علی جان همون بازی پازلی رو میگی ؟نقل قول:
من که بازی نکردم . فعلا روی jack & dexter گیر کردم . هر کاری میکنم نمیشه اجرا کرد . پچم کردمش
علی جان همون بازی پازلی رو میگی ؟نقل قول:
من که بازی نکردم . فعلا روی jack & dexter گیر کردم . هر کاری میکنم نمیشه اجرا کرد . پچم کردمش
نه این بازی مبارزه ای دو بعدیه
خیلی بازی خوبیه ولی حیف نمیشه بازیش کرد
من این مشکل رو با Persona داشتم می خواستم این رو هم دانلود کنمنقل قول:
نسخه دیگه امتحان نکردی؟
سلام،ببخشید من اینترنتم دیالاپه نمی تونم همه پستا رو بخونم فقط از اساتید یه جواب کلی می خوام.
من می خوام یه PSP بخرم هیچی هم در موردش نمی دونم فقط یه مدلی می خوام که مقاوم باشه و اکثر بازی ها روش اجرا بشه بازی کپی هم بخوره هر ساعت هم نخواد ببری پول بدی برات درستش کنن.
اگر میشه بهترین مدل (نه لزوما جدید ترین) رو معرفی کنید با قیمت حدودی (تهران)
با تشکر.
سلام يه psp 2000 كار كرده با فرم ور 5.00 و مموري 8 گير آوردم ميگه 205 تومن.مي ارزه؟كپي خور دائمه!!
راستي يه خورده خش رو قابش داره.قابش پيدا ميشه؟اگه ميشه شيراز كجا داره و قيمتش چنده؟ممنون ميشم
قیمت اطلاعی ندارم و دائما هم در حال تغییره با عرضه هر فمویر و ارائه بورد جدید و -- و ... قیمت میبینی یه بار زیر دویسته یه مدل روز بعدش سیصد به بالا !!!!!!نقل قول:
شما 3000 کپی خور موقت بگیرید کارتون راه میوفته
کمیاب هست این مدل اگه کپی خور دائم باشه قیمتش بالاست (آکبندش هم به ندرت گیر میاد اکثرا دست دو هست)نقل قول:
ولی نمیتونم دقیق بهت بگم هیچی اینجا اخه حساب کتاب نداره
سعی کن تا جایی که میتونی قیمتشو چونه بزنی بعدش دقیق برسیش کن صفحه اش پیکسل هاش دکمه ها و ...
چند وقت کار کرده است
سلام كسي لينك دانلود بازي wet رو داره براي psp? اصلا بازيش براي كنسول psp آمده؟ و اينكه بازي هاي مثل god of the war ميخوام اگه داريد ي چند تا اسم ببريد بازي هاي باحال در اين سبك
1-نهنقل قول:
2- Dante's Inferno
نقل قول:
والا این پسره انقدر پر رو هستش که اگه بپرسی میگه جان مادرم 2 ماهه بیشتر کار نکرده....
کپی خورش دائمه.خالا حدودا چند می ارزه؟؟؟ ممنون
بستگی به تمیزی دستگاه از 150 تا 190نقل قول:
یه برنامه هست که با این می تونی دکمه ها، پیکسل های سوخته و بلند گوهای دستگاه رو تست کنی....
[HTML]http://www.4shared.com/file/87464959/d771f0c1/PSXCHECKER.html[/HTML]
ولی در کل توصیه ای برای خرید نمی کنم....
به دلیل سر عت افتضاح اینترنت چندین بار ارسال شده بود.
ویرایش شد....
به دلیل سر عت افتضاح اینترنت چندین بار ارسال شده بود.
ویرایش شد....
لطفا مدیر این قسمت دو تاپست بالا رو + این پست رو حذف کنه....
ارسال چند باره.....
ببخشید باز مزاحم می شم امروز رفتم همون 3000 رو بخرم که چشم به یه مدل جدید به نام PSP GO افتاد که کشویی باز میشد خیلی باحال بود خودم با اون بیشتر حال کردم این مدل مشکلی نداره ؟ نظرتون چیه کدومو بخرم ؟ (بدون در نظر گرفتن قیمت)نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست گرامی....
مدل PSP GO فعلا کپی خور نشده ......و باید بازی ها رو از شبکه PSN خریداری و دانلود کنید..
البته به احتمال قوی تا ماه اینده کپی خور میشود.
یا حق:11:
سلام دوستان اگه می شه یک نفر چند تا عکس اصلی از بازی های pspبزارید منظورم اینکه چندتا عکس بزارید ببینیم گرافیک psp در چه حد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بشه با بازی های ps2 مقایسه (با عکس(از لحاظ گرافیکی)) کنید ممنون می شم (اخه ps2دارم)
همون گرافیکه ps2 رو داره
گرافیکی نه در حد ps2 ولی قابل رقابت با اون رو داره اگه میخواید عکس هاشو ببینید اسم یکی از بازی ها به اضافه ی game play رو تو گوگل سرچ کنیدنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
به عنوان یه کنسول دستی گرافیک بالایی داره
اسکرین شات هاش رو میتونید همون جوری که دوستمون گفتن ببینید ولی به اسکرین شات نمیشه اعتماد کرد چون یه صحنه رو نشون میده اونم با یه نوع دیگه
در کل اگه بخوایم بگیم بازی های از نظر گرافیکی عالی این کنسول با توجه به کنسول دستی بودنش و اینکه رو اون رزولیشن بازی میکنید کیفیت بالایی داره و میشه با توجه به این موارد هم سبک ps2 در نظر گرفتش (بازم تاکید میکنم دیدن از روی صفحه خودش خیلی فرق داره تا اسکرین شات و فیلم)
گرافیک PSP در حد خودش یک معجزه است و بازی های مثل GOD OF WAR یا RESISTANCE گرافیک این کنسول را یک نسل به جلو برده اند.
حیف که امسال خبری از بازی های خوب برای این کنسول نیست !
سلام .
میخواستم بپرسم اگر در پی اس پی بازی رو Puse کنم (یعنی از بازی خارج نشم ) و پی اس پی رو خاموش کنم مشکلی برای پی اس پی نداره ؟؟؟
خیر مشکلی پیش نمی آید و مقدار بسیار کمی شارژ مصرف می شه ( خیلی کم )نقل قول:
Metal Gear Solid : Peace Walkerنقل قول:
به تنهایی کافیه
اتفاقا بازی های خوب زیادی در راهه
نقل قول:Metal Gear Solid : Peace Walker در حالت انجام ماموریت متوقف نمیشه احتمالا به دفعات مجبور بشید از همین روش استفاده کنیدنقل قول:
همون طور که دوستمون گفت MGS peace walker به تنهایی طوفان به پا خواهد کرد ضمن اینکه modnation racer هم هست تازه احتمالا چند تا عنوان دیگه هم تو E3 تایید میشه .نقل قول:
سلام
یک سوال داشتم که ربطی به این تاپیک نداره .
ولی اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
تو فروشگاه اینترنتی لیست بازی ها کجاست .یعنی چطوری می شه بازی ها رو دید و خرید .چون هرچی گشتم نتونستم لینکش رو پیدا کنم.
فروشگاه پی سی ورلد دیگه بازی نمیاره :41:نقل قول:
سلام دوستان.واسه خودم که نبود.من 3000 دارم.بالاخره 160 گرفتیمش بدون مموری(آخه تقلبی بود) ولی یه باتری کلفتی داره که نگو..پشت سر هم بازی کنی 10 تا 12 ساعت به راحتی میره!!!من که موندم!!made in japan
مال خودم که 3000 هست خیلی بم حال بده 5.30!!!!
فقط لطفی می کنین راهنمایی کنین که فرم ورش رو چطور ارتقا بدیم که بازیا جدید 2010 رو اجرا کنه؟؟
سلام دوست عزیز برو تو تاپیک کپی خور کردن پی اس پی در همین بخش اونجا دوست عزیز چوری راهنمایی های ارزشمندی گذاسته!:10:نقل قول:
الان ورژنش چنده؟نقل قول:
ورزنش 5.00 تمامه!!
به 5.3 آبدیت کنید سپس Hen رو نصب کنید و فریم ویر 5.3 gen هم روش .نقل قول:
همه ی آموزش ها توی انجمن هستش .
تایید میشه (دکمه ی تشکر ندارم)نقل قول:
جدا؟5.03؟می شه مثل مال خودم که 3000 هست یعنی؟نقل قول:
کپی خور دائمه الان ها!!با این کار کپی خور موقت نشه؟؟؟
چون تا جایی که اطلاع دارم فرم ور 5.03 رو نمی شه دائم کرد!!!
با آپدیتم به gen c بازیا جدید رو اجرا می کنه!!
امانته!!تورو خدا اگه کپی خور دائمش از بین می ره با این کار تا بیخیال شم؟؟
ممنون ا راهنماییتون.
دوست عزیز ...psp3000 اصلا کپی دائم نداره.. لطفا مدل دقیق دستگاه رو بگید.نقل قول:
دوستان در صورت داشتن اطلاعات کامل پست بدن تا بقیه رو گمراه نکنند!!!
شما اول به 5.50gen-a بعد به 5.50gen-d اپدیت کن ( هردو تاپیک دارند)
wonderful عزيز...نقل قول:
فكر كنم اطلاعات جناب tarfan1364milad موجب گمراهي مابقي شده....
اين دوست عزيز قبلا گفتن كه فريمور دستگاه 5.30 هست! بعد فرمودند كه 5.00 كپي خور دائم! اونم 3000 كه باطري كلفتي داره و تا 10 تا 12 ساعت به راحتي ميره... و تازه made in japan هم هست :)
اين 3 تا از آخرين ارسالي هاي ايشون:
نقل قول:
ولی یه باتری کلفتی داره که نگو..پشت سر هم بازی کنی 10 تا 12 ساعت به راحتی میره!!!من که موندم!!made in japan
مال خودم که 3000 هست خیلی بم حال بده 5.30!!!!
نقل قول:
ورزنش 5.00 تمامه!!
:41:نقل قول:
جدا؟5.03؟می شه مثل مال خودم که 3000 هست یعنی؟
کپی خور دائمه الان ها!!با این کار کپی خور موقت نشه؟؟؟
ایشون خودش 3000 داره ولی برای کسی دیگه 1000 خریدهنقل قول:
الان در مورد 1000 سوال کرده چون اگه در مورد 3000 بود خیلی قبل تر از اینا باید می پرسید
ایشون با psp خودش بازی هایی مثل dante's inferno رو بازی کرده
من از اول می دونستم که ایشون داره چیکار میکنه ولی دوستان و شما با خوندن این چند تا پست جاده خاکی رفتید:31:
یه سو تفاهم ساده ...
داریم سر چه چیزهایی بحث می کنیم . اول مرغ بود یا تخم مرغ؟
سلام دوست من.عذر می خوام توی این موارد آخریه ارسالی بنده به قول شما یه خورده حوصله کنین می فهمین چی نوشتم.. گفتم باتریه کلفتی داره!!درسته؟اما ماله من که 3000 هست خیلی حال بم بده 5.30 ساعت!1گر مبهمه شرمنه ایراد از من نیست...شما پست های قبل رو مطالعه می کردین بد نبود!!بازم مرسی از دوستان که خواستن مشکله منو حل کنن.ببخشین که گمراهتون کردم نا خواسته.
در ضمن دوست خوبم wonderful عزیز دمت گرم با این راههنمایی های دقیق و بی نقصت!!
واقعا که وجود گلت برای ما یه نعمته تو این سایت.بازم ممنون
راستی عرض کردم که 2000 هست نه 1000:31:
:41:[/QUOTE]
[/QUOTE]نقل قول:
حالا 1000 یا 2000 فرق نمی کنه مهم کپی خور دائمه
در ضمن ما شاگرد همه ی دوستان هستیم:11:
من می تونم یک ماه صبر کنم ولی اگر کپی خور بشه تا یک ماه دیگه.به نظر شما صبرکنم ؟نقل قول: