agha hich ettefaghe khassi nemiofte :D CJ mire to khone unja ye zane hasto ehem.. baed miad biron MISSION COMPLED:Dنقل قول:
Printable View
agha hich ettefaghe khassi nemiofte :D CJ mire to khone unja ye zane hasto ehem.. baed miad biron MISSION COMPLED:Dنقل قول:
به نظرم اگر مسائل در خصوص پچ ها و ادیت Sanandreas رو در تاپیک مخصوصش یعنی ادیت و پچ برای GTA Sanandreas مطرح میکردید بهتر بود و زودتر جواب میگرفتین. بچه های اونجا همه ادیتور هستند.
افزودن هات کافی بدون تغییر فایل MAIN و یعنی بدون شروع مجدد بازی:
پچ هات کافی را که میگیرید معمولا سه فایل دارد.
Main.SCM
Script.IMG
Scanensor
به طریق زیر عمل کنید:
1- فایل Script.IMG را در مسیر مربوطه وارد بازی کنید و بدون شک هیچ مشکلی در هیچ ورژنی پیش نمی آورد. خودم سه بار بعد از این کار بازی را بدون پیام خطا تمام کردم.
2- فایل MAIN.SCM که همه خیال میکنند فای اصلی هست را بیخیال شوید. یعنی هات کافی اصلا به تغییر در این فایل نیاز ندارد.
3- وارد بازی شوید.
4- در میان بازی با زدن کلید WIN یا Alt+Tab از بازی موقتا خارج شوید و روی فایل Scanensor موجود در پچ هات کافی کلیک کنید. یک پنجره باز میشود. Y را بزنید و دو بار Enter بزنید تا پنجره بسته بشود.
5- وارد بازی شوید و بازی را Save کنید.
حالا هر وقت وارد بازی شوید و از SAVEی که در بالا ایجاد کردید استفاده کنید، هر وقت در خانه GFهای Cj بروید و به روال عادی ادامه بدهید، زمانیکه GF را به خانه برسانید میتوانید با زدن کلید y وارد خانه شوید و ...
ماموریت Key to her Heart که شما از آن حرف میزنید هم دیگر بدون سانسور میشود ولی ماموریت به شدت سخت میشود زیرا یک قسمت (...):21::27: دیگر هم به آن اضافه میشود.
هر مشکلی در این زمینه داشتید در تاپیک ادیت و پچ مطرح کنید و فایلهای ذکر شده برای دانلود در آن تاپیک موجود است.
خوب عزیزم لینک دانلود این 3 فایل کجاست ؟
koft to topicesh mojod mibashadنقل قول:
دوستان سلام
خوبید
یه مرحله ای هست که گیر کردم عکسش رو میزارم پایین تا ببینید بگید چکار کنم
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا رو بايد بري توي دريا شنا كني تا underwater زياد بشه
فقط هم با شنا كردن ميتوني اون رو زياد كنيد
و بعد بياد همينجا كه توي عكس گذاشتي و مرحله بهت داده ميشه...
دوست من فکر کنم یه رمز هم داره برای اینکار .
یادم نیست .
سعید عزیز شما نداری ؟
شنا نه، زيرآبى (Lung Capacity بايد Upgrade بشه).نقل قول:
◙
هم شنا هم زیرآبی به مدت 20دقیقهنقل قول:
اگه يه لينك دانلود هم بدى واقعا ممنون مىشم!نقل قول:
◙