 3 ) هم یک هفته ای هست که همینطوریه سرعت روزانه هم خیلی کم شدهنقل قول:
کلا اندیشه نوسانش خیلی زیاده و قابل اعتماد نیست
سلام آقا این یه مگ اندیشه حال آدم رو بهم میزنه خیلی مسخره و مزخرفه سرعتم صبحا به زور به 300 میرسه بعدش شبا هم که به زور 1.5 گیگ دان میکنم
با 128 نامحدود بیشتر از الان فیلم دانلود میکردم
256 نامحدود میشه توضیح بدید سرعت دانلودش چجوریاس؟
50 60 میرسه؟ ارزش داره بخرم؟
من تو منطقه 773 این سرویس از 12/15 تا1/15 داشتم روزی از ساعت معمولا 10.30 صبح تا 1شب من متوسطنقل قول:
2.3گیگ دان داشتم تا الان بیشتر از 25 گیگ فیلم و...گرفتم مقدار دریافت کلی من تو dumeter زده 48.77 با سویس
256 نا محدود بنظر چطوره؟؟:46:
دوست عزیز شما از ۱ آیاسپی که پول مردمو میخوره سرویس آشغالی میده چه انتظاری دارید؟نقل قول:
دزد شاخو دوم نداره که!
اندیشه بر خلاف تعریفی که ازش میشه اشغالترین آیاسپی گیلان حساب میشه
نقل قول:
شرمندم , 1 مگ باید سرعتش به چقد برسه ؟ 10 مگ ؟ :دی
خب بنده خدا پورتت رو 2 مگ بسته شده نهایتا 2.5 مگ میخواستی با این سرعت پورت سرعت دانلودت 700 کیلو باشه ؟ خب معلومه با 128 بیشتر دانلود میکردی چون 24 ساعته بود با 6 ساعت دانلود بیشتر از 1.5 گیگ میخوای ؟ بیخیال!
اندیشه همین الان بیاد تشویقیاش رو برداره یا کم کنه کیفیت خدماتش 100% افزایش پیدا میکنه ولی از اونطرف یه سری مثل شما که همیشه از همه طلبکاری میاد میگه چرا 128 کیلو بیت من سرعتش 2 مگابیت نیست و از این حرفا صد من یه غاز , همون شاتل با اون قانون اف-یو-پی براتون خوبه.نقل قول:
در ضمن اندیشه آی اس پی نیست , آی اس دی پی ه :دی
خط 3 اندیشه
ساعت 11:30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من انزلی هستم و از شرکت پارس آنلاین سرویس دارم حدود دو ماهه که مشکل افت سرعت دارم به دلیل کمبود پهنای باند مرکز ما امروز زنگ زدم گفتم چه موقع قراره مشکل حل بشه گفتند تا آخره این ماه و قراره با 500 تا مشترک روی 15 مگ بسته بشه یعنی این 1 مگ اگه این 500 نفر همزمان دانلود کنن تقسیم میشه؟؟؟
مرتیکه چی داری میگی?نقل قول:
کی بدهکاره کی بستانکاره؟!:2:
هپروت بلغور میکنیا
برا من هم همینطورهنقل قول:
تو او شرکت هم که خدا رو شکر هیچکسی هیچی نمیدونه وقتی باهاشون حرف میزنی یا همه مفاهیم اولیه
رو انکار می کنن یا ارجاعت میدن به 60 نفر
نمیدونم اینا رو بر اساس چه تواناییهایی! گرفتن
بازم که شماهای که تو رشت هستید وضع سرعتتون خوبه ماهایی تو شهرهای اطراف هستیم(انزلی) دیگه چی باید بگیم
وقتی توقع شما دوستان از 128 2.5 مگ هست دیگه واسه ما چیزی نمیمونه که :3:
برید خدا رو شکر کنید به وضع ما دچار نشید که 128 رو 35 کیلو بستن :blink:
این مشکل شما به خاطر اینه که تو انزلی رقیب جدی دیگه ای نداره ولی تو رشت رقیباش دارن از اندیشه جلو میزنن آبای جان.نقل قول:
jاقا چرا توهین میکنی ما میخایم بفهمیم کدوم شرکت بهتره / دعوا نداریم / منم از اندیشه زیاد راضی نیستم ولی به نظرم تو رشت از اندیشه بهتر پیدا نمیشهنقل قول:
بله دیگه وقتی رقیبی نمیزاره وارد شهر بشه از این بهتر نمیشه شبها واسه خودش دی سی می کنن کی به کیه ولی من که این پولی که دارم تو این چند سال میدم به اندیشه واسه سرویس هام اصلا راضی نیستم حرومش باشه :دینقل قول:
شاتل تو انزلی نماینده نداره؟نقل قول:
نهنقل قول:
قرار بود بیاد ولی اندیشه کاری کرد که دیگه این اطراف پیداش نشه :13:
سلامنقل قول:
اگه شما انزلی هستی برو پارس آنلاین بگیر از همه اینا تو انزلی پارس انلاین بهتره
کسی میدون این چندروزه چرا اندیشه داغونه؟
پینگ رو ۴۰۰ میچرخه, دقیقه به دقیقه DC میشه
چی کار کرد ؟نقل قول:
نمیشه گفت دوست عزیزنقل قول:
ولی از اون منبعی که این خبر بهم رسیده صد در صد اطمینان دارم
اینم از امروز ما خدا شاهده از دیشب تاحالا لینک ADSL نداشتم تازه یه نیم ساعتی میشه که اومدم نت
اخه سرعت 5 مگ نخواستیم پایدار باشه کافیه حالیشون نمیشه ملت کارو زنگدی و درس دارن :2:
ای بابا ! خدا بهممون صبر بده :19:نقل قول:
شمام اندیشه هستی ؟
بله اندیشه هستم (انزلی):2:نقل قول:
سلام
من مدت دو سال از سرویس اندیشه خزر استفاده کردم و ازش راضی هم بودم این چند ماهه که سرویس نامحدود 128 گرفتم سرعت دانلودم تا 50 هم بالا میرفته نهایتش اما باز خوب بود و جای شکرش باقی بود اما از غروب 13 بدر سرعت داغون شد و همه چیز خراب شده حتی برای باز کردن یه صفحه هم صد دفعه باید رفرش کنم تا لود بشه :5:
پشتیبانی زنگ زدم میگه شما شلوغش میکنید مشکل ماله دیروز پریروزه نه یه هفته !!! من موندم دیگه چه کنم میگه مرکز 3 خراب شده ما گزارش دادیم اما کی درست بشه معلوم نیس:41:
دوستان کسی هست همچین مشکلی داشته باشه؟اطلاعی نداره کی درست میشه و علتش از چیه ؟
چیکار باید کرد؟
کسی از بچه ها از شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس داره ؟ میشه بگید چطوره ؟
اندیشه خط 3 بیشتر از یک هفته است کلا ترکیده
کماکان هم داغونه
کسی هم که جوابگو نیست تو اون خراب شده
میگن فقط به درد چت کردن میخوره /دور دانلود یه خط قرمز بکشنقل قول: