سودها ظاهرا در موسسات بیشتر شده
Printable View
سودها ظاهرا در موسسات بیشتر شده
سلام
کسی تو این هفته اخیر سود موسسات نور و آرمان(فرشتگان) را پرسیده؟
شنیدم برای بالای 100 میلیون یکساله موسسه فرشتگان 29 درصد و کارسازان (نور) هم بدون کف موجودی برای یکساله 29 درصد و برای 5 ساله بالای 100 میلیون را 33 درصد میده
اگر کسی پرسید از شعبشون اینجا بنویسه
پدر من در موسسه فرشتگان کار میکنه بله 29 درصد شده سودشوننقل قول:
قابل اعتماد هست این موسسه؟نقل قول:
من تاحالا یه شعبه بیشتر ازش ندیدم...
نظر من اینه که 2 درصد یا 5 درصد کمتر سود بگیرین ولی توی موسسه نزارین.وقتی بانک مهر اقتصاد مجوز ش لغو شدوای به حال این موسسه ها که مشخص نیست مال کی هست فعالیتشون چطوریه.تو شهر ما هم یه شعبه هستنقل قول:
متاسفانه بانک مرکزی می خواست مردم عامه را متقاعد کنه که اونجا پول نگذارند.نقل قول:
این موسسات از بعضی بانکها هم سابقشون و هم سرمایشون بیشتره. بانک مرکزی می خواست زودتر برای مجوز یا پرداخت حق حساب اقدام کنند وگرنه همه این موسسات تا چند وقت دیگه مجوز را می گیرند.
لطفا شما بیشتر فکر کنید.
هر جا سود بیشتر دادند اونجا بگذارید و نگران نباشید
به نظر شما بانک پارسیان و پاسارگاد سرمایشون کم هست؟نقل قول:
با یه اعلامیه که مجوز این بانکها لغو شده بانک ها رو به توبره کشید.
اگه این بانک ها بوده باشه مشتریهاشون کاری نمیکردند چون بهشون اطمینان داشتن.
روزشمار 29 درصد سود میده؟کف موجودی داره؟
درود
چند روز پیش مبلغ 7 میلیون تومان به حسابم واریز شد و بعد از ده دقیقه دوباره از حسابم برداشت کردن... چک کردم از یک شعبه در ساری انجام شده بود... بانک حق داشت بدون اجازه من برداشت کنه؟ یا باید اول از من اجازه میگرفتن؟درسته که اشتباه شده ولی این اجازه را از نظر قانونی دارن که بدون اجازه برداشت کنن؟
از نظر من که قابل اعتماده اون مسئله مجوز هم یک بازی که بانک مرکزی هر ساله در اواخر سال برای کشیدن پول مردم به بانکهای مورد نظرش این کارو انجام میدهنقل قول:
در مورد شعبه در تهران و مشهد زیاد شعبه داره اما در شهرهای دیگه شاید تعداد شعبه هاش کم باشه
سلامنقل قول:
همون روز اول که رفتین حساب باز کردین و چند تا فورم دادند شما امضا کردین , یکی از بُنودِ نوشته شده در همون فورمها این هست که بانک حق داره هر مبلغی رو که بخواد از حساب شما برداره یا بلوکه کنه البته منظور این نیست که بی دلیل هم میتونند برداشت کنند .
منظور اینه که هر جا بانک بدونه که مصلحت اقتضا میکنه , بدون موافقت یا حتی خبر دادن به شما این کار رو انجام بدند .
البته در هر حال شما حق اعتراض دارید که جواب اونها هم برای اعتراض شما آماده هست ( اشتباه شده ) .
این پول یا واقعاً اشتباهی به حسابتون واریز شده یا قسمتی از یک عملیات پولشوئی هست
در صفحه ی 168 و 169 جزئیاتش رو نوشته ام
دوست داشتید بخونید