آره به به جون :دی
با فلش تولز فریمور رو فلش کردم !
اونموقعی که من این حرکتو کردم سونی هنوز برای کل جهان این فریمور رو نداده بود ! من اونو از XDA دانلود کردم و 2 رووز زوودتر از بقیه ریختم رو گوشیم :دی
وگرنه فرقی با ورژن الان بچه ها نداره !
Printable View
آره به به جون :دی
با فلش تولز فریمور رو فلش کردم !
اونموقعی که من این حرکتو کردم سونی هنوز برای کل جهان این فریمور رو نداده بود ! من اونو از XDA دانلود کردم و 2 رووز زوودتر از بقیه ریختم رو گوشیم :دی
وگرنه فرقی با ورژن الان بچه ها نداره !
مر 30 داداش از جوابنقل قول:
به به رو خوب اومدی :10:
سلام مگه 2.3 رسمی هم میاد ؟؟ کی میاد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تا آخر تابستوننقل قول:
Android 2.3 soon available for Xperia™ X10
The Android 2.3 software will be available for the Xperia™ X10 non-operator customized phones at the end of Q2 or early Q3. This upgrade will only be available via PC Companion.
کد:http://getbazaar.com/fa/index.html
این بازار ایرانی رو من گرفتم و نصب کردم دیروز.ولی جواب نداد.به شدت یجوریم بود موقع استفاده ازش:دی
من مشکلی ندارم باهاش، حتی وقتی نصب کردم، چندتا از برنامه هایی رو که قبلا نصب کرده بودم، شناخت و آپدیت کرد. حتی میشه از از خود سایتش دانلود کرد بعد انتقال داد به گوشی و نصب کرد. فقط تعداد برنامه هاش خیلی زیاد نیست که کم کم زیاد میشه، چون فعلا نسخه بتا هستش.
چه قیمتش توپ شده
ایکس 10 390 تومن
سلام من به تازگی مودم وایرلس pin avid خریدم اما سرعت دانلود من روی گوشی تا 5 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره
این افت سرعت روی وایرلس طبیعیه ؟
واسه من هم همینطوره.خیلی کند هست.یه فایل 1 مگی 3-4 دقیقه طول میکشه.نمیدونم علتش رو.