استقلال 3 داماش 0
استقلال 3 داماش 0
شروع پیشبینیه استقلال داماش.برای شرکت در پیشبینی 2 روز فرست دارید.نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
استقلال 4 - داماش 1
پیشبینی ثبت شد.نقل قول:
بازی های جام حذفی رو هم به مسابقه ی پیش بینی لیگ اضافه کنیم ؟!
آخه تا به حال فقط بازی های لیگ رو پیش بینی کردیم..
نظر منو بخواین میگم نباشه بهتره..
خودمون پیش بینی میکنیم، ولی تو اون جدول اصلی واردشون نکنیم..
استقلال 3 - 1 داماش
استقلال 3 - 1 داماش
نقل قول:ثبت شد......نقل قول:
داماش رو ببریم روحیه ی تیم بهتر میشه برای بازی با سایپا.سایپا همیشه جلوی استقلال شاخ شده.
داماش همون پگاه سابقه .نقل قول:
استقلال 3 - 1 پگاه
استقلال 3 - 0 پگاه
نظري در گفت و گو با فارس:
بازيكن برزيلي استقلال براي يك فصل 500 هزار دلار ميخواهد
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيكن برزيلي براي قرارداد با اين تيم، خواستار مبلغ 500 هزار دلار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، از ساعت 15 امروز تا دقايقي پيش، مسئولان استقلال همراه مدير برنامه و فابيو بالا، بازيكن برزيلي در جلسه بودند تا در صورت توافق با يكديگر، مقدمات عقد قرارداد فراهم شود.
در حالي كه پيش از اين رضا رجبي اعلام كرده بود مبلغ قرارداد اين بازيكن 250 هزار دلار خواهد بود، اين بازيكن و مدير برنامه هايش مدعي شدند براي يك فصل، 500 هزار دلار ميخواهند. با توجه به اين قضيه، مذاكرات طرفين نتيجه اي نداشت.
علي نظر جويباري در اين باره به خبرنگار فارس اظهار داشت: اين بازيكن به لحاظ فني تائيد شده است؛ اما امروز بايد در باره چگونگي عقد قرارداد با او و مدير برنامه هايش صحبت ميكرديم و تا 80 درصد با آنها به توافق رسيديم.
وي افزود: او ابتدا مبلغ 500 هزار دلار ميخواست؛ اما به او گفتيم در استقلال چنين پول هايي پرداخت نميكنيم و او را به مبلغ مورد نظر خود راضي كرديم.
به دليل آنفولانزا
بازيكن تيم استقلال در كلينيك مجد بستري شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به دليل آنفولانزا شديد صبح امروز در كلينيك مجد بستري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سياوش اكبرپور پس از تمرين عصر روز گذشته آبي پوشان دچار سرماخوردگي شديد شد.
اين بازيكن به دليل تغيير ناگهاني شرايط آب و هوايي، به آنفولانزا دچار شد و مجبور به بستري در كلينيك مجد شد.
وي تا ظهر تحت نظر ستوده، يكي از پزشكان اين تيم، بوده و به احتمال زياد مقابل داواش در جام حذفي هم نمي تواند به ميدان برود.
ديدار تيم هاي استقلال و داماش سه شنبه هفته جاري برگزار مي شود.
در تمرين امروز مطرح شد
انتقاد قلعه نويي به بازيكنان به دليل عدم تمركز
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال براي دقايقي به بازيكنان، به دليل عدم تمركز در تمرين ايراد گرفت
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين استقلال از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
در اين جلسه، سياوش اكبرپور به دليل آنفولانزا و مجتبي جباري به دليل مصدوميت غايب بودند.
* قبل از تمرين، مهدي اميرآبادي با يك ماشين بزرگ به ورزشگاه آمد كه باعث شد تا سوژه امروز شود.
* قبل از اينكه بازيكنان وارد تمرينات تاكتيكي شوند، امير قلعه نويي براي پنج دقيقه براي آنها به صحبت پرداخت.
* از اين تمرين، 50 نفر ديدن كردند.
* بازيكنان به تمرين پاسكاري پرداخته و در نهايت در قالب دو گروه به تمرني فوتبال پرداختند.
* امير قلعه نويي در تمرين با ميثم منيعي براي دقايقي به صحبت پرداخت.
* پس از پايان تمرين منتظري، شكوري، حيدري، مجيدي و كاظمي به دويدن دور زمين پرداختند.
اكبری در گفت و گو با ایپنا: هافبك های ما جای جباری را پر میكنند
یدالله اكبری گفت: "استقلال تیم بزرگی است و نباید متكی به یك بازیكن باشد."
هافبك تیم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهار داشت: "بازی مقابل فولاد بازی بسیار خوبی بود و دو تیم نمایش بسیار قابل قبولی را از خود به معرض نمایش گذاشتند، اما بازیكنان استقلال نتوانستند از موقعیت های خود استفاده كنند و نتیجه را واگذار كردیم."
وی ادامه داد: "تیم بعد از اینكه گل زود هنگامی را دریافت كرد رو به یك بازی احساسی آورد و به همین دلیل نتوانست از موقعیت ها استفاده كند."
اكبری افزود: "فولادیها روی ضدحمله بسیار خطرناك بودند و حملات زیادی را روی دروازه استقلال ایجاد كردند."
وی خاطر نشان كرد: "استقلال تیم بسیار بزرگی است و نباید متكی به یك بازیكن باشد. غیبت جباری شاید به تیم ما ضربه زد، اما بازیكنان بزرگی داریم كه می توانند جای او را پر كنند."
در لیگ پویا باید داوری هم پویا باشد/ میثم منیعی: با این شرایط فوتبال ایران ضربه میخورد
در چنین مسابقات حساسی باید از لحظهها استفاده كرد، اما اینكه همین لحظه ها با اشتباه داوری از دست برود سخت و ناگوار است.
میثم منیعی در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، گفت: "ما 10 دقیقه اول را خیلی بد بازی كردم و فولاد با بستن كنارههای عملا تاكتیك تیم ما را خنثی كرد. البته بعد از 15 دقیقه ما تا حدودی بهتر بازی كردیم و توانستیم بر اوضاع مسلط شویم."
وی در ادامه گفت: "ما میتوانستیم بازنده بازی نباشیم و اگر داور دچار اشتباه نمیشد چه بسا الان سه امتیاز بازی به سود ما میشد. البته فولاد كاملا منطقی بازی كرد و به خوبی راههای تهاجم استقلال را بست."
منیعی در پایان گفت: با همه احترامی كه برای داوران قائلم، اما معتقدم در لیگ پویا باید داوری هم پویا باشد، چون در غیر این صورت فوتبال صدمه میبیند."
مهاجم برزیلی در آستانه عقد قرارداد با استقلال
"فابیو بالا"، مهاجم برزیلی مدنظر باشگاه استقلال پس از پشتسر گذاشتن آزمونهای پزشکی در آستانه عقد قرارداد با این باشگاه قرار دارد.
رضا رجبی، مشاور فنی امیرقلعه نویی با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: من وظیفه داشتم بازیکنان برزیلی که قابلیت بازی در تیمی چون استقلال را داشته باشند به ایران بیاورم. در همین راستا "فابیو بالا" را به ایران آوردم و به مسئولان باشگاه معرفی کردم. حال چگونگی عقد قرارداد با این بازیکن برزیلی با باشگاه استقلال است و من در این زمینه دیگر تصمیم گیرنده نیستم".
"فابیو پریرا دواولیویرا" برزیلی روز گذشته در تمرین استقلال حضور یافت اما در کنار دیگر بازیکنان تمرین نکرد. او مدعی شده بازیکن تستی نیست و تنها در صورتی که از سوی باشگاه استقلال با این بازیکن قرارداد امضا شود با تیم تمرین می کند.
دراین رابطه گفته می شود، امیرقلعه نویی با صحه گذاشتن بر نظر رضا رجبی برای انتخاب این بازیکن برزیلی از مسئولان باشگاه درخواست کرده است با وی قرارداد امضا کنند.
باید دید در نهایت قرارداد دواولیویرا بدون تست فنی امضا می شود یا اینکه با تاکید مسئولان باشگاه پس از سنجش توانایی وی نسبت به عقد قرارداد با این بازیکن برزیلی اقدام خواهد شد.
فولاد حساب شده بازی كرد
مرفاوی در گفت و گو با ایپنا:داور دیواری كوتاهتر از من پیدا نكرد
عبدالصمد مرفاوی خودش را مستحق اخراج برابر فولاد خوزستان نمیداند.
عبدالصمد مرفاوی خودش را مستحق اخراج برابر فولاد خوزستان نمیداند.
مربی استقلال در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، گفت: زمانیكه دروازهبان فولاد اتلاف وقت میكرد تمام نیمكت ما به نشانه اعتراض كنار خط آمدند اما داور دیواری كوتاهتر از من پیدا نكرد. شاید روی پیشانی ام اینطور نوشته شده است.
وی در ادامه گفت: من هیچ توهینی به داور نكردم و فقط گفتم دروازه بان حریف وقت تلف می كند ولی از بین 20 نفر مرا انتخاب كرد. به هر حال من مستحق اخراج نبودم.
مربی استقلال در مورد تیم فولاد اظهار داشت:ما شروع خوبی نداشتیم و بازیكنان با غرور كاذب وارد زمین شدند. فولاد نشان داده كه از تعطیلی لیگ نهایت استفاده را برده و با تفكر و ایده ی جدید به زمین آمد. آنها خوب دفاع و در مجموع خوب بازی كردند و درنهایت موفق هم شدند. تیم آقای جلالی به هیچ وجه ضد فوتبال نكرد و من به آنها تبریك می گویم.
مرفاوی در پایان در خصوص داوری گفت: داوری خوب نبود. غیر از گل تقی پور كه كاملا سالم بود در چند مورد هم اشتباهات غیر عمد داشت. ضمن این كه معتقدم تعطیلات پیش بینی نشده هم به تیم ما لطمه زد و باعث شد تا از شرایط آرمانی به دور باشیم. استقلال قطعاً در هفته های بعد بهتر از این خواهد شد .
استقلال 2 پگاه گیلان 0
یک شنبه 03 / 09 / 87
می مانم و تیم را درست می کنم .
جمعه روز بدی بود.یعنی راستش رابخواهیدازهمان وقتی که متوجه شدم مسابقه با روز تولدم همزمان شده دلشوره داشتم .قبلا نوشته بودم که بازی دیگری را در همین روز فکر کنم سه ، چهار سال پیش باختیم.نمی دانم چرا این طورنگران بودم بعد ازتمرین روز پنجشنبه جلسه فنی که گذاشتیم صمدگفت تیم خیلی خوب است.به او گفتم قبول دارم که خوبه اما باید روز بازی ببینم چی در می آید.همین طوری نمی شود گفت که چون خوب تمرین کرده ایم حتما برنده می شویم.اصولا به دنبال بهانه نبوده ونیستم ولی تیمی که آخرین بازی را پیش از تعطیلات برگزار کرد با این تیم قابل مقایسه بود؟ماتمام کارهای لازم راطی این مدت انجام دادیم تا از روندمان دورنشویم اما... ظهرفیلم بازی رادر باشگاه دیدم.فکرکنم دیگر لازم نباشد بحث داوری راوسط بکشم.موقعی که من گفتم گل ما سالم بود فیلم را ندیده بودم والان در "استقلال جوان" خواندم که کارشناسان همین نظر راداشته اند.به راحتی با احساسات هوادارن میلیونی استقلال بازی می کنند وبعد می گویند اشتباه شده است.صبرماهم اندازه ای دارد چون سکوت می کنیم باید امتیازات حساس را همین طوری از دست بدهیم.من دیگر دراین باره حرف نمی زنم وباشگاه پیگیر این قضیه خواهد بود.درکنارهمه این مسائل خودتیم هم ایراداتی دارد.درواقع برنامه های ما اصولا انجام نشده.شما حساب کنید حریف چند موقعیت حتمی گل داشت و ما چقدر . مالکیت توپ در فوتبال اهمیت دارد ولی بایدبه نتیجه برسد.درتمرینات روزهای آتی روی این قضیه کار می کنیم.
دوستان پرسیدند قضیه امارت و حضورم در تیم النصر چیست.باید بگویم داستان تازه ای نیست به چند ماه پیش بر می گردد وبعداز آن صحبت جدیدی نشد.من با هوادارن عهد بسته ام که تیم را قهرمان کنم وتا آن موقع جائی نمی روم.
مطمئن باشید از امروز بیشتراز همیشه تلاش می کنم تا استقلال را به جایگاه واقعی اش برسانم.
می مانم وتیم را درست می کنم.
زریبافان : کادر فنی را تقویت می کنیم !
رئیس مجمع باشگاه استقلال با ابراز رضایت از عملکرد مدیریت و کادر فنی این تیم گفت: با یک شکست برنامه ها و موقعیت افراد دستخوش تغییر نخواهد شد چرا که باشگاه اهداف بلندی را در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا مد نظر دارد که در دراز مدت دست یافتنی است.
مسعود زریبافان رئیس مجمع باشگاه استقلال در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر، درخصوص عملکرد مدیریت و کادر فنی باشگاه استقلال بویژه شکست خانگی این تیم مقابل فولاد خوزستان، اظهار داشت: شخصا از عملکرد آقای واعظی آشتیانی و کادر فنی استقلال راضی هستم و با یک شکست نمی توان درباره عملکرد آنها قضاوت کرد. ما باید فرصت لازم را در اختیار مدیریت باشگاه قرار دهیم وعملکرد مدیریت را در یک دوره زمانی ارزیابی کنیم.
وی افزود: به نظر من شکست مقابل فولاد ناشی از قصور کسی نبود و کادر فنی و بازیکنان نهایت تلاش و جدیت خودشان را برای پیروزی در این مسابقه بکار گرفتند ولی موقعیت های استقلال به گل تبدیل نشد ونمی توان این شکست را متوجه شخص خاصی دانست.
زریبافان تصریح کرد: شکست پاداش بازی خوب استقلال مقابل فولاد نبود و در این مسابقه استقلال و کادر فنی کاملا بر حریف خود تسلط داشتند و تصور می کنم هواداران هم از بازی برتر و مقتدرانه استقلال در این دیدار راضی اند هرچند این بازی خوب با کسب نتیجه همراه نشد.
رئیس مجمع باشگاه استقلال با تاکید بر اینکه شکست بخشی از رقابت ورزشی است و اهداف و برنامه های باشگاه تحت تاثیر ناکامی های احتمالی دستخوش تغییر نخواهد شد اظهار داشت: استقلال علیرغم شکست برابر فولاد همچنان جایگاه خود را در جمع تیم های بالای جدول حفظ کرده و جزو مدعیان به شمار می رود. بنابراین یک شکست نمی تواند برنامه های بلند مدت باشگاه را مختل کند.
وی با بیان اینکه بدنبال حمایت و تقویت هر چه بیشتر از کادر فنی هستیم اظهار داشت: هرلحظه احساس کنیم تیم استقلال در بخش مدیریتی و فنی نیاز به تقویت و کمک بیشتر دارد ، در این زمینه درنگ نخواهم کرد هر چند تاکنون تمام مسائل مدیریتی باشگاه را به هیئت مدیره و مسائل فنی را به کادر فنی سپرده ایم و کمترین دخالت را در این زمینه اعمال کرده ایم.
زریبافان درپاسخ به این سئوال که تاکنون چه بخشی از قرارداد بازیکنان استقلال به آنها پرداخت شده است ، یادآور شد : تاکنون در حد مقدورات مطالبات بازیکنان را پرداخت کرده ایم ولی همچنان بدنبال جذب کمک ها و منابع مالی جدید هستیم تا با تثبیت آنها بتوانیم به تعهدات خود به موقع عمل کنیم. در این راه هیئت مدیره و مدیرعامل درکنار بخش اقتصادی باشگاه فعالیت جدی دارند و تصور نمی کنم امسال باشگاه علیرغم رقابت در سه جبهه لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا با مشکلات مالی روبرو شود.
رئیس مجمع باشگاه استقلال نگاه یکسان سازمان تربیت بدنی به دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس را ستود و تصریح کرد: خوشبختانه سازمان تربیت بدنی تاکنون هر زمان که این دو باشگاه به کمک های مالی نیاز داشته در حد مقدورات خود این دو تیم را مورد حمایت های خود قرارداده و اجازه نداده تا تنگناهای مالی تاثیری در روند حرکتی آنها داشته باشد. به اعتقاد من کمک های سازمان درفصل جاری به هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بی سابقه بوده و طبیعی است انتظارات نیز از این دو باشگاه مردمی برای کسب نتایج قابل قبول در لیگ برتر بالا باشد.
وی در خصوص شائبه کمک های بیشتر سازمان تربیت بدنی به باشگاه پرسپولیس برای جذب ستاره های بزرگ فوتبال تاکید کرد : سازمان همواره نگاه برابری به این دو تیم پرطرفدار دارد و تاکنون نیز در تخصیص های خود این موضوع را ثابت کرده است . البته شاید در مقطعی توجه به یکی از این دو باشگاه به لحاظ شرایط آنها بیشتر بوده ولی در نهایت حمایت سازمان به شکلی عادلانه توزیع شده است و نمی توان از این نظر به سازمان خرده گرفت .
زریبافان در بخش پایانی سخنان خود هدفگذاری باشگاه استقلال را در فصل جاری قهرمانی درمسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد و اظهار داشت: تمام تمرکز مدیریت باشگاه کسب قهرمانی در لیگ برتر و حضور افتخارآمیز در لیگ قهرمانان آسیاست و تمامی برنامه ها و سیاست گذاری های باشگاه در جهت تحقق این خواسته جهت گیری شده است و به عنوان بخشی از مدیریت باشگاه امیدوارم بتوانیم استقلال را به لحاظ تدارک و پشتبانی لازم برای رسیدن به این اهداف بلند یاری کنیم
امیدرضا روانخواه بازیکن مصدوم تیم فوتبال استقلال تهران قرارداد خود را برای فصل آینده با مسئولان این باشگاه تمدید می کند.
امید رضا روانخواه بازیکن آبی پوشان در ابتدای لیگ هشتم دچار پارگی رباط صلیبی پا شد و نتوانست تیمش را تا به امروز همراهی کند.گرچه این بازیکن قصد داشت خیلی زودتر ازاین ها به لیگ برتر بازگردد اما موفق به انجام این کار نشد تا شاید از نیم فصل دوم بتواند برای تیمش پا به توپ شود.
روانخواه که در فصل جاری نتوانست برای استقلال زیاد به میدان برود قرارداد خود را با مسئولان باشگاه تمدید می کند تا در فصل آینده برای تیم آبی پوش پایتخت مثمرثمر باشد و بتواند خود را بازهم به روزهای اوج خود برگرداند
عابدینی: نامه رئیس سازمان لیگ تهدید آمیز بود
میخواهند یك تیم تهجدولی را مقابل مار زخمی قراردهند
--------------------------------------------------------------------------------
خبرگزاری فوتبال ایران - امیر عابدینی نامه تهدیدآمیز رئیس سازمان لیگ را دلیل اصلی حضور داماش در بازی مقابل استقلال تهران برشمرد.
مدیرعامل باشگاه داماش در گفتوگو با خبرگزاری فوتبال تصریح كرد: «رئیس سازمان لیگ نامهای تهدیدآمیز خطاب به باشگاه داماش نوشت و تاكید كرد كه انصراف ما از حضور در جام حذفی پذیرفتنی نیست. من هم در نامهای دلایلم را نوشتم اما متاسفانه سازمان لیگ حرف خودش را به كرسی نشاند.»
عابدینی افزود: «متاسفانه عدهای دوست ندارند داماش در لیگ برتر بماند. ما در بازیهای خانگیمان هم بیشتر از اینكه میزبان باشیم، میهمان هستیم چون در خود استان نیز تحركاتی صورت میگیرد. البته ما به كار خودمان ادامه میدهیمو این حاشیهسازیها برایمان اهمیتی ندارد.»
مدیرعامل باشگاه داماش با اشاره به وضعیت بازیكنان مصدوم این تیم گفت: «5 بازیكن اصلی ما مصدوم هستند، فواصل بازیها به كمتر از 4 روز رسیده و این یعنی تحمیل خستگی به تیمهای لیگبرتر. از سویی دیگر وضعیت حملونقل كشورمان نیز حال و روز خوشی ندارد. سفرهای ما با اتوبوس انجام می شود و در چنین شرایطی انطباق وضعیت بدنی بازیكنان با آب و هوای متفاوت كار سادهای نیست. با این همه نمیدانم دلیل اصرار آقایان برای حضور داماش در تهران چیست. شاید میخواهند یك تیم ته جدولی را روبهروی یك مار زخمی همچون استقلال قرار دهند.»
عابدینی در واكنش به غیبت عبدی و استانكو در بازی برابر استقلال گفت: «آنها با تیم بزرگسالان كارشان را ادامه میدهند. داماش با تیم جوانان خود مقابل استقلال قرار میگیرد و بهتر است این بازیكنان جوان با مربیان خودشان این بازی را تجربه كنند.»
وی تاكید كرد: «نتیجه بازی معلوم است. ما فقط به تهران میآییم كه رفع تكلیف كرده باشیم. سازمان لیگ میخواهد برنامههایش را دنبال كند. اما بهتر بود كه انصراف ما را قبول میكردند و بعد حق جریمه هم داشتند.»
2-1 به نفع استقلال
اس اس 3-0 داماش
تمام پیشبینی ها ثبت شد.شروع پیشبینیه استقلال داماش.برای شرکت در پیشبینی 2 روز فرست دارید.نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خر ر...نقل قول:
نظري در گفت و گو با فارس:
بازيكن برزيلي استقلال براي يك فصل 500 هزار دلار ميخواهد
مگه كاكاست اينقدر پول ميخواد
دوستان به نظرم ما هم بايد سيستم رو عوض كنيم.
3 5 2 در بعضي از بازي ها اصلا جوابگو نيس!
پیروز قربانی مدافع تیم فوتبال استقلال: استقلال را زیر سئوال نبرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز قربانی مدافع تیم فوتبال استقلال دربازی مقابل امارات به میدان رفت وی امیدوار است تا در صورت بازگشت هادی عقیلی، بازهم فرصت حضور در ترکیب اصلی تیم ملی فوتبال ایران را داشته باشد. وی در گفت و گوبا ایرنا به سوالات مطرح شده پاسخ داد.
* حتما می دانید که در بازی های بعدی تیم ملی نمی توانید امید زیادی برای ثابت بودن داشته باشید.
- دلیلی ندارد تا حرف شما را قبول کنم، بازیکنانی می توانند در جمع 11 بازیکن اصلی تیم ملی باشند که آمادگی لازم را از خود نشان دهند. سعی می کنم در لیگ برتر و تمرینات تیم ملی، نظرعلی دایی را برای ثابت بازی کردن جلب کنم.
* اما نیمکت نشین کردن بازیکنی مثل عقیلی کار آسانی نیست.
- اصلا کاری به این ندارم که برای ثابت بودن باید با چه بازیکنی رقابت کنم، همه بازیکنانی که به تیم ملی دعوت می شوند، بازیکنانی هستند که قابلیت بالایی دارند و می توانند در بازی های ملی به عنوان یکی از مهره های اصلی به میدان بروند.
* مثل اینکه به اعتماد به نفس بالایی رسیده اید.
- من بازیکن ثابت تیم استقلال تهران هستم و در بازی با تیم های قطر و امارات هم مورد توجه علی دایی قرار گرفتم، پس دلیلی برای ناامیدی و بی انگیزه شدن نمی بینم.
* فکر می کنید عملکردتان برابر امارات قابل دفاع بود؟
- قبول دارم که می توانستم عملکرد بهتری را از خودم به نمایش بگذارم، با این حال چهره ای امیدوار کننده داشتم و از بازی ام راضی ام.
* البته رضایت دایی اهمیت بیشتری دارد.
- من هم می دانم که حرف اول و آخر را سرمربی تیم ملی می زند، به همین دلیل تمام تلاشم را به خرج می دهم تا با ارائه بازیهای راضی کننده، خودم را به نفر اول تیم ملی تحمیل کنم.
* از این بحث خارج شویم، قبول دارید که تیم ملی مقابل امارات چندان امیدوار کننده نبود؟
- وقتی قرار است عملکرد فنی یک تیم را در هر بازی ارزیابی کنیم، باید همه شرایط را در نظر گرفته و بعد قضاوت کنیم. اماراتی ها در شرایط ویژه ای به رویارویی با ما می پرداختند و به همین دلیل بیشتر ازهر زمان دیگری انگیزه داشتند و تلاش عجیبی را برای رسیدن به موفقیت از خود نشان می دادند.
* این توجیه مناسبی برای خوب بازی نکردن است؟
- ما نباید از یاد ببریم که امارات در خانه اش برای از دست ندادن تنها شانسش بازی می کرد، قبول کنید که تساوی در این بازی نمی تواند نتیجه ضعیفی تلقی شود.
* بحث تیم ملی را تمام کنیم، استقلال چرا باخت؟
- باخت هم نتیجه ای در فوتبال است که احتمال دارد سراغ همه تیم ها بیاید، بهتر است این شکست ابزاری برای زیر سوال بردن استقلال نشود تا بتوانیم در ادامه لیگ با تمرکز و آرامش لازم به مصاف حریفانمان برویم.
* اما باخت به یک تیم شهرستانی آن هم در ورزشگاه آزادی تهران نمی تواند قابل دفاع باشد.
- من هم قبول دارم که نباید نتیجه را به فولاد واگذار می کردیم، اما وقتی همه بازیکنان ما بد بازی می کنند، چاره ای جز قبول ناکامی باقی نمی ماند.
* نظر رهبر خط دفاعی استقلال در مورد آمار گل های خورده استقلال چیست؟
- با نگاهی به جدول می بینید که همه تیم های لیگ برتری گل های زیادی خورده اند.
حمله لفظی قلعه نویی به جلالی (جواب منطقی دادن یعنی حمله ؟! )
ارتباط تلفنی یکی از برنامه های رادیو ورزش با مجید جلالی و امیر قلعه نویی سبب شد سرمربی استقلال به شدت علیه جلالی موضع بگیرد.
یکی از برنامه های رادیو ورزش شب گذشته در راستای گفت و گو با مربیان لیگ برتری با مجید جلالی ارتباط تلفنی برقرار کرد.
جلالی درخصوص صحنه گل استقلال به مجری برنامه گفت: گل استقلال اصلاً درست نبود. قبل از اینکه تقی پور توپ را وارد دروازه کند،تمام بازیکنان ما ایستادند و به همین دلیل هم او توانست توپ را گل کند.
با پایان یافتن صحبت های جلالی،تهیه کنندگان برنامه با امیرقلعه نویی ارتباط تلفنی برقرار کردند.سرمربی استقلال که به شدت از صحبت جلالی ناراحت بود،در ابتدای صحبت هایش گفت: ما به مسئولان و مربیان فولاد احترام می گذاریم و پیروزی آنها را تبریک می گوییم،اما آقایان اقدام به فرافکنی می کنند.نه تنها گل استقلال درست بود،بلکه باید سهراب بختیاری زاده هم اخراج می شد.
این صحبت های قلعه نویی پاسخی محکم به حرف های چند دقیقه قبل جلالی بود.بعد از صحبت های سرمربی استقلال دیگر ارتباطی با سرمربی فولاد خوزستان برقرار نشد تا غائله در همان جا به پایان برسد.
مطالبات استقلالی ها پرداخت شد
کدخبر :6713
تاریخ : یكشنبه 03 آذر 1387
قبل از بازی با فولاد خوزستان بخشی از مطالبات بازیكنان استقلال پرداخت شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، گفته میشود باشگاه استقلال بخشی از پول بازیكنان را به حساب آنها در یكی از بانك های تهران واریز كردند. ظاهرا از این پس مطالبات آنها از همین طریق داده می شود
یعنی کا کا 500 تا فقط می گیره !نقل قول:
اکبر پور به بازی با سایپا نمی رسد
هورا اسپرت:سیاوش اکبرپور مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران نمی تواند تیمش را در بازی مقابل سایپا کرج همراهی کند.
سیاوش اکبرپور به همراه آرش برهانی خط حمله تیم فوتبال استقلال تهران را تشکیل می دهند و البته در کنار هم بسیار موفق ظاهر شده اند.
سیاوش اکبرپور یکی از مهاجمان آبی پوشان دچار سرماخوردگی شدید شه و نمی تواند تیمش را در بازی مقابل سایپا در هفته شانزدهم لیگ برتر همراهی کند و در این دیدار غایب است.تا استقلالی ها یکی از مهاجمان اصلی خود را در اختیار نداشته باشند.
اما مشخص نیست که امیر قلعه نویی سرمربی استقلال در دیدار مقابل سایپا کدامیک از مهاجمان نیمکت نشین خود را جایگزین اکبرپور کند.
روانشناسی برای آبی پوشان
هورا اسپرت : بازیکنان تیم فوتبال استقلال تهران قبل از دیدار مقابل تیم سایپا کرج یک جلسه روانشناسی می کنند.
تیم فوتبال استقلال تهران در هفته شانزدهم رقابتهای لیگ برترمیهمان تیم سایپا کرج است.استقلالی ها پس از تعطیلات دو هفته ای لیگ برتر در اولین دیدار خود به مصاف تیم فولاد خوزستان رفت ودر این دیدار با نتیجه 1 بر صفر مغلوب تیم اهوازی شد تا نشان دهند تعطیلات لیگ به ضرر آنان بوده و آبی پوشان آمادگی بالای خود را از دست داده اند و همچنین در راه هموار به سوی قهرمانی در نیم فصل شوکی منفی نیز وارد شود.
به همین دلیل امیر قلعه نویی سرمربی استقلال برای بازیکنانش یک جلسه روانشناسی در نظر گرفته تا بازیکنان با حضور در این جلسه و گفتگو با دکتر منتظری روانشناس تیم مشکلات آنان حل شود و با هیچ گونه مشکل و با شرایط روحی مناسب مقابل نارنجی پوشان صف آرایی کنند.
گفتنی است؛قلعه نویی علاوه بر حضور آرش برهانی مهاجم خود در این جلسه یک جلسه روانشناسی دیکر برای او در نظر گرفته تا این بازیکن به صورت اختصاصی روانشناسی کند و بدون هیچ مشکلی پا به میدان مسابقه بگذارد.
استقلال 3 - 1 داماش
این قلعه نویی که ما میشناسیم، سیستم تغییر بده نیست که نیست..نقل قول:
دوستان به نظرم ما هم بايد سيستم رو عوض كنيم.
3 5 2 در بعضي از بازي ها اصلا جوابگو نيس!
با این همه بازیکن که داره، با هر سیستمی که بخواد میتونه بازی کنه، ولی متأسفانه چسبیده به همین سیستم.
نمیگم سیستم بدیه، ولی به قول رضا تو بعضی بازی ها عوض بشه بهتره..
کاش یکی بود رک و راست از امیر خان میپرسید چرا علیزاده رو میاره تو زمین...
واقعآ چرا به این موجود وقت میدن واسه بازی کردن!
علیزاده یک حربه است .چون امیرخان بازیکن کافی برای پرسینگ نداره مجبوره ازاین حربه ها هم استفاده کنه