داداش...یه اشاره میکردی قابلیت Resume نداره لینک...نقل قول:
1.2 گیگ رو دانلود کردم...اخرش واسه یه کاری کنسل کردم دانلود رو...حالا هر کاری میکنم از ادامه دانلود نمیشه...رسما به از اونها رفتم... :(
Printable View
داداش...یه اشاره میکردی قابلیت Resume نداره لینک...نقل قول:
1.2 گیگ رو دانلود کردم...اخرش واسه یه کاری کنسل کردم دانلود رو...حالا هر کاری میکنم از ادامه دانلود نمیشه...رسما به از اونها رفتم... :(
هیگوائین :" به آینده هیجان انگیز با رئال می اندیشم "
روز دوم ژوئن ، ال پیپیتا باید با اکوادور بازی کند . حالا دو هفته از شعار " ال پیپیتا ، بمان " در برنابئو می گذرد . هیگوائین با آ.اِس مصاحبه کرد هر چند که به سوالات در مورد آینده اش پاسخ مشخصی نداد چرا که به قول خودش ، هیچ وقت نگفته که می رود ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این فصل سخت ، بهترین لحظه ات چه زمانی بود ؟
آخرین بازیم با رئال مادرید خیلی تاثیرگذار بود . کل استادیوم مرا صدا می زد . هم تیمی هایم هم در موردم صحبت می کرد ، حرفهایی که سرجیو (راموس) گفت ... در این پنج سالی که در رئال مادرید بوده ام ، اگر زیباترین روزم در باشگاه نبوده باشد ، یکی از بهترین لحظات است . چنین لحظاتی هستند که تا همیشه به یادت می مانند .
از این که هواداران در برنابئو تشویقت کردند ، تحت تاثیر قرار گرفتی ؟
واقعا احساسی بود . هم تیمی هایم نیز مرا تحت تاثیر قرار دادند چرا که محبتشان را نشان دادند . اینها چیزهایی هستند که فراموش نمی شوند . این که با رئال مادرید یک جام ببری و چنین تمجیدی از تو شود ...
ماجرای پیراهنی که در جشن قهرمانی لالیگا به تن کرده بودی و بازیکنان امضایش کرده بودند چه بود ؟
چیز خاصی نبود .
انگار می خواستی خداحافظی کنی ؟
در دو لالیگای قبلی هم که برده بودم چنین اتفاقی افتاده بود . باید از محبت هم تیمی ها تشکر کنم . به خوبی علاقه شان را حس کردم .
فکر می کنی که در رختکن رئال مادرید ، محبوب هستی ؟
بله ، این رختکن با همه خیلی مهربان است و همه همدیگر را دوست دارند . ال فیدئو (دی ماریا) بیش از بقیه دوستم دارد (می خندد) ما بازیهای روساریو سنترال و ریور را با هم می بینیم . رئال مادرید یک تیم سالم و امن را دارد .
به عنوان یکی از کاپیتان های تیم ، چه مسئولیتی داری ؟
من با کاپیتانی در یکی از بازیها به رویایم رسیدم . درست است که به عنوان یک کاپیتان شناخته می شوم اما باید بگویم که بستن بازوبند یک رویا بود که به تحقق پیوست و به آن افتخار می کنم .
پس از اتمام فصل با رئال مادرید ، استراحت کردی ؟
من چهار ، پنج روز از همه جا بی خبر بودم تا کاملا استراحت کنم . روبراه هستم . پسرخوانده ام رناتو ، برادر و خواهرانم و سانتینو و مورا ، مادر بزرگم ، دوستانم و ... را دیدم . این روزها کمکم کرد . سعی کردم که تا جایی که می توانم بی خیال باشم . شاید باعث شد که کمی آرام تر شوم و به مسائل مختلفی فکر کنم ... سوالات و ابهامات زیادی در ذهنم وجود داشت . باید سعی می کردم که حلشان کنم . سعی کردم تا جایی که می توانم با خودم صادق باشم . در رختکن رئال مادرید ، عاشق شوخی کردم هستم ، خیلی ها را می خندانم و خوشحالی را به بقیه منتقل می کنم اما من هم مثل هر کس دیگری ، لحظاتی دارم که نمی توانم سرحال باشم .
محتوای مخفی: ادامه ی متن
............
هر پنج رئالی ، در لیست نهایی دل بوسکه برای یورو
ویسنته دل بوسکه ، مربی قهرمان یورو و جام جهانی ، در نهایت لیست پایانی خود را برای یورو اعلام کرد . خوانفران ، فرناندو تورس و پدرو ، در این لیست حضور دارند که حضورشان عجیب به نظر می رسد . اولی به تازگی تبدیل به دفاع راست شده ، دومی فصل جالبی نداشته و آخری عملکردش قابل توجه نبوده است . پویول و ویا هم به علت مصدومیت غایب هستند .
اما دعوت نشدن سولدادو خیلی عجیب به نظر میرسد
لیست کامل بدین شرح است :
دروازه بان ها : کاسیاس ، والدس و رینا
مدافعان : آربلوا ، پیکه ، راموس ، خوانفران ، آلبیول ، خوردی آلبا و خاوی مارتینز
هافبک : ژابی , بوسکتز ، ژاوی ، اینیستا ، ماتا ، کاسورلا و فابرگاس
مهاجمان : سیلوا ، ناواس ، یورنته ، پدرو ، نگردو و فرناندو تورس
مرجع اخبار رئال
مورينيو دست به کار مي شود؛تغييرات در مادريد
بازار نقل و انتقالات اين فصل روزهاي شلوغي را بين پاريس و مادريد سپري خواهد کرد. پاري سن ژرمن و رئال مادريد، تيمهاي ثروتمند فرانسه و اسپانيا براي جابه جايي ستاره هاي خود در بازار نقل و انتقالات تابستان پاي ميز مذاکره خواهند نشست.
مورينيو مربي رئال مادريد پس از تمديد قراردادش با رئال مادريد نشان داد، پروژه هاي طولاني مدتي براي اين تيم درنظر گرفته است. مورينيو گفته بود:«هميشه گفته بودم که اين تيم از بازيکنان جواني تشکيل شده و بايد روزهاي بهتري را سپري کند. جاي پيشرفت زيادي براي ما وجود دارد. گروه ما شکل گرفته و گمان نمي کنم بيشتر از دو يا سه بازيکن تازه بگيريم».
*کاکا در پاريس
قرارداد قبلي مورينيو ژوئن 2014 به پايان مي رسيد، ولي تمديد دوساله آن حاکي از اين است که او برنامه هاي درازمدتي را در تيم پايتخت نشين اسپانيا دنبال مي کند. مورينيو پيش از اينکه بازيکنان تازه اي را به مادريد بياورد، بايد تکليف بازيکناني را که در برنامه هاي او جايي ندارند، مشخص کند. به نظر مي رسد، نفر اول در فهرست خروج آقاي خاص، کاکا برزيلي باشد که علاوه بر بازدهي ضعيف طي چند سال گذشته، دستمزد کلاني در اين تيم دريافت مي کند. رئال مادريد با کمال ميل از 9 ميليون يورويي که ساليانه به ستاره سابق ميلان پرداخت مي کند، صرفنظر خواهد کرد. رئال درحال بررسي آخرين جزئيات دراين زمينه است و ظاهراً مقصد بعدي کاکا پاري سن ژرمن خواهد بود. او به ازاي 25 ميليون يورو به تيم کارلو آنچلوتي مربي سابقش مي رود.
*خروج ترک ها
علاوه بر هافبک برزيلي، رئال مي خواهد عذر آلتين تاپ و لاس ديارا را هم که درجريان سفراخير مربي پرتغالي به ترکيه محور اصلي گفت و گوهاي مورينيو و فاتح تريم بوده اند، بخواهد. فاتح تريم دنبال بازيکناني براي گالاتاسراي و جانشيني براي فليپه ملو که پس از يک سال حضور قرضي در اين تيم به يووه فرستاده شده، مي گردد. احتمال اينکه او بر سر انتقال آلتين تاپ به توافق دست يابد، زياد است و اين درحالي است که ديارا ترجيح مي دهد به جاي تبعيد اجباري در ليگ ترکيه، به ليگ برتر بازگردد.
جدايي شاهين از رئال پيچيده تر به نظر مي رسد. مورينيو مي خواهد به رغم درخواستهاي تيمهاي ميلاني، او را در مادريد حفظ کند. ريکاردو کارواليو هم به احتمال زياد با موافقت مورينيو براي جدايي از رئال روبه رو مي شود. مورينيو در پورتو، چلسي و رئال همواره او را به تيمهايش برده است.
*سيلوا گزينه شماره يک
در فهرست ورودي هاي باشگاه اسپانيايي، هنوز نام ستاره خاصي به چشم نمي خورد. تابستان گذشته هم اين تيم خيلي کهکشاني عمل نکرده بود و بيشترين هزينه اي که پرس متحمل شده بود، 30 ميليون يورويي بود که براي فابيو کوئنترائو پرداخت کرده بود. اما ممکن است در فصل جديد نقل و انتقالات مورينيو يک بار ديگر رئال را به روزهاي کهکشاني بازار نقل وانتقالاتش نزديک کند.
او براي پرکردن جاي خالي کاکا به فکر جذب يک نفر از ميان داويد سيلوا و لوکا مودريچ است. سيلوا در سيتي فصلي عالي را پشت سر گذاشته و مودريچ از کنارگذاشته شدن تاتنهام از ليگ قهرمانان فصل بعد در پي قهرماني چلسي دراين رقابتها دلخور به نظر مي رسد. هردو اين عمليات تقريبا پيچيده به نظر مي رسند. اگرچه مقاومت دو باشگاه سيتي و تاتنهام ممکن است تحت تاثير انگيزه و اراده بازيکنان براي حضور در رئال قرارگيرد. سيلوا سال گذشته هم به رئال نزديک شده بود و هرگز تمايل خود را براي بازگشت به لاليگا پنهان نکرده است. ممکن است رئال براي جذب او ايگو اين را به مانچيني پيشنهاد دهد.
*مودريچ و ايوانوويچ
براي هافبک کروات که دربرنامه هاي آقاي خاص مي تواند در دو پست هافبک مياني و يک مهاجم سوم ظاهر شود، پرس حاضر است 35 ميليون درخواست شده از سوي تاتنهام را بپردازد. احتمال دارد در اين مورد هم رئال از تاتنهام تخفيف بگيرد. اگر هري ردنپ بپذيرد، لاس ديارا به جاي مودريچ راهي تاتنهام شود. ديارا درزمان حضور ردنپ در پورتسموث با او همکاري کرده بود.
به جاي کارواليو هم در خط دفاعي گزينه مدنظر رئال ايوانويچ صربستاني است که بتازگي با چلسي قهرمان اروپا شده و هم در دفاع مياني و هم در گوش راست قابليت بازي کردن دارد و مورينيو او را يک بازيکن تراز اول مي داند و 19 ميليون هم براي جذب او پيشنهاد کرده است. اما براي دورکردن او از استمفورد بريج ظاهرا 25 ميليون يورو نياز است. اگرچه احتمال توافق دوطرف درمورد اين انتقال چندان بعيد نيست.
ورزش3
لوکاس مورا به رئال نزديک مي شود
سران باشگاه رئال مادريد از بدهي واگنر ريبه يرو، مديربرنامه هاي برزيلي به اين باشگاه نهايت بهره را خواهند برد و بابهره گيري از اين بدهي براي جذب لوکاس مورا، دست به کار خواهند شد.
اين درحالي است که ژوزه مورينيو، مربي پرتغالي رئال اخيرا براي تماشاي ديدار دوستانه دو تيم برزيل و دانمارک به هامبورگ سفر کرده بودتا بازي لوکاس مورا را زير نظر بگيرد. البته او بازي دانيلو را نيز زير ذره بين گرفته بود.
طبق گزارش منتشره يافتن يک زوج ايده ال براي ژابي الونسو، اولويت اول مورينيو است و از همين رو او از سران رئال خواسته تا مورا را برايش خريداري کنند. دراين ميان والدين اين بازيکن جوان با فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال ديدار کرده و با هم شام خورده اند.
بچه ها کسی بازی این مورا رو دیده چجوریه؟ ولی فکر نکنم 50 میلیون ارزش داشته باشه! من اولش با یه لوکاس دیگه اشتباهی گرفتمش!:27:
اخه کی دلش میاد کاکا از تیم بره؟!!!! :(
من بزرگترین ارزوم برای نقل و انتقال های این فصل رئال تنها دوتا سیلوا هست!!! همین دیگه چیزه بیشتری نمیخوام :31:
یکی داوید و یکی هم تیاگو! :7:
من به نظرم فصل اینده خیلی بیشتر از اینها اسم واران به گوشمون خواهد رسید چون واقعا بازیکن خوبی هست اما به خاطر تجربه کمش هنوز یه خرید خوب واسه دفاع وسط احساس میشه ولی تیاگو سیلوا و ایوانوویچ بسیار بعید به نظر میرسند ! از اون طرف اگه کاکا رو بخوان بفرست بره حتما باید یه خرید در حد اوزیل داشته باشند چون تجربه نشون داده که نمیشه همیشه روی اوزیل حساب کرد و اگر روزی بد باشه واقعا نابود بازی میکنه!
بنزما :" مورینیو طوری با من صحبت می کند که انگار با پسرش حرف می زند "
مرجع خبري رئال مادريد :
کریم بنزما در مصاحبه با اکیپ در مورد دوران حضورش در رئال مادرید و تغییر شخصیتش گفت :" من آن بنزمایی نیستم که سه سال پیش ، خجالتی و بی حواس بود و به مادرید آمد . حالا یک بازیکن پخته ، آرام ، متین و نیرومند از نظر فیزیکی هستم . از نظر بازیگری و شخصیتی ، پیشرفت کرده ام . "
بنزما می داند که سال اولش ، خیلی مشکل بوده است :" وقتی که سه سال پیش لیون را ترک کردم ، خیلی جوان و خیلی خجالتی بودم . تنها بودم . این اولین باری بود که خانه ام و لیون را ترک می کردم . باید با یک شهر جدید و یک تیم جدید ، هماهنگ می شدم . دچار یک مصدومیت شدم و فشارها رویم خیلی زیاد بود چرا که من را یک ستاره می دانستند و باید آن را اثبات می کردم . "
گذر زمان و حضور خوزه مورینیو ، برای کریم ضروری بود :" حالا امروز یک بازیکن مهم در تیم شده ام و شخصیتم پخته تر شده است . آرام تر ، ساکت تر و نیرومند تر از نظر بدنی شده ام . یاد گرفته ام که در بازیهای بزرگ ، بهتر فشار را کنترل کنم . منتظورم الکلاسیکوها یا بازیهای بزرگ در چمپیونزلیگ است . "
پس از یک فصل بی ثبات زیر نظر پلگرینی ، بنزما احیا شد تا به شرایط امروزش برسد . این بازیکن می گوید :" باید از اعتماد مورینیو تشکر کنم . او با من صحبت می کرد مثل پدری که با پسرش صحبت می کند . در یکی از اولین تمرینات مرا صدا زد و به فرانسوی گفت :" چطوری ؟ امیدوارم بنزمای پارسال را پشت سر بگذاری . " فهمیدم که خیلی به من لطف دارد و قصد دارد که پشتم باشد . او از من خواست که کمی وزنم را کم کنم و ناراحت بود که نتوانسته ام در جام جهانی باشم . او به من گفت که در تمرینات باید خیلی سخت تر تلاش کنم . من هیچ گاه از تلاش دست بر داشتم و حتی وقتی که خوب بازی نمی کردم ، سخت تمرین کردم . بالاخره این تلاش ها ، جواب دادند . "
این مهاجم در مورد تلاشی که در رئال مادرید انجام داد صحبت کرد و گفت که کار فعلیش با کاری که در لیون می کرده قابل مقایسه نیست :" برای این که در رئال مادرید باشی ، باید یک قهرمان باشی . فشار ، دائمی است . در مقابل بهترین تیمها بازی می کنی و نباید ناکام بمانی . فشار به طور روزانه وجود دارد . در رئال مادرید دو برابر تلاشم در لیون ، کار می کنم . "
"رویایم بردن توپ طلاست . "
بنزما می خواهد بهتر شود و به توپ طلا برسد :" مطمئنا این یکی از اهدافم است . تمام بازیکنان باید اهدافی در سرشان داشته باشند . اما پیش از رسیدن به جامهای انفرادی ، جامهای گروهی نظیر لالیگا ، چمپیونزلیگ و کوپا مهم هستند . البته درست است ، رویایم توپ طلاست . "
وی در پاسخ به این پرسش که چه تفاوتی با مسی دارد گفت :" اول این که او در تمامی لحظات در هر بازی حضور دارد . من همیشه در نود دقیقه حضور ندارم . به غیر از آن ، یک تیم حول او می چرخد ... اما به هر حال مسی را دوست دارم ، بازیکن بزرگی است و بازیش را دوست دارم . البته برای بردن توپ طلا باید در تورنمنت های بزرگی نظیر یورو و جام جهانی هم درخشید ."
ذر مورد هواداران رئال مادرید
"رئال مادرید ، ابعاد دیگری دارد . هواداران بی تاب فوتبال هستند . استادیوم فوق العاده است و همه هواداران با پیراهن هایشان به استادیوم می آیند . وقتی که درون زمین هستی و می بینی که 90 هزار نفر پیراهنت را پوشیده اند و نامت را فریاد می زدند ، فوق العاده است . درکش خیلی مشکل است . "
در مورد الکلاسیکو
"دم ورودی هتل ، 5 هزار نفلر منتظرت هستند . باید اتوبوست به شدت مورد حفاظت باشد و وقتی به استادیوم می رسی ، می بینی که هواداران همه جا هستند . دیوانه وار است . پیش از بازی سعی می کنم که تمرکز داشته باشم . فکر می کنم که می توانم در طول بازی ، تفاوت ایجاد می کنم و منتظر فرصتم می مانم . در دربی های زیادی میان لیون و سنت اتین حاضر بودم اما این چیز دیگری است . "
در مورد انتقادات از سال اولش
"در اسپانیا ، همه چیز بزرگنمایی می شود . اگر دو بار اشتباه کنی ، انگار هیچ کاری نکردی . اگر دو گل بزنی ، تبدیل به یک ستاره می شوی . انتقاداتی بودند که آزارم می دادند اما عموما اطرافیانم اذیت می شدند . پدرم ، مادرم ، دوستانم ، وکیلم و ... همچون تشویق ها ، باید انتقادات را هم پذیرفت تا بتوان موفق شد . "
درباره زبان
"همه چیز عوض شد . پس از یک سال و نیم یا دو سال ، به زبان جدید صحبت کردم . حالا تمامی حرفها در رختکن را می فهمم و بهتر می توانم با هم تیمی هایم ارتباط برقرار کنم . قبلا وقتی حرف می زدند ، می خندیدم . نمی فهمیدم که مسخره ام می کردند یا نه . در ابتدا گوشه گیر بودم و حالا با همه صحبت می کنم و می خندم . "
مرجع خبري رئال-مادريد: رئال مادرید در وبسایتش اعلام کرد که روبرتو کارلوس ، مدافع چپ برزیلی ، یکی از محبوب ترین بازیکنان در میان هواداران رئال ، برای بازی پیشکسوتان رئال و منچستر در روز 14 خرداد ، به برنابئو بر می گردد . روبرتو کارلوس که یازده سال پیراهن رئال را به تن کرد ، موفق به بردن سه سوپرکاپ اسپانیا ، دو جام بین قاره ای و سه جام باگشاه های اروپا شد . پیشکسوتانی که حضورشان در این بازی قطعی شده بدین شرح هستند : رئال مادرید : بویو ، کونترراس ، ایلگنر ، روبرتو کارلوس ، چندو ، روخاس ، ولاسکو ، هیرو ، سابیدو ، سانچیس ، فرناندو سانز ، رامیس ، کارانکا ، گارسیا کورتس ، ردوندو ، هلگرا ، زیدان ، مارتین وازکز ، فیگو ، بوتراگوئنو ، آماویسکا ، آلفونسو ، ایوان پرز ، سانتیانا و مورینتس/ منچستر یونایتد : اندی کول ، برایان رابسون ، کلایتون بلک مور ، دنیس اروین ، دایون دوبلین ، دوایت یورک ، ادوین فن در سار ، یاپ استام ، جسپر بلومکویست ، لی مارتین ، لی شارپ ، کوینتون فورتون ، ریمون فن در گو ، رونی جانسن ، روی کین و تدی شرینگام.
کولینا ، داور بازی پیشکسوتان رئال و یونایتد
بازی پیشکسوتان رئال و منچستر ، یک مهمان ویژه خواهد داشت . پیرلوئیجی کولینا ، قرار است که قضاوت بازی را به عهده داشته باشد . داور ایتالیایی که در سال 2005 بازنشسته شد ، اکنون به عنوان مدیر فنی کمیته داوران یوفا مشغول به کار است . او در خارج از زمین فوتبال به عنوان یک چهره سرشناس مطرح است و توسط کمیته بین المللی آمار و تاریخ فوتبال ، به عنوان بهترین داور ربع قرن اخیر ، انتخاب شده است .
کمک هایش هم قرار است که روبرتو آلونسو فرناندز و خوان کارلوس یوسته خیمنز باشند . این دو در کنار ولاسکو کاربایو قرار است که در یورو حاضر باشند .
دی ماریا :"حالا فهمیدیم چطور بارسا را ببریم"
as
بنزما :" در رئال باید دو برابر لیون تلاش کنم "
"مورینیو با من مثل پسرش حرف می زند "
Fanatic
حمید این هفته تمام می کند
خدا بیامرزش :دی
مرجع اخبار رئال
کریم بنزما
و
درک
عظمت نام
Real Madrid
پیش از فکر کردن به کاکا و هیگوائین ، مالکان قطری پاریسن ژرمن ، رویاهای دیگری داشتند : خرید بنزما . شماره نه 9 رئال مادرید ، کاملا در پروژه شان جای گرفته بود . مهاجم فرانسوی با توجه به اصالت عربش ، گزینه ایده آلی برایشان بود . اما پاسخ بازیکن فرانسوی کاملا مشخص بود :" ممنون اما نه . " مهاجم سابق لیون همیشه دوست داشت در باشگاهی بزرگ باشد و می داند که پوشیدن پیراهن رئال فرصتی نیست که بتوان به سادگی از دستش داد .
کریم به عنوان ستاره تیم مطرح نیست و بیشترین دستمزد را هم نمی گیرد اما برایش اهمیتی ندارد که چه پولی و چه جایگاهی در فرانسه به او پیشنهاد داده می شود . پیشنهادات از انگلیس و ایتالیا هم برایش اهمیتی ندارند . بنزما ، رئال مادرید را گزینه مناسبش می داند و حاضر نیست
که به هیچ وجه از آن جدا شود .
فردریک هرمل ، خبرنگار فرانسوی آس و طرفدار دوآتشه بنزما
مرجع اخبار رئال
محتوای مخفی: ...
مرجع خبري رئال-مادريد: بارسلونا به خرید برانیسلاو ایوانوویچ ، مدافع صربستانی چلسی که مد نظر رئال مادرید هم هست ، ابراز تمایل کرد . به گزارش روزنامه انگلیسی گاردین ، کاپیتان 28 ساله تیم ملی صربستان که 1.88 سانتی متر قد دارد و می تواند در پست های دفاع راست و دفاع وسط بازی کند ، قیمتش در حدود 18 میلیون یوروست . با آبی ها امسال به قهرمانی چمپیونزلیگ رسید . او در 160 بازی رسمی در چلسی داشته که در 146 تایش فیکس بوده ، 13 گل زده و 33 کارت زرد ، دریافت کرده است . این بازیکن خودش اخیرا اعلام کرده بود که رئال مادرید به او پیشنهاد داده اما در استمفوردبریج راحت است . در ژانویه 2006 ، ایوانوویچ به لوکوموتیو مسکو پیوست . پیش از آن سال سال در تیم او اف کی بلگراد در صربستان بازی می کرد . در 22 سالگی خیلی زود در لوکوموتیو خوش درخشید و در فصل اولش در روسیه در لیگ ، 28 بازی انجام داد . در سال 2008 ، چلسی این بازیکن صربستانی را خرید تا در رقابت با میلان ، آژاکس ، یوونتوس و اینتر ، برنده باشد . او که تیمش امسال در جدول لیگ انگلیس به رده ششم رسیده ، منتظر است که چلسی در تابستان نونوار شود . اولین خرید آبراموویچ هم ادن هازارد بوده است.