دیدم تو کدوم ورلدا بودی.برادران کسی حاضر هست فداکاری کنه دهکده این برادر مسافر(همون معتاد خودمون)بچرخونه؟
Printable View
دیدم تو کدوم ورلدا بودی.برادران کسی حاضر هست فداکاری کنه دهکده این برادر مسافر(همون معتاد خودمون)بچرخونه؟
بابا بی خیال کنکور کیلو چندهنقل قول:
مگه ما دانشگاه قبول شدیم چی به ما دادهاند؟
خیر سرمون مثلا رتبه سه رقمی آوردیم ولی تو این مملکت مگه کی به کیه؟
بابا برا چی آخه برا کنکور میخونین شما کنکور مال عوام هستش ولی شما خاصین شما نظر کرده این لازم نیست برا کنکور بخونین(قربان شما الیاس :21: )
کسی نمیخواد منو نوبل کنه ...؟نقل قول:
نه نمیتونی هدیه بدی
فقط میتونی شرایت و برای یکی که دوستته فراهم کنی تا راخخت نوبلت کنه
Village Headquarters (Level 14)
Barracks (Level 10)
Stable (Level 3)
Smithy (Level 9)
Rally point (Level 1)
Market (Level 5)
Timber camp (Level 21)
Clay pit (Level 21)
Iron mine (Level 19)
Farm (Level 12)
Warehouse (Level 18)
Hiding place (Level 10)
Wall (Level 14)
Units 5 Axemen
5K آهنی رو که قبلا داده بودی رو دارم برات میفرستم .... شرمنده مارکتم بیشتر جا نداشت مگر نه کل انبار رو میفرستادم ....نقل قول:
بابا داره میگه کنکور داره!
متین محلشون نزار
اینها رندگی من رو هم نابود کردن!
بیچارم کردن!
معتادم کردن!!
اصلا به حرفاشون گوش نکن!
ولش کن
اصلا بازیه خوبی نیست
ظاهرشو نگاه نکن... :دی
مصطفی میزارمت سیتر.دارم از خواب میمیرم.لازم نیست هیچ کاری بکنی.حتی نیرو هم نساز.میخوام ریسورس جمع بشه صبح نوبل بسازم و بفرستم یه دهکده امن به عنوان ساپورت تا خیالم راحت بشه.بعدش نیروهای تهاجمیمو بازسازی کنم.
ایول فردین سایت ....نقل قول:
اگر خواستی بازی رو ترک کنی من حاضرم فداکاری کنم و روستات رو بگیرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(فداکاری از این نظر که روستات 1000 امتیازیه.)
نقل قول:
میتونی یوزر پستو بدی یکی دیگه روستاتو بگردونه.اون وقت راحت هر وقت برگشتی یه روستای اماده تحویل میگیری.توی کدوم ورلدا فعال بودی؟
فکر نکنم کسی حاضر بشه 7 ماه این کار رو بکنه ...نقل قول:
کمال مصفی انگار متوجه نشدش.ببین میزارمت سیتر تا هر وقت بیدار بودی فقط یه چشت به دهم باشه.اصلا لازم نیست هیچی توش بسازی.فقط یه چیزی.این همسایه من یعنی همونی که نفر اول ترایب هستش به کمک احتیاج داره.من نیرو رو اشتباهی فرستادم یه روستا دیگه اون برمیگردونه نیرو رو و تو اگر تا اون موقع بیدار موندی بفرست به روستای سومش.اصلا هم چیزی نساز.حتی اگر حمله ای شد بهم.احتمال داره این koju71 بخواد اسکاتم کنه.نگران نباش چون همیشه اسکاتش میمیرن.
من الان اومدم.نقل قول:
هستی؟
همون کمال رو بذار سیتر .
من ساپورتت کردم میترسم دردسر بشه.
ماشالله این جا همه تحصیل کردن .....نقل قول:
بابا بی خیال کنکور کیلو چنده
مگه ما دانشگاه قبول شدیم چی به ما دادهاند؟
خیر سرمون مثلا رتبه سه رقمی آوردیم ولی تو این مملکت مگه کی به کیه؟
بابا برا چی آخه برا کنکور میخونین شما کنکور مال عوام هستش ولی شما خاصین شما نظر کرده این لازم نیست برا کنکور بخونین(قربان شما الیاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چقدر یونیت داری...نقل قول:
راستش در حال حاضر روستای شما هیچ کمکی به من نمیکنه.هم توی k84 هست (خیلی دوره) هم 1000 امتیاز بیشتر نداره.
ولی من نوبلمن بیکار زیاد دارم.
میتونم روستات رو بگیرم.
اگر تصمیمت جدیه باید یکی از بچه ها رو که با من ارتباطی نداره بذاری سیتر خودت(مثلا کمال) تا هماهنگی های لازم رو بکنه.
میشه بگین وضع دفاعیم چه طوره؟
فعلا 3تا از دشمنام شکست خوردن نیروی کمکی هم تو راهه الان دارم نیروی هجومی میسازم
به نظرتون چی بسازم؟
1173 Spear fighters
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 679 Swordsmen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 349 Axemen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 218 Scouts
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 101 Light cavalry
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 34 Heavy cavalry
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13 Rams
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18 Catapults
این که چیزی نیستنقل قول:
منم لیسانس عمران دارم
1173 Spear fighters [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 679 Swordsmen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 349 Axemen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 218 Scouts [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 101 Light cavalry [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 34 Heavy cavalry [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13 Rams [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18 Catapults
Incoming troopsarrival time [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the mistake of creations village </SPAN> 5:39:21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the mistake of creations village </SPAN> 6:53:59 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aicmens </SPAN> 9:32:28 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the mistake of creations village </SPAN> 14:08:36 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] susa </SPAN> 26:57:30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gheshm111235s village </SPAN> 26:59:44 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rafsanjan554680s village </SPAN> 32:14:18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] smnn2s village </SPAN> 52:30:23
نقل قول:
منم دارم میرم امشب...
فردا صبح باد برم دانشگاه زود...
اگه هنوز هستی... امشب یکی دیگه رو سیتر کن!
من صبح میتونم به شهرت سر بزنم
اما الان تا 15 مینه دیگه میرم
آفرین . . .نقل قول:
بچه ها...
من امشب شدیدا به پوینت احتیاج دارم!
اگه کسی داره... تا پسفردا بهم قرض بده!
امشب واقعا نیاز دارم!!!!
خواهشا اگه کسی داره... کمک کنه...
من چه جوری پستم و پاک کنم؟
بیخیال .نقل قول:
شما نباید hc و منجنیق رو ریسرچ میکردی.
به دردت هم نمیخورن.
چون توی روستای اول هم تهاجمی میسازی و هم دفاعی همینجوری ریسرچ کم میاری.
بیشتر از این hc و منجنیق نساز.
hc چشه
واسه حمله خوب نیست
روستای 20 ام رو هم گرفتم.مبارکه...
مبارکه...نقل قول:
توی کدوم ورلد ؟
اینا رو وقتی ساختم که می خواستم با یه jump سریع نوبل مهاجم رو بکشم مجبور بودم بسازمنقل قول:
بچه ها راهنمایی که می کنید دمتون گرم اما اوون یکی رو هم یادتون باشهنقل قول:
تو w12 :11::11::11:
بابا چه عجب بالاخره شهر مرده ها یه جونی گرفت و بر و بچس اومدن تو
آقا مشکل پرمیوم هنوز حل نشده؟؟؟
توی ورلد 12 همه به ریسورس احتیاج دارن.نقل قول:
چون رقابت خیلی شدیده.
نفر اول ورلد 22000 امتیازی شده !
خداییش این وورلد خیلی خفن شدهنقل قول:
99 درصد افراد توش حرفه ای هستن
آماتور نداره
من اماتورم دیگه:46:نقل قول:
تو ورلد 9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب حالا داستان حمله من به يك روستاي 6000 امتيازي.
جونم براتون بگه بعد از بدشانسي هاي پي در پي كه در كلير كردن روستاها داشتم تصميم گرفتم يكبار اين كلير را به يكي از دوستان واگذار كنم شايد من هم قلقش دستم امد.قبل از اين روستا ،5 روستا داشتم كه 3 تاشون را همينجوري الكي و چشم بسته اتك زده بودم و قصد نوبل نداشتم ولي چون ميديدم تعداد كشته هام خيلي بالاست ديگه دلم نميامد ول كنم و پي اش را ميگرفتم تا نوبل بشوند.البته من هر روز اگر چند حمله به روستاهام نداشته باشم روزم شب نميشود براي همين اكثر روستاهاي من دفاعي هستند و حمله اي هام هم در چند جنگ الكي به شهادت رسيدند.اول برديا كمكم كرد براي كلير ولي 3 بار رو دست خوردم چون درست چند ساعت مانده به رسيدن نيروهاش ،روستا توسط يك گردن كلفت كه يا اليس بود يا نپ نوبل ميشد و من و برديا مثل اين پت و مت سرمان را ميخوارانديم (درست نوشتم؟) تا اينكه بهزاد به كمك آمد و حمله كلير انجام داد ولي مگر ميشد بهزاد را پيدا كرد و فهميد كي و كجا نيروهاش ميرسند.من از روي حركت ستارگان و فال قهوه نقشه حمله را كشيدم.تعداد نيروهام زير 1000 بود و فاصله روستاي نوبل دارم با روستاهاي ديگرم خيلي زياد و هيچ اميدي براي گرفتن كمك از روستاهاي ديگرم نداشتم.
به هر حال با هزار مكافات از زير زبان بهزاد كشيدم بيرون كه چهارتا حمله كرده است در فلان ساعت ميرسند.از انجاييكه طرف 2 دهكده داشت به فاصله نزديك هم ،شوراي جنگ تصميم گرفت طرف را گمراه كند و 1 حمله از 4 حمله به روستاي دوم باشد.همچنين براي اينكه لشكر نوبل دار را نتواند حدس بزند به هر كدام از روستاها 4 تا فيك و يك ساپورت زدم كه تقريبا نزديك به زمان حمله هاي بهزاد ميرسيدند.
از انجاييكه تمام حملات بدون اسكات بود اين نگراني وجود داشت كه طرف نيروها را بيرون بكشد و حمله ها به هدر برود.براي همين منتظر شدم تا حملات انجام بگيرد و بعد نوبلمنها را بفرستم.تا اينكه شانس من زد و بهزاد ريپورت جنگ را ارسال كرد و در يكي اسكات هم داشت.بعله ما ديديم روستا تقريبا خاليه و خطري ندارد با هزار دعا و صلوات نوبل ها را فرستادم.قبل از رسيدن نوبلها گفتم بزار با تك اسبم يك اسكات هم بكنم.
و نتيجه اسكات اين شد كه متوجه شدم طرف 3000 نيروي دفاعي بيرون از روستا دارد.
و چرا در ريپورت بهزاد مشخص نبود؟؟؟ چون اسكاتهاي بهزاد لول 3 نبودند و من هم نميدانستم .
حالا شما استرس مرا در ان وقت شب تصور كنيد كه همه ارتش حمله اي و نوبلها دارند با پاي خود به دام وارد ميشوند
حمله اول بهزاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمله دوم بهزاد
حمله سوم بهزاد
حمله بهزاد به روستاي دوم
حمله اول نوبل من
در اينجا متوجه حضور نيروهاي خارجي اش شدم
حمله دوم نوبل من كه با اختلاف يك دقيقه از قبلي رسيد و من هر ان انتظار داشتم كه نيروها در داخل باشند
خوب تا اينجاي كار تمام حمله ها قبل از اين بود كه بفهمم نيرو بيرون روستا دارد
2 تا نوبلمن ام لول را پايين اوردند و من پيش خود فكر ميكردم يعني نقشه اش چيه؟چرا جلومو نميگيره.گفتم شايد انلاين نباشد ولي همانطور كه مشخص است در حال ساخت نيرو بود.گفتم گذاشته سر آخرين حمله ضد حال بزنه و كلي خسارت بهم بزنه كه ديگه نتوانم تا چند روز ترميم بشوم.
تصميم گيري خيلي سخت بود.از يكطرف تمام برنامه ريزيها و شب زنده داريها و از طرف ديگر آينده نگري و منطق حكم ميكرد كه ديگر حمله نكنم تا كشته و خسارت ندهم.تنها فكري كه به ذهنم رسيد اين بود كه 50 تا فيك اتك از روستاهاي مختلفم بزنم تا شايد با ديدن صفحه اتكها گيج بشود و اشتباه بكند و نوبلمن را گم كند و جون سالم به در ببرد نوبل من بيچاره و لول بياورد پايين.محاسبات زماني من نشان ميداد كه حداقل 5 بار بايد نوبل به روستا برسد كه 2 بار انجام شده بود و ميماند 3 بار ديگر.از طرفي روي كمك هيچكسي هم ديگر نميتوانستم حساب كنم.بهزاد كه روستاها را واگكذار كرده بود و بقيه هم فاصله زماني داشتند.
2 ركعت نماز حاجت خواندم و با وضو 3 حمله نوبلي فرستادم كه تنها اگر 300 مدافع در برابرشان بود شكست ميخوردند(نيرو اصلا نداشتم در روستاي حمله كننده)
تمام اين فكر كردنها 3-4 ساعت طول كشيد.ناگهان به ذهنم امد نكند اين نيروهاي بيرون از روستاش در راه هستند و من دارم زمان را از دست ميدهم.اين فكر اصلا به ذهنم نرسيده بود بنابراين حملات را انجام دادم
و سرانجام گزارش حمله آخر در ساعت 2.30 صبح رسيد و من پيروز شدم
برام جالب بود ببينم كه چرا نيروهايش را داخل نياورده بود.ديدم نيروها در 2 تا روستاي 170 امتيازي بودند(بنده خدا دوستانش را با دست و دلبازي ساپورت كرده بود) و برگشت يكي 50 ساعت و ديگري 8 ساعت طول ميكشيد
و اينجا متوجه اشتباه بزرگ وي ميشويم.اگر از همان حمله اول نيروها را برگشت ميداد (44 ساعت حمله اول بهزاد فرصت بهش ميداد يعني در ميانه جنگ سپاه اول ميرسيد و سپاه ديگر هم از همان اول ميبود.از انجاييكه من در ميانه جنگ دو دل بودم و امكان وقفه طولاني تري بود وي ميتوانست برنده اين جنگ باشد حتي مرا نوبل كند)
پدرام جان میتونم حدس بزنم وقتی روستا مال تو شد چه احساسی داشتی....
احساس خواب !
بابا پدرام دمت گرم قسمت دومش کی آماده میشه ؟
چه داستان خفنی !!! ناشرش کی بود ؟
احیانا با جی کی رولینگ نسبتی نداری ؟
منم نظرم همینه پدرام به نظرم با بر وبچس آموزش و پرورش یه گفتمان کن تا درس دهقان فداکار را حذف کنن و به جاش درس پدرام فداکار را بزارن من از این درس دهقان فداکار از اول بدم میومد املاش خیلی سخت بودنقل قول:
راستی منم شک کرده بودم با رولینگ نسبت داری؟ فک کنم اون لامپت رو هم از هری کش رفتی نه؟:31:
به به چشمون روشن لامپمون خاموش
بعد سالها جیگسا هم اومد بابا اگه میخوای بیخیال این دهکده ات شی بگو ما غارتش کنیم دیگه؟
تو که وارکرافت چشماتو گرفته بزار ما هم یه حالی از روستات بکنیم
طبق آخرین اخبار از هالیوود:
جیمز کامرون تصمیم داره تا این داستان رو به فیلم تبدیل کنه
هزینه براورد شده 3.5 میلیارد دلاره و در ژانر ترسناک و دلهره قرار بترکونه.
نقش اولش رو هم قراره اگر پدرام اجازه بده ، براد پیت ( همون در پیت خودمون ) ایفا کنه. :10:
خیلی وقت بود پست نداده بودم. چه حالی میده :31:
حمله دیشب من شکست خورد.
7 تا فول آفنس نتونستن روستا رو کلیر کنن و 5 تا نوبلمن کشته شد.
بعدا داستانش رو مینویسم.
این وسط سرور بازی هم قاط زده.
خدا کنه سرور بترکه و بازی به دو روز قبل برگرده.
مصطفی داستان تو اگه سرور بترکه خیلی باحال میشه
عین اون فیلما میشه هی طرف از همه جا و همه کس بد میاره ,همه جا پره جن و روحه و همه دارن میمیرن
و در آخرین لحظه که داره خودش کشته میشه یهو از خواب میپره و میفهمه که همه اینایی که دیده خواب بوده !!!!
عجب قدرت تخیلی داری....:wac:نقل قول:
بالاخره تلسم این شهر شکسته شد!
شهر چهارمم رو میگم!
مجبور شدم 6 بار نوبل بفرستم تا بالاخره گرفتمش!!!
نمیدونم چرا همش 20 درصدی کم میکرد!!
تازه شانسم هم گفته بود... خیلی بهم نزدیک بود!!!
3 بار هم ثاپورت شد... آخر لیدر یه ترایب بود! :31:
البته ثاپورت هاش در مجموع زیر 1000 تا بودن کلا... اما خوب... ازم من کشته های خوبی گرفتن!!!
خوب.. بالاخره رتبه ام توی ورلد 12 یه رقمی شد :27:
الان نفر 4 امم:8:
کمال جان مبارکه آقا این طور که تو داری پیش میری فکر کنم یه هفته ای کل کا54 شاید هم کل sout west تو چنگت هستند :31:نقل قول:
راستی قضیه پرمیوم معلوم نشد؟
دوستانی که 20 پوین میخواهند
اگه تا امشب پول رو بریزید به حساب من.. احتمال زیاد فردا اکانت ها قابل تحویله!!!
فکر کنم از اول هم پول ها رو من جمع میکردم.. زودتر کارمون حل میشد
گفتیم میتقیم بریزید به حساب خود مهران.. اما گویا اونجوری خیلی طول میکشه...
چون مهران سرش شلوغه و کم سر میزنه
این شماره حساب من!
بانک ملی
شماره حساب 0300953370005
شماره ملی کارت 6037991003722976
به نام :» سید کمال اسماعیلی فر
دوستانی که پول رو ریختن به حساب... برای احتیاط فیشش رو نگه دارن... که اگه کم و کسری ای پیش اومد... چک کنم فیش ها رو!
اونهایی که تا امروز عصر بریزن به حساب... احتمال اینکه تا فردا شب اانت رو دریافت کنن زیاده
نقل قول:
ممنون :10:
نه بابا
دیگه از امروز به بعد... پیشرفتم خیلی کند تر میشه... دیگه کمتر سر میزنم احتمالا:46: