نه اینطوری نیست ! قیمتش برای آمریکا 50 دلار و برای اروپا 50 پوند معادل 75 یورو اعلام شده ، من توی مجله Game خوندم .نقل قول:
نه اینطوری نیست ! قیمتش برای آمریکا 50 دلار و برای اروپا 50 پوند معادل 75 یورو اعلام شده ، من توی مجله Game خوندم .نقل قول:
قربون شکلت من نوشتم تومن نه دلار :31: !!نقل قول:
یه سوال داشتم dark sector 2 نمیاد ؟؟ اصلا خبری ازش هست ؟؟ بازی به این قشنگی رو چرا اصلا دربارش حرف نمیزنن؟:eh:
عین gears of war میمونه, اونایی که ps3 دارن میتونن نصف حال gears of war 1 رو با dark sector ببرن
خوب اولا که این سوال و جواب چه ربطی به این تاپیک داره ؟نقل قول:
ثانیا درسته Dark sector بازی خوش ساختی هست ولی زمین تا اسمون با GeOW فاصله داره
و PS3 هم با این قیمت های نجومی بازی هاش مطمن عناوین مهمتر و با ارزش تری داره برای خرید
اولا:چرا میزنی:24:نقل قول:
دوما:ارزش خریدن هم داره
نه بابا چه زدنی ؟ :31:نقل قول:
خوب اگه شما اینطور فکر میکنی مشکلی نیست ولی خیلیها به زور 60 تا 70 جمع میکنن :46:
حتی برای بازی هم نشده از اونجایی که این دستگاه ادعای یه سیستم مولتی مدیای خونگی رو میکنن برای فیلم باید یه درایو Blu-Ray داشته باشه مخصوصاً در آینده که فیلمها بیشتر به سمت Blu-Ray میرن و این اتفاق اجتناب ناپذیره. همون زمان هم که هنوز فیلمهای Hd-DVD و Blu-Ray خیلی خیلی کمتر از الان بود ماکروسافت به نیاز بازار پاسخ داد و یه درایو HD-DVD برای 360 روونه بازار کرد اما حالا که شاید چندین برابر اون موقع صنعت فیلم به سمت Blu-Ray رفته ولی دیگه از درایو مجزا یا داخلی خبری نیست! همین نشون میده قضیه چیز دیگهای و شاید نیاز کاربرا برای ماکروسافت ارجحیتی نداشته باشه خوب هرچی نباشه سونی خودش از سردمداران Blu-Ray بوده حتی بعید نیست لایسنسی چیزی برای استفاده از Blu-Ray از طرف سونی و شرکاش مثل توشیبا لازم باشه.نقل قول:
نه بابا من همه دموهای مربوط به ناتال رو از E3 سال قبل به اینور دارم، (من کلاً معتاد تریلر شدم یجوری هرچی ترلیر جدید بیاد دانلود میکنم شاید ماهی بیش از 10 گیگ فقط تریلر میگیرم) چند نفره آره اگر منظورت مثلاً اون مسابقه هست که هرکی زودتر جواب بده یا مثلاً تو E3 او نقاشیه فیله که دو نفری انجام میدن فکر کنم هست آره در این حد نمایش دادن ولی اصلاً یه بازی چند نفره واقعی نشون ندادن مثلاً جالبه فکر کن مبارزه بزارن راستی راستی دو نفره مبارزه کنی و بزنی همدیگر رو لتپار کنی :31: با این حال من نگفتم که همچین چیزی وجود نداره گفتم تا حالا چیزی نمایش ندادن البته یه مسئلهای هم هست اینکه چون ناتال از پردازنده خوده 360 استفاده میکنه شاید پروسس کردن بدن چند نفر و حرکاتشون یکمی زیادی سنگین بشه برای 360 چون همینطوری هم مثل اینکه چیزی حدود 15 یا 20٪ پردازنده 360 تو هر بازی برای ناتال میره حالا بدون شک یه پروسس یه بدن دیگه و حرکاتش یعنی پروسس 2 یا چند بدن به صورت موازی میتونه فشار رو بیشتر کنه که خیلی شاید جالب نباشه البته اگر حرکات ساده باشه فکر نمیکنم پروسس زیادی از پردازنده بگیره ولی اگر بخوای بپری هوا 6 دور دوره خودت بچرخی قائدتا دهن صاب بچه رو صاف کردی و در همچین حالاتی احتمالاً لتنسی و تأخیر به وجود میاد.نقل قول:
والا من فعلا نظره دیگه ای دارم و اون هم اینه که الان از همه مهمتر MS باید دست کاربر هاشو تو نحوه ی استفاده از داشبورد باز بزارهنقل قول:
چون واقعا خیلی خیلی OS این کنسول داره ضعیف عمل میکنه نسبت به PS3 .
در مورد BD هم حق با شماست ولی من بعید میدونم MS تو کاره کپی باشه !! یعنی حتی شده میره یه فرمت جدید درست میکنه
ولی از روی کسی تقلید نمیکنه.
آره حواسم به این گربه هه که همه چیز توش چپس نبود :31:نقل قول:
من همین الان با u 99 بدون مشکل وارده این سه تا لینک که داده بودین شدم سرعتش هم خیلی خوبه!نقل قول:
با سلام
یه سوال از دوستانه دست اندر کار دارم!:10:
یه لطفی بکنین راهنماییم کنین ممنون میشم!
من یه xbox دارم که ماله آخر های 2008 هستش!
60gig هم هست یا همون premium !
تا چند وقته پیش هیچ کدوم از بازی ها مشکلی نداشت ولی وقتی COD :MW2 اومد نمی تونست بیارش!
بعد این dashboard جدیده رو ریختم روش درست شد و بازی رو بدون هیچ مشکلی میاورد!
ورژن الان دستگاه همون 2.08955.0 هستش!
حالا دیروز رفتم assassins creed II و Army of two II رو گرفتم و باز همون مشکل رو داره و تو بازی نمیره!
درایو دستگاه هم تا الان دست نخورده! چون اصلا نیاز به دست زدن نداشته!
حالا من موندمو حوضم!
چی کار باید بکنم؟:20:
شهاب جان اينجا 99 كار نميكنه،شما تونستي دانلودشون كني؟نقل قول:
از دوستانكسي كه اينترنت پر سرعت داره مي تونه لينكاش رو رويرپيدشيري، 4shared و... بزاره؟:20:
ممنون.
شما یا باید درایو کنسول را اپدیت کنید و یا از دیسک active iso برای اجرای اون بازیها استفاده کنید.نقل قول:
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
مگه شما ایران نیستید!!؟:31:نقل قول:
والا تو سایتش که میره ولی دانلودش را نمیدونم! اگه تو سایت بره که دانلودش مشکلی نداره نه؟
اگه نشد از این ف ی ل ت ر شکن B B C استفاده کنید!
الان كه خوزستانم،نقل قول:
ف ی ل ت ر شکن B B C رو از كجادانلود كنم؟
وقتي كه از آدرس جديد يو تيوب مي رم فقط مي تونم نگاش كنم،ديگه نمي تونم دانلود كنم.
مگه میشه اونجا نشه از u 99 استفاده کرد! اینجا و اونجا نداره! مهم سرورش هست که تو امریکاست. پس من چجوری میرم با این تو سایتش!نقل قول:
خوب اگه تو ایرانید پس BBC هم به دردتون نمیخوره من فکر کردم تو ایران نیستید!
من باز میگردم ببینم یه URL براتون پیدا میکنم یا نه.
4shared هم ف ی ل ت شدهنقل قول:
اینم u 9.92 که 100% کار میکنه:5:
خودم تست کردم:21:
کد:http://rapidshare.com/files/360111548/browse.rar.html
دوستان تعدادی بازی اوریجینال 360 با رجیون پال برای فروش هست . هر کی میخاد پیغام بزاره .
تعدادی از بازی ها :
call of duty modern warfare 2
call of duty 4 modern warfare
call of duty 3
call of duty2
forza motorsport 3
forza motorsport 2
halo 3
fight night round4
ace combat
,....
فرمت جدید که معنا نداره وقتی همه دنیا از Blu-Ray استفاده میکنن و یه فرمت استاندارد هست ماکروسافت مجبوره ازش استفاده کنه به زودی هم این کار رو میکنه حالا در این نسل هم نشه در نسل بعد دیگه اجتناب ناپذیره چون تا چند سال دیگه به کلی Blu-Ray جای DVD رو میگیره.نقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم !
1: توی تهران کجا مطمئن هست بریم بخریم ؟ ... و اینکه پرمیوم دیگه تولید نمیشه و بریم الیت بگیریم ؟ ...
اگه arcade بگیرم بعدش یه HDMI و هارد 120 بگیرم فک کنم گرون تر تموم بشه برام !!! ...
....
2: کلا 2 تا اپدیت هست ؟ ... یکی داشبرد یکی دیگه اپدیت بوت هست ؟ یه سری میگن لنز من وارد نیستم یکی میتونه توضیح بده!
3: بعد این داستان wave 4 چی هست الان پاییز امسال هم مطرح بود و میگفتن بازی ها این مشکل رو دارن و ...
ممنون میشم کمکم کنید ! ...
1:فروشگاه فتحی. premium هم دیگه تولید نمیشه و بهتره همون elite را خریداری کنید.نقل قول:
2: اپدیت دوم اسمش اپدیت درایو هست . اون لنز هم که خوب مربوط به درایو هست و ربطی به اپدیت نداره.
3:wave4 یکی از قفلهایی هست که MS برای جلوگیری از اجرای بازیهای کپی در کنسولش ساخته بود که خیلی دوم نیاورد و بلافاصله با دیسک active iso و بعدا با اپدیت های درایو ixtreme 1.61 و non -stealth ها و اخیرا با اومدن LT خنثی شد! و به راحتی این بازیها هم به صورت کپی در این کنسول بدون مشکل اجرا شد.
سلام دوستان یه سوالی داشتم!
چطور میشه بازی dirt 2 سیو کرد؟
تشکر میکنم !
1: الان من بورد جاسپر و elite رو بگیرم درایورش lite on هست مثل درایور های قبلی طریقه فهمیدن این نوع درایو نیستش ؟ ...
2: iXtreme LT چون برای LITE ON هستش فقط ! ... و اینکه بنظرتون وقتی گرفتم بگم این فریمور رو روش نصب کنه و داشبرد رو هم به اخرین ورژن ببره یا خودم این کارو بکنم ؟ ..
3: الان با این فریمور دیگه هیچ مشکلی در لایو و بن شدن و ... که نداره خداروشکر ؟ ... چون میخوام بشینم پای لایو و نمیخوام بن بشم !!! .... (البته بستگی به بازی داره که wave چند باشه مثلا االان 1.61 ...........wave4 رو مشکلشو حل کرده حالا من یه بازی بگیرم از کجا بفهمم مثلا . wave6 نباشه و مشکلی برام پیش نیاد ؟ ...
4: از کجا بتونم بفهمم درایورم lite on هستش اونوقت ؟ ...
5: و وقتی یه بازی که قفل جدید داره وقتی بذارم توی دستگاه میتونم بازی بکنم ولی اگه وصل بشم به لایو بن میشم و هاردم سروریس میشه ؟ ...
خیلی ممنونم
دوست عزیز ازتون خواهش میکنم این سوالتون را در تاپیک خود بازی مطرح کنید تا هم نظم تاپیک حفظ بشه و هم شما زودتر به جواب سوالتون برسید.نقل قول:
ممنون
1:الان دیگه تمام x360 هایی که تولید میشه درایوشون LITEON هست.نقل قول:
2: LT برای درایو BENQ هم اومده. اگه از فتحی بخرید خودش روی درایو LT نصب کرده و اگه از کسی دیگه ای خرید میکنید 100 درصد بهش بگبد که LT را روی دستگاه نصب کنه. اپدیت داشبورد هم اسونه و خودتون به راحتی میتونید انجام بدید ولی اپدیت درایو کاره سختیه!
3:خیر این اپدیت هیچ مشکلی در LIVE نداره البته باید بازیهایی که استفاده میکنید full-stealth باشن وگرنه حتی با LT هم بن میشید. در ضمن LT روی هیچ waveی حساس نیست یعنی اگه در اینده wave 100 هم بیاد LT بدون مشکل بازی را اجرا میکنه و در LIVE هم هیچ مشکلی نداره.
5:با داشتن LT هیچ گونه مشکلی نه در LIVE و نه در اجرای بازیها دارید.
سلام
دوستان برای من دیروز یک 360 مدل 60 گیگ از انگلیس اومد که هنوز کپی خورشم نکردم .
تاریخ ساخت دستگاه ماه 9 سال 2008 هست .
می خواستم ببینم مدل این دستگاه چی میشه و اینکه آیا احتمال سه چراغ شدن داره ؟
درضمن میشه راحت کپی خورش کرد یا نه ؟
مرسی
مهدی جان دستگاهت premium هست از نوع 60 گیگ که بردش هم jasper هست و درایوش هم به احتمال 90 درصد lite-onنقل قول:
بله براحتی کپی میشه میتونی بدی فتحی با 8 تومان LT بریزه روش
3 چراغ رو هم فراموش کن
مرسی بابت توضیح .نقل قول:
ولی من شنیده بودم که از ماه 10 سال 2008 به بعد جاسپر تولید شده . در صورتی که دستگاه من ماه 9 هست .
والا میگن از august 2008 به این سکت بردش شده jasperنقل قول:
ولی به هر حال با چک کردن این موارد خیلی راحت میتونی بفهمی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کابل power که سرش این شکلی باید باشه :
نقل قول:
راستش کابلش که دقیقا این شکلی هست اما برای اطلاعات نوشته شده روش باید برم خانه تا ببینم . فعلا سر کار هستم .
راستی برای کپی خور شدن کجا را پیشنهاد میکنید که مطمئن باشه و دستگاه آسیب نبینه ؟
یکی از دوستا یه دسته بیسیم خریده که مغازه دار حتی تو فاکتورش هم نوشته اوریژینال(40هزارتومن)......ولی با باطریهای شارژی کار نمی کنه و سریعاً چراغ 1و4 روشن میشه وباطری رو خالی اعلام میکنه .....و فقط با باتریهای یه بار مصرف کار میکنه...
آیا تا حالا به این مشکل برخورد کردین؟بنده خدا از شهرستان اومده تهران خریده.......راه حلی هست ؟آیا قابل تعمیره؟
من خودم 2 یا 3 جا رو میشناسم که باهاشون کار کردم و فوق العاده مطمن هستننقل قول:
که خوب شناخته ترینشون فتحی هست که همین هفته قبل یک کنسول ازش خریدم کپی هم کرده بود عالی بود همه چیز
میشه این آدرس فتحی را بدید .نقل قول:
توپخونه هست دیگه ؟
این تاپیکشهنقل قول:
پست اول همه چیز رو گفته :
کد:http://forum.persiantools.com/t130505.html
با سلام
دوستان من می خواستم یه xbox360 الیت بگیرم ولی راستش توی نت یه چیزای از مشکلات سخت افزاری و حساس بودن این
دستگاه شنیدم که تقریبا پشیمونم کرده آخه شما فکر کنید حدود 400 هزارتومان هزینه کنی بعد اینقدر هم باید باهاش مراعات کنی من قبل این ps1 ps2 رو داشتم خدای خیلی ازشون هم کار می کشیدم هنوزم که هنوزه دارن کار می کنن ........ قبل xbox360 هم رفتم دنبال ps3 اما قیمت کنسول خیالی نیست اما قیمت بازی هاش شدیدا وحشتناک هستش از 40 هزار تومان شروع میشه تا 100 الی 120 هزار تومان آخه بخدا اسکلشم ایقدر پول بازی نمیده اگرم بده باید تو سلامت عقلیش شک کرد حالا میگن بلوری خوب باشه به ماچه که بلوری ما فقط می خواهیم بازی کنیم دیگه منم فکر کنم اکثرا هم که دنبال کنسل میرن برای بازی میرن نه چیز دیگه .......... در آخر دوستان شدیدا ماندم چیکار کنم از اون ور بازی های ps3 قیمتش رو نمیشه تحمل کرد از این ور هم مشکلات سخت افزاری ایکس باکس رو مشکلات مثل 3 چراغه شدن چیزهای دیگه ....... من حتی چندتا از دوستام که جاسپر گرفتن هم 3 چراغه شدن ......... آقا چیکار کنم جون هرکسی که دوست دارید بگید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
شما اگه برید مادربرد جاسپر بگیرید دیگه از سه چراغ هم خبری نیست و درصد خرابی ها تا حدودی نیز به صفر رسیده
من تا حالا ایکس باکس جاسپری که سه چراغ شده باشه ندیدم:18::18:
دوست عزیزنقل قول:
برد های کنسول 360 در یکی دو سال اول ورودشون به بازار یعنی zephyr و launch دارای مشکلات خیلی زیادی بودن به علت طراحی ضعیف و به خصوص مشکلات gpu که باعث مشکل معروف E74 میشد
بعد از اومدن برد falcon این مشکلات به شدت کم شد طوری که خود من و حدودا 11 تا از دوستام که 19 ماه قبل با این برد خریدیم ( jasper نیومده بود هنوز ) بعد از 19 ماه کنسول مثل تانک داره کار میکنه برامون و هیچ مشکلی هم نداشتیم
من خودم شده تا 9 ساعت هم بکوب بازی کردم
بعد از اومدن jasper و 65 نانو شدن هر دو processor یعنی gpu و cpu این امار به نزدیک به 0 رسیده
و خیلی جالبه که شما میگی چند تا از دوستانت با jasper دچار 3 چراغ شدن
البته خود 3 چراغ بالای 20 نوع کد و دلیل داره که هر 3 چراغی که e74 نیست
الان دیگه کسانی که 360 میگیرن به تنها چیزی که فکر نمیکنن مشکل سخت افزاریه چون کاملا حل شده
شما با خیال راحت برو 360 بگیر که هم تو سخت افزار و قدرت هم بازی های multi الان حرف اول رو میزنه
دوست عزیز با یه سری مراقبت ساده می تونید با خیال راحت بازی کنیدنقل قول:
در تاپیک زیر من یه سری از این روش ها اشاره کردم
امیدورام کمکتون کنه
موفق باشید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=349872
سلامنقل قول:
خرید کنسول به خودتان بستگی دارد . اگر روزی بیش از 4 یا 5 ساعت پشت سر هم بازی می کنید و به آنلاین بازی کردن علاقه دارید ولی پول ندارید سالی 57 هزار تومان بابت Live بدید PS3 .
در ضمن الان بازی های PS3 را می شه اجاره کرد . ( هفته ای 5 هزار تومان )
یا بعد از مدتی بازی ارزون می شه و به 30 هزار تومان می رسه . اگر پلومش باز شده باشه ارزون ترم است .
ولی جدا از همه ی حرفا X360 توی ایران رایج تره و همه ی بازی ها رو با قیمت کم می شه روش بازی کرد .
مشکلات سه چراغ شدن هم به کلی با برد جار رفع شده و جای نگرانی نیست .
مشکل Live هم با فریم ویر جدید LT حل شده است .
ممنون از شما دوستان .
پس با این حساب میشه xbox360 الیت مین جاسپر رو از لحاظ کیفیت و طول عمر کنسول با ps1 ps2 مقایسش کرد .
الان که فکر کنم قیمتها خیلی بالا رفته یه 1 و 2 ماه دیگه ببینیم قیمتها واقعی میشه بریم یکی بخریم دم عیدی ماشا لله
فروشنده های خوش انصاف تا اونجایی که میتونن میکش رو قیمتاشون .