این گزارش آسیاتک از خط منه.. ساعت 5:29 اینترنتم قطع شده.. با رنگ قرمز کنارش علامت زدم.. به نظرت مشکل از کجاست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این گزارش آسیاتک از خط منه.. ساعت 5:29 اینترنتم قطع شده.. با رنگ قرمز کنارش علامت زدم.. به نظرت مشکل از کجاست؟نقل قول:
الان تست کردم.. چراغ اینترنت خاموش میمونه .. باید مودمو خاموش روشن کنم تا وصل بشه.. مشکل از کجاست؟نقل قول:
اگه مودم قبلیتو داری یه بار هم با اون همین کارو امتحان کن اگه اون این مشکلو نداشته باشه مشکل از مودم تازت خواهد بود و احتمالا همون مشکل معروف مدل سیاهه که ip نميگیره.نقل قول:
اگه خواستی یه بار مشکلتو با بچه های این صفحه مطرح کن:نقل قول:
اونم همین مشکلو داشت که فروختمش اون چراغ اینترنتش قرمز میشد و باید خاموش روشنش میکردم تا وصل بشه.. زنگ زدم آسیا تک گفت snr خطم پایینه.. علتش هم این بود که 10 مگ روی خطم بسته بودن بعدش کردش 6 مگ حالا snr خطم بهتر شده بین 18 تا 22نقل قول:
حالا خطم مشکل داره یا این مودمه؟مودمو که دیگه نمیتونم پس بدم...
مودمه شما چیه؟ من میخوام مودم بخرم بین tplink و dlink موندمنقل قول:
کسی جواب اینو نمیدونه؟نقل قول:
و اینکه تووووووووووووخدا بگین من dlink بگیرم اخر یا tplinlk یک کلام بگین کدوم نگین این خوبه اون خوبه بگین کدوم رو بگیرم
من خودم 2750 سفید دارم و مشکلی هم باهاش پیدا نکردم.نقل قول:
اونم همین مشکلو داشت که فروختمش اون چراغ اینترنتش قرمز میشد و باید خاموش روشنش میکردم تا وصل بشه.. زنگ زدم آسیا تک گفت snr خطم پایینه.. علتش هم این بود که 10 مگ روی خطم بسته بودن بعدش کردش 6 مگ حالا snr خطم بهتر شده بین 18 تا 22 حالا خطم مشکل داره یا این مودمه؟مودمو که دیگه نمیتونم پس بدم...نقل قول:
خیلی از چنین مشکلاتی برمیگرده به DSLAM اونطرف:n27:نقل قول: