دقیقا کدوم قسمتش؟نقل قول:
برای دستکاری قابلیت های تیم حریف هست
Printable View
دقیقا کدوم قسمتش؟نقل قول:
برای دستکاری قابلیت های تیم حریف هست
آقا من زیاد تو خط پچ و مد اینا نیست
فقط یه جمله بگین. چه جوری ترکیب تیم ها رو اپدیت کنم؟
مثلا بالوتلی بیاد میلان ...... اینا
آقا اگه میشه درمورد cpuتوضیحات بیشتری بدهید واگه زحمت نباشه کلا توضیح بدهید.
سلام دوست عزیز..... شما میتونستی به جای این همه پست پیاپی همه سوالات رو در 1 پست بپرسی !!!نقل قول:
1.در مورد دفاع کردن :
اگه از سیستم جدید دفاعی یا همون Tactical Defending استفاده میکنی فقط با گذشت زمان میتونی دفاعت رو قوی کنی چون این سیستم با سیستم قبلی که قدیما فقط یه دکمه رو میگرفتیم و توپ رو میگرفت خیلی فرق داره !!!! باید در زمان مناسب و جای مناسب از دکمه دفاع استفاده کرد که با مرور زمان این مشکل برطرف میشه !!!
2. در مورد اتصال به سرور اینترنت :
شما برای استفاده از قابلیت های سرور فیفا باید online pass رو بخرید. بدون آنلاین پس نمیتونید !!!!
3 . در مورد match Day :
یکی از بهترین قابلیت هایی که EA در فیفا 13 قرار داد همینه !!!
قدرت بازیکنان بصورت هفتگی تغعییر میکنه و آپدیت میشه !!! به عنوان مثال رونالدو در حالت عادی قدرتش 92 هست !!!! حالا فرض کن رونالدو در فوتبال واقعی !!! این هفته خوب بازی میکنه و موثر بوده ...بر اساس همین چند واحد به قدرتش اضافه میشه و میاد واسه 93 یا 94 !!!
حالا اگه افت داشته باشه و بد بازی کنه قدرتش کم میشه !
موفق باشید.
ببخشید کدام دفاع بهتر وجدیدتر است؟legacyیاtactical
Tactical Defending جدیدتر هستش.................
سلام
من تا حالا فقط Pro Evolution بازی میکردم ولی جدیدا دارم Fifa رو هم امتحان میکنم از گیم پلیش خیلی خوشم اومده. فقط یه سوالی هست. توی Fifa فقط میشه از طریق Career Mode لیگ بازی کرد؟ و اینکه نمیشه نقل و انتقالات رو بست؟
من میخوام مثل Pro یه تیم بردارم و تو یه لیگ بازی کنم تموم شه. نمیخوام با نقل و انتقالات و این چیزا کلا تیما به هم بریزن. حقیقتش حوصله ش رو هم ندارم!!
(میخوام یه چیزی باشه مثل سیستم Champions League تو Pro)
میتونی از بخش تورنومنت لیگ مورد نظرتو بسازینقل قول:
سلام ببخشید چه شرایطی را انجام داد تا بتوان بهترین مربی وبازیکن جهان بشیم؟ ممنون میشم جوابمو بدین باتشکر
همچنین شما میتونید بهترین تیم های جهان را در یک لیگ قرار داده وبا آنها بازی کنیننقل قول: