با نامه دانشگاه میتونی هر سرعتی خواستی بگیری.نقل قول:
مودم معمولی همون کله قندی های معروفه.
Printable View
با نامه دانشگاه میتونی هر سرعتی خواستی بگیری.نقل قول:
مودم معمولی همون کله قندی های معروفه.
من یزد هستم.
گوش شیطون کر این هفته و هفته قبل جمعه ها نسبت به قبلا بهتر شده بود و سرعت نصف روزهای عادی بود (هفته های قبلش در حد دایل آپ بود).
آقا از دیروز هر چی می زنم این چیز پی ان وصل نمی شه. دیگه دارم قاطی می کنم!!! مگه مبین چه کرده با اینترنتش
دیروز جمعه وضعیت اینترنت منم در تهران خیابان آزادی شادمان بهتر از هفته های قبل بود ولی باز هم مثل روزهای عادی نبود شاید بشه گفت میانگین سرعت دانلود روی 10 بود (128)نقل قول:
امروز هم مبین نت خیلی مشکل داشت. قطع و وصلی و کندی سرعت تاخیر زیاد در وب گردی و الان هم سرعت دانلود کمتر از 20. وی پی N هم کار میکنه اما سرعتش به خاطر همون کندی سرعت کم شده. در واقع وقتی سرعت همینطوری کند باشه از این هم که استفاده کنیم کند تر هم میشه. مسافت زیاد میشه. میزان پکت لاست هم بالا میره.
سلام دوستان
شرمنده در مورد شکل زیر به من توضیح میدید که چطوریه؟]چقدرش مصرف شده ؟چقدرش مونده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم اینترنت وایمکس مبین نت گرفتم -مشهد وسط شهر-البته در طرح ویژه و با مودم usb فروشنده می گفت که این مودم زیاد خوب آنتن نمی دهد همانجا لپ تاپ را درآوردم و گفتم راه اندازی کن اول با سرعت بسیار پایین هم وصل نمی شد اما وقتی که کنار پنجره رفتیم وصل شد و تمام
حال روی سیستم منزل که کنار پنجره است هم امتحان کردم به راحتی جواب می دهد و تا این لحظه مشکلی نیست فقط تنها مشکل آن محدودیت دانلود یک گیگ در ماه است
دوستان توجه کنید در روزهای خاص کلا اینترنت مشکل دارد.
دوستانی که 512 دارن تو تهران سرعتشون تو روز چنده ؟
اون که درست اما دیروز هر چقدر گشتم فقط این مناسبت توی تقویم بود:نقل قول:
- لغو امتیاز تنباکو به فتوای آیت الله میرزا حسن شیرازی (1270 ه ش)
کلاً همه ی روزها خاص شدند.