سلام دوستان
اگه من گوشی گارانتی دار بخرم بعد ROOT یا تعویض رام کنم گارنتیش میپره؟؟
راهیی هست که بشه گارانتی رو دور زد و دوباره بعد از تعویض رام دوباره رام قبلی رو ریخت که گارنتی متوجه نشه؟؟
ممنون میشم منو در این ضمینه همراه با آموزش راهنمایی کنید
سلام دوستان
اگه من گوشی گارانتی دار بخرم بعد ROOT یا تعویض رام کنم گارنتیش میپره؟؟
راهیی هست که بشه گارانتی رو دور زد و دوباره بعد از تعویض رام دوباره رام قبلی رو ریخت که گارنتی متوجه نشه؟؟
ممنون میشم منو در این ضمینه همراه با آموزش راهنمایی کنید
نقل قول:
وقت بخیر برو تو کارش پشیمون شدی با من:46:
شاد باشین دوستان:40:
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیهای پیشنهادی برای اجرای این بازی:
- Best: All Tegra 2 Based Devices
- High-End: Nexus S, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy S phones
- Mid-Range: T-Mobile G2, Droid X, Droid 2
مینیمم سخت افزار مورد نیاز:
- 512MB RAM (256 free at runtime)
- GPU capable of OpenGL ES 2.0
- Android 2.1
- 800Mhz CPU or greater recommended
- SD card with at least 600 MB free storage
کد:http://androidandme.com/2010/12/games/first-unreal-engine-game-dungeon-defenders-now-available/
میگم صفحه گلکسی ضد خش هست؟
من یه محافظ صفحه خریم 15 تومن الان روش یه خط افتاده که رنگ اون قسمت تغییر کرده...
میگم ممکنه این خط ها روی صفحه بیفتن؟
ممممنقل قول:
ضد خش که نیست ولی نسبتا مقاوم تره .من خودم یه چسب ضد خش برای صفحه نماشی و پشتش گرفتم خیلی چیزخوبیه یکم از لغزندگی دراومده و مطمئن تر میگیرمش توی دستم و باهاش کار میکنم در ضمن برعکس صفحه خودش که فقط جای انگشت و چربی روش میموند این هیچی به خودش نمیگیره و هیچ تاثیری توی تاچش نداره قیمتش هم 35000 .
وقت بخیرنقل قول:
میشه لطف کنید بگی از کجا گرفتی یه عکسی چیزی هم بذاری بد نیست تو شهر ما که خبری از این چیزا نیست
اگه سایتی تو ایان هم میفروشه بذاری که دیگه کلی مدیونیم:10::40:
پیروز باشید:11:
نقل قول:
اره دوست عزيز بعد از روت گارانتي گوشي ميپره .
شما ميتوني از رام گوشيت بك آپ بگيري تا بعدا اگه به مشكلي برخوردي و خواستي به گارانتي مراجعه كني دوباره گوشي را با بك آپ به حالت اول دربياري و همچنين آنروت هم بكني.
توي صفحه هاي قبل اگه بخوني دوستان در اين مورد توضيح دادن كه اگه بگردي پيدا ميشه.
سلام.نقل قول:
شما وقتی رام گوشی رو عوض کنی با بکاپ که به حالت اول برنمیگرده باید دانگرید کنی.:11:
كسي ميتونه يه پلير خوب معرفي كنه كه ويديوهاي HD720 رو بتونه پخش كنه و زيرنويس رو هم ساپورت كنه ؟
پلير خود گوشي HD پخش ميكنه ولي زيرنويس رو نشون نميده
ROCKPLAYER رو هم امتحان كردم كه زيرنويس داره ولي فيلمهاي HD رو نميتونه پخش كنه
من با rock player خفن ترین HD هارو اجرا کردم.احتمالا مشکل از فایلتونه که کدینگش ساپورت نمیشه.از لحاظ ساپورت rockخیلی بهتره و فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه.نقل قول: