یه سوال فقط از روی کنجکاوی :دی
الان کاربرای شاتل میرن اینجا shatelland هر چی خواستن آپلود میکنند ، بعد از همونجا دانلود میکنند هچی به حسابشون نمیخوره ؟ اگه اینطور باشه خیلی خوبه :n02:
Printable View
یه سوال فقط از روی کنجکاوی :دی
الان کاربرای شاتل میرن اینجا shatelland هر چی خواستن آپلود میکنند ، بعد از همونجا دانلود میکنند هچی به حسابشون نمیخوره ؟ اگه اینطور باشه خیلی خوبه :n02:
باز میزارن اما مصرفت بزنه بالا، هی ضریب اشتراک رو شما اعمال میشه..پلکانی هی سقوط خاوهید کرد
البته همه شرکت ها این طورند
نه هیچی از حجم کم نمی کنه. هر چی خواستیم ریموت آپلود می کنیم روی سرور شاتل و از اونجا با حداکثر سرعت دانلود می کنیم. مثلا من تا حالا 500 گیگ دانلود کردم هاردم پر شده. رفتم هارد داداشم رو قرض گرفتم:n02::n02:نقل قول:
البته این طرحشون آذز ماه رایگان بود و برای دی ماه هم تمدید شده. معلوم نیست برای ماه های آینده برنامه شون چیه. سرورشون هم معلومه بار ترافیکی خیلی زیادی روش هست و بعضا به درستی جواب نمی ده.
نقل قول:shatelland
رایگانه؟؟؟/یعنی تو تمام ساعات شبانه روزززز؟؟؟
دوستان 2 تا سوال
1
یکی میتونه توضیح بده این شاتل لند چیه ؟؟
خلاصه و مفید :n02:
2
به دلایلی فعلا نمیخوام خطم رو شارژ کنم و احتمالا جمع آوری بشه
آیا بعدا ثبت نام کنم فرقی داره با حال حاضر ؟؟؟؟
یعنی مشترکین جدید و قدیمی واسشون فرقی قائل میشن ؟؟
از بهمن 92 مشترک هستم
ترافیک ۵۰ گیگ تا ۱۴ دی حراج شده ۶۰ تومن. به نظرم خیلی خوبه قیمتش.
بله در تمام مدت شبانه روز رایگانه. البته اسامی شهرها رو در تبلیغ خودش در سایت نوشته. همه شهرها رو فکر کنم شامل نمی شه.نقل قول:
شاتل لند وب سایت های متعلق به شاتله. از جمله کاپ و تک شات.نقل قول:
حالا اون چیزی که از شاتل لند تو این دو ماهه تبلیغ شده در واقع پروموشنی هست که شاتل به کاربران خودش داده و در نوع خودش عالی هست.
به این صورت که ترافیک مصرفی کلیه کاربران شاتل از سه سایت مذکور بالا رایگان محسوب میشه. حالا این سایت ها که خودشون خیلی چیز زیادی برای دانلود ندارن و چیزی که کاربردی هست امکان آپلود 150 گیگ ترافیک رایگان در آپلود سنتر شاتل لند هست که شما می تونین لینک مستقیم از هر وبساتی رو روی سرور شاتل ریموت آپلود کنین و از اونجا به صورت کاملا رایگان و با حداکثر سرعت ممکن دانلود کننین.
اگرم لینک مستقیم وب سایتی رو قبول نکرد ابتدا در آپلودسنترهای دیگه لینکش رو ریموت می کنیم و سپس لینک اونجا رو روی سرور شاتل ریموت می کنیم و دانلود می کنیم. اینطور هم نیست که فقط 150 گیگ بتونیم دانلود کنیم بلکه حتی اگه 150 گیگ رو پر کردیم پس از دانلود فایل ها می تونیم همه لینکهای فایل ها رو حذف کنیم و مجددا 150 گیگ دیگه. یعنی هر کس هر چقدر زمان بهش اجازه بده می تونه دانلود کنه.
سوال دوم فکر نمی کنم فرقی باشه.
سلام دوستان من میخوام نمایندگی شاتل رو برای شهرستان بگیرم رزومه فرستادم هنوز جواب ندادند لطفا راهنماییم کنید
تشکر دوست عزیزنقل قول:
ولی چنتا سوال پیش میاد
آیا اینکه این طرح مشکوک نیست ؟؟ :n01:
شاتلی که کاربران رو به دلیل دانلود محدود میکنه بعد میاد طرحی میزنه که شاید بشه گیگ ها و ترابایت ها فایل دانلود کرد ؟؟؟؟
یعنی همه چی میشه آپلود و دانلود کرد ؟؟!!!!!!!!
دوم
تو سایت شاتل لند ثبت نام کنم
بعد واسه استفاده برم قسمت آپلود سنتر و دانلود سنتر استفاده کنم ؟
درسته ؟
از اون 2 سایت چطور استفاده کنم ؟؟
3
تو سایتشون از کدوم آپلود سنتر ها میشه واسه ریموت ( انتقال ) فایل استفاده کرد ؟؟
یعنی کدوم آپلود سنترها رو ساپورت میکنه ؟؟
4
این قابلیت انتقال فایل و دانلود
فقط تو شاتل لند هست و تو اون 2 سایت دیگه نیست ؟؟؟
1- چرا باید مشکوک باشه. شاتل دانلود شبانه رو به این دلیل محدود می کنه که بسیاری از کاربران از سرورهای خارجی استفاده می کنن یا حتی سرورهای داخلی. اما با این طرح بار ترافیکی روی سرور خود شاتله و به همین دلیل هم محدودیت فعلا نذاشته.نقل قول:
2- آموزش کامل استفاده از سایت رو دوست خوبمون در این صفحه کاملا توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- کافیه امتحان کنی متوجه میشی. من زیاد استفاده نکردم از آپلود سنترها.