ایول
توره داره به قولش عمل میکنه
فعلا که شدیم 2 - 2
ولی خدا کنه حقیقی سوتی نده
ایول
توره داره به قولش عمل میکنه
فعلا که شدیم 2 - 2
ولی خدا کنه حقیقی سوتی نده
خدایی توره داره میترکونه
این پیکانیها هم که دارن ... میکنن تو بازی
لیاقت میزبانی ندارند
اگه نیمه ی اول پنالت رو میگرفت الان راحت تر بودیم
نیکبخت هم شده معضل دوم تیم
یعنی پنالتی زن نداریم بعد کریم و نیکبخت ؟!
آخه يكي كه يه بار پتالتي خراب ميكنه دوباره بهش نميدن بزنه كه . احمق پنالتي رو ميزنه وسط
چقدر اين نيكبخت خودخواهه:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
چه عجب حقیقی یه ایستگاهی رو گرفت
عجب جو نازی داری ورزشگاه
همش پاکه و استریلیزه
حقیقی یه توپ گرفت جوگیر شد دعوا گرفت
بنام خدا
عملکرد بازیکنان پرسپولیس را برابر پیکان چگونه ارزیابی می کنید ؟
حقیقی () باقری ها () سپهر حیدری () شیری () محمد () مازیار زارع () نوری ( ) کریمی () نیکبخت () باقری () ابراهیم توره () نوروزی ()
بهترین بازیکن-->
بدترین بازیکن-->
کادر فنی ()
تیم داوری ()
---------------------------قوانین برای شرکت در سیستم ارزشیابی
- امتیازها بین 1 تا 5 هستند 1 -> خیلی ضعیف 2 -> ضعیف 3 -> متوسط 4 -> خوب 5 ->عالی
- فرم را در پست خود کپی کنید
- امتیاز های خود را در داخل پرانتز قرار بدید
- اگر بازیکنی چه تعویضی و چه مصدوم کمتر از 10 دقیقه بازی کنه امتیازی داده نمیشه.
- در پایان هر هفته بهترین و بدترین بازیکن را با توجه به آرا بچه ها انتخاب کنیم.
- در پایان فصل با توجه به جمع امتازات بازیکنان را رتبه بندی می کنیم
حقیقی (2) باقری ها (3) سپهر حیدری (2) شیری (3) محمد (3) مازیار زارع () نوری ( 3) کریمی (4) نیکبخت (2) باقری (3) ابراهیم توره (4) نوروزی (3)
کادر فنی (4)
تیم داوری (4)
حقیقی (1) باقری ها (3) سپهر حیدری (3) شیری (2) محمد (3) مازیار زارع (4) نوری ( 4) کریمی (5) نیکبخت (1) باقری (2) ابراهیم توره (5) نوروزی (2)
بهترین بازیکن-->علی کریمی
بدترین بازیکن-->نیکبخت واحدی
کادر فنی (4)
تیم داوری (3)
حیف شد میتونستیم بازی راحت ببریم اگه پنالتی اول گل میشد دیگه بازی تموم بود
من نمی دونم این حقیقی رو کی آورد پرسپولیس! گل اول از این مفت تر نمی شد! قضیه کریم براشون تجربه نشد تا ندن یک بازیکن 2 بار ضربه پنالتی رو بزنه! واقعا که!
اه اعصابم خورد شد خفن:2: دو تا پنالتی :41: اصلا پنالتی هاشو خوب نزد:13:
ولی دم توره گرم با بازیش حال کردم اگه پتروویچ بود توره بیشتر میزد
و اما در مورد حقیقی:2: مترسک تو دروازه بزارن بهتره اینه:2: خداییش حقیقی رو با رحمتی مقایسه کنید :27: اونوقت میرن معمارزاده رو هم از لیست خارج میکنن :2: این تیم فقط یه دروازه بان کامل میخواد نه مدافع نه مهاجم نه.....
ولی واقعا حیف شد باید این بازی رو با اختلاف خفنی می بردیم:13:
آخر بازی خیلی باحال بود...اونجا که حقیقی افتاده بود رو بازیکن اونا....آدم یه فکر دیگه یی میکرد d: D:
حقیقی (1) باقری ها (3) سپهر حیدری (3) شیری (3) محمد (3) مازیار زارع (3) نوری (3 ) کریمی (4) نیکبخت (1) باقری (3) ابراهیم توره (5) نوروزی (2)
بهترین بازیکن--> توره
بدترین بازیکن--> نیکبخت و حقیقی
کادر فنی (4)
تیم داوری (3)
حقیق از رده نوجوانان پرسپولیس اومد به بزرگسالاننقل قول:
من نمی دونم این حقیقی رو کی آورد پرسپولیس! گل اول از این مفت تر نمی شد! قضیه کریم براشون تجربه نشد تا ندن یک بازیکن 2 بار ضربه پنالتی رو بزنه! واقعا که!
--------------------------------------------------------
درسته خیلی ضعیف کار رد اما بنظر من مشکلمون بیشتر روی پنالتی ها بود چون اگه اون 2 تا گل میشد دیگه از این لحاظ خیالی نبود
اما افشین پیروانی با کشیدن بیرون کریم و نیکی نشون داد که از بازیکن های بزرگ ترسی نداره
بنظرم تو این بازی از لحاظ دفاعی زیاد مشکل نداشتیم با توجه به بازی های قبل
فک کنم با اومدن واعظی مشکلات تیم خیلی کم بشه
-------------------------------------------------------
من قبل از بازی مطمئن بودم بازی را می بریم ولی نیکبخت و حقیقی زورشون خیلی زیاد بود
------------------------------------------------------
الآن با اومدن توره بنظرم از لحاظ خط حمله مشکلی نداشته باشیم فقط می مونه اومدن واعظی
نقل قول:
ولی واقعا حیف شد باید این بازی رو با اختلاف خفنی می بردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه دفعه ی اولمونه این اتفاق برامون میفته؟نقل قول:
حیف شد میتونستیم بازی راحت ببریم
از اول فصل به جز بازی با صبا ، همش اینجوری شدیم.
راستی در رابطه با رفتن قطبی ، عابدزاده ، کریمی ، نیکبخت و کریم باقری هیچ چی نگفتن؟؟؟؟
ممد جان صفحه های قبل را می خوندی عابدزاده یه مصاحبه کرده ولی بقیه نهنقل قول:
راستی در رابطه با رفتن قطبی ، عابدزاده ، کریمی ، نیکبخت و کریم باقری هیچ چی نگفتن؟؟؟؟
گ
نقل قول:
عابدزاده:هيچ وقت با سرمربي تيم مشكلي نداشتم
اميدوارم قطبي در تصميمي كه گرفته تجديدنظر كند
خبرگزاري فوتبال ايران - احمدرضا عابدزاده مربي دروازهبانهاي پرسپوليس با اشاره به جدايي افشين قطبي از اين تيم ميگويد: «اين اتفاق خوبي براي تيم ما نبود و اميدوارم قطبي در تصميمي كه گرفته تجديدنظر كند.»
عابدزاده در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با بيان اين مطلب ادامه داد: «برخلاف مسائلي كه در اين چند ماه عنوان شد، هيچ وقت با قطبي مشكل نداشتم و حالا هم ميگويم كه جاي او در پرسپوليس خالي است. قطبي در بين هواداران محبوب بود و خيليها منتظر بازگشت او هستند.»
وي در پاسخ به اين سئوال كه فكر ميكني قطبي به پرسپوليس برگردد، ميگويد: «خودش بايد در اين مورد تصميم بگيرد ولي اميدوارم كه برگردد
حقیقی (2) باقری ها (3) سپهر حیدری (3) شیری (3) محمد (3) مازیار زارع (3) نوری (3 ) کریمی (4) نیکبخت (2) باقری (2) ابراهیم توره (4) نوروزی (2)
بهترین بازیکن--> توره
بدترین بازیکن--> نیکبخت
کادر فنی (3)
تیم داوری (3)
------------------------------------------------------------------------
1)چرا بادامکی را زودتر نیاورد؟
2)چرا هر وقت باقری بد بازی میکنه کل تیم هم بد بازی میکنه؟
3)چرا دقایق آخر دفاعمون از قصد بد بازی میکرد؟
4)چرا...
1- بادامکی بنظرم اضافه وزن داشتنقل قول:
1)چرا بادامکی را زودتر نیاورد؟
2)چرا هر وقت باقری بد بازی میکنه کل تیم هم بد بازی میکنه؟
3)چرا دقایق آخر دفاعمون از قصد بد بازی میکرد؟
4)چرا...
2- کریم باقری یه وزنه هست تو تیم ولیاحساس می کنم مغرور شده و یه مقدار تنبلی می کنه
3 - از قصد را نمی دونم ولی بنظرم دفاعمون امروز خیلی بهتر از بازی های قبل شده بود
5- کسی ؟ بابا باید سرمربی !!!!!!!!!!!! بگهنقل قول:
7 - غیر مصدومشم هیچ پخی نیست .
براي مربيگري در اين تيم
وينگو بگوويچ با مديرعامل باشگاه پرسپوليس ديدار كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پاس همدان و مديرعامل پرسپوليس شب گذشته در جلسه غير منتظره و پشت درهاي بسته با همديگر گفتوگو كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، وينگو بگوويچ كه پس از شكست تيم پاس همدان برابر استقلال اهواز به تهران بازگشته و در هتل المپيك مستقر شده بود، شب گذشته با اقامت كاروان پرسپوليس در همين هتل، با داريوش مصطفوي جلسه ويژهاي را برگزار كرد.
بنا بر اخبار دريافتي، پس از استعفاي افشين قطبي، مسئولان باشگاه تهراني به فكر جذب يك سرمربي هستند.
آنها مذاكراتي را با وينگو در اين زمينه آغاز كردهاند؛ اگر چه از سوي هيئت مديره، افشين پيرواني به عنوان سرمربي قطعي معرفي شده است.
اين تيم امروز در قزوين برابر پيكان قرار گرفت و با تساوي 2 بر 2 متوقف شد.
دوستان نتیجه چند چند شد ؟
نیکبختم که مثل اینکه گل کاشته !
پس از تساوي برابر پيكان
پيرواني: اگر باز هم پنالتي ميشد، نيكبخت مي زد
خبرگزاري فارس: سرمربي موقت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر باز هم پنالتي ميشد، نيكبخت ميزد و از اين بابت هيچ كس شك نكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از تساوي 2 بر 2 برابر پيكان اظهار داشت: از قطبي تشكر ميكنم چون يك مربي كاربلد بود. او هر لحظه به ايران بيايد، سرمربي است و من مربي. در خصوص اينكه به ايران خواهد آمد يا خير، مسئولان باشگاه بايد نظر بدهند.
وي افزود: پرسپوليس تيم قهرمان فصل گذشته است. براي سه امتياز به ميدان آمده بوديم؛ اما تيمهايي كه مقابل ما قرار ميگيرند، انگيزه دو برابر دارند. ما نيز براي حفظ قهرماني كار سختي در پيش داريم.
پيرواني عنوان كرد: نيكبخت پنالتي زن اول پرسپوليس است و بارها روي اين نكته كار كرديم؛ اما امروز روز او نبود. در بين نيمه، از من خواست كه اگر باز هم پنالتي شد، پشت توپ بايستد. من هم به او گفتم مشكلي نيست. به همين دليل، پس از اعلام پنالتي دوم، بازيكنان توپ را به او دادند؛ اما باز هم ناكام ماند. اگر باز هم پنالتي شود، نيكبخت ميزد و از اين بابت هيچ كس شك نكند.
وي خاطر نشان ساخت: واعظي از فردا در تمرين شركت ميكند. رحمان رضايي در صورتي كه itc او صادر شود، در خدمت او خواهيم بود و اين، قدرت ما را چند برابر ميكند. فوتبال غير قابل پيش بيني است و هر لحظه امكان دارد يك تيم برنده باشد يا در چند دقيقه، بازي را از دست بدهد. مطمئن باشيد روزهاي آفتابي در انتظارمان خواهد بود.
نمیدونم تو کله ی این مصطفوی چی می گذره ما فکر دنیزلی و مربی بزرگ هستیم این مصطفوی ........نقل قول:
همين مونده ديگه
لابد فردا هم با مايلي كهن و ابراهيمي هم مذاكره ميكنن
تيم بي در و پيكر همينه
می گم یهو ایویچ را نیارن
راستی ذوب آهن چه کرد ؟
این مصطفوی تا تیمو به گ* نده ول کن نیست ....اینقدر ازش بدم میاد , جار و جنجالها و حاشیه ها 90 درصدش ماله همینه ..با اون قانون سوم نیوتنش !نقل قول:
سرمربي تيم فوتبال پاس همدان و مديرعامل پرسپوليس شب گذشته در جلسه غير منتظره و پشت درهاي بسته با همديگر گفتوگو كردند.
حدقل تو که میخوای یکی رو بیاری برو آدم حسابیشو بیار نه وینگو و امثاله !
دوست عزیز منبع خبر پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر و روزنامه در پیت نیست در ضمن بهتره لحنتون رو درست کنید و به عقاید و نظرات دیگران احترام بذارید همانطور که من با اینکه نظرات شما رو قبول ندارم اما در موردش هم حرفی نمی زنمنقل قول:
پس حق اینهمه هوادار چی میشه که تو این وضعیت باید تیمشون بدون سرمربی باشه واقع بین باشیم اینجا اروپا و باشگاه پرسپولیس هم رئال مادرید نیست.ایشون همین شرایط رو پارسال تقریبا داشتن و به این وضعیت فوتبال ایران آشنا بودن پس اولش یا نبایدقبول میکرد و یا وقتی قبول کرد باید تا آخرش میموند .نقل قول:
قطبی هر چقد تونست به پرسپولیس کمک کرد اما من هم اگه جاش بودم ول میکردم میرفتم:دینقل قول:
پس حق اینهمه هوادار چی میشه که تو این وضعیت باید تیمشون بدون سرمربی باشه واقع بین باشیم اینجا اروپا و باشگاه پرسپولیس هم رئال مادرید نیست.ایشون همین شرایط رو پارسال تقریبا داشتن و به این وضعیت فوتبال ایران آشنا بودن پس اولشر یا نبایدقبول میکرد و یا وقتی قبول کرد باید تا آخرش میموند .
اون بیچاره که تقصیری نداره...
اصلا نباید قراردادشو تمدید میکرد...
حالا هم بهتر شد که زود تر رفت...
حقیقی (2) باقری ها (3) سپهر حیدری (3) شیری (3) محمد ()3 مازیار زارع (3) نوری (3 ) کریمی (5) نیکبخت (1) باقری (2) ابراهیم توره (5) نوروزی (2)
بهترین بازیکن-->ابراهیم توره
بدترین بازیکن-->نیکبخت
کادر فنی (5)
تیم داوری (4)
به نظر من کادر فنی بدون قطبی هم عالی بود
اگه همین افشین پیروانی مربی باشه هم برای تیم بد نیست.
من بازی رو نتونستم ببینم
شنیدم نیکبخت دو تا پنالتی نزد !
چقدر حیف شد
راستی تیم چطوری بازی میکرد ؟ هماهنگ بود ؟
آره علي جان تيم هماهنگ بود ولي اگه اين نيكبخت پنالتي ها رو گم ميكرد حالا 4 بر 2 برده بوديم
quote]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:امتیاز شما ثبت شدنقل قول:
همین یه اسکلو کم داریم:27:نقل قول:
براي مربيگري در اين تيم
وينگو بگوويچ با مديرعامل باشگاه پرسپوليس ديدار كرد
سلام به همه ی اونایی که پرسپولیس تو دلشون هک شده .
1 سوال دارم
این مصطفوی اگه قراره تیم رو نابود بکنه چرا به بمب نمیزاره تو رختکن یهو هم خودش راحت بشه هم ما ؟
اون از جنجال درست کردن و حاشیه هایی که واسه پرسپولیس راه انداخته . اون از زیر اب زدن قطبی و .... . این هم از اوردن یه مربی ضعیف که مطمئنا پرسپولیس رو به **** میده .
یا مربی ایرانی یا مربی درست و حسابی . دسته کم این لوکا
خیلی باحاله که همیشه یه نفر رو پیدا می کنیم همه تقصرارو بندازیم گردنش . حالا هم مصطفوی .نقل قول:
بابا ! عزیز من فقط یه کارش رو بگو که میخواد پرسپولیسو نابود کنه . اصلا چرا میخواد بکنه ؟ یعنی میخواد ب... شه
تو تمام سابقه بازیگریشو مدیریتش ؟
اصلا رفتن قطبی چه ربطی به این داره . مگه ندیدین حاجی باقر گفت که افشین اصلا از دست اینا شاکی نیست ؟
یه سوال : کی یادشه آخرین بازی که پرسپولیس گل اول رو زده ولی باخته چه بازی بوده ؟؟؟؟
نقل قول:
یه سوال : کی یادشه آخرین بازی که پرسپولیس گل اول رو زده ولی باخته چه بازی بوده ؟؟؟؟
بازی با سپاهان دو هفته پیش
:18:سپاهانو که برد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول: