اون درس برنامه سازی شبکه مبحثش برنامه نویسی شبکه بود، فرق داره کلا.نقل قول:
سرفصل دروس 4 ترم بهتون دادن؟
Printable View
اون درس برنامه سازی شبکه مبحثش برنامه نویسی شبکه بود، فرق داره کلا.نقل قول:
سرفصل دروس 4 ترم بهتون دادن؟
پس برم آموزش زودتر بگم تا زمان مونده برای حذف و اضافه واحدها؟؟؟
توو سایت جامع زده حذف و اضافه 17 مهر هست.
سرفصلو خودشون ندادن اما از سایت جامع گرفتم
سلام
دانشگاه جامع خيلي خيلي مشكلات داره و جزئ محرومترين دانشگاههاست.هر چندمسئولان مي گويند دانشگاه جامع دانشگاه كارآفرين است .اما به نظر من در اكثر رشته ها (شايد هم همه رشته ها) اين موضوع صحت نداره و كاملا مشخصه كه دوره هاي كارشناسي كه جديدا ايجاد شده كاملا تقليدي از دانشگاه ها ديگست و اين تقليد كاملا شتاب زده و بذون برنامه ريزي هست چون هر پودمان كه سيلابس درسه نبايد تغير كند.(استاد ما مثلا دلشان به حال ما مي سوخت به ما ميگفتن شما تو اين دانشگاه مثل موش آزمايشگاهي هستيد.:n13:)
در هر صورت فكرنكنيد چون تو شهرستان هستيد و در مركز علمي كاربردي درس مي خونيد پس مشكلات فقط براي شماست.من خودم در مركزي درس مي خوندم كه در غرب تهران بزرگ ،كه متاسفانه هرگز نه خبري از آزمايشگاه شبكه بود . نه خبري از سالن ورزش ، موقع ثبت نام هميشه سايت دانشگاه دچار مشكل ميشد.يعني اگه در پنج دقيقه اول از 8 ساعتي كه مهلت انتخاب واحد بود غفلت كرده و دير ميجنبديم:n19: كاراز كار گذشته بود و بايد 7ساعتو 55 دقيقه سايتو چك مي كردي تا شايد بتوني طبق برنامه ريزي كه از قبل داشتي انتخاب واحد كني.يعني تو عرض 5 دقيقه بچه ها كلاسهاي پنج شنبه و جمعه رو انتخاب مي كردن.(سايت هم هنگ مي كرد):n24:بيچاره بچه هاي شاغل چقدر دچار مشكل مي شدن:n28:با تمام مشكلات درستونوبخونيد.مسئولان مركز با بچه ها كنار ميان.كم كم درست ميشه نگران نباشد.من همين جا از مديريت مركز و بعضي از اساتيد خوبي كه داشتم تشكر مي كنم.اميدوارم نعمت آگاهي و آموختن نصيب همه انسانها بشود.:n26:
دوستان ما تموم مراحل ثبت نامو اینامون تموم شد حالا یه ادرسی بهمون دادن (سامانه جامع اموزش دانشگاه علمی کاربردی) گفتن برو عکسو مشخصات رو تکمیل کن که کردم ! یه قسمتی هست تو صفحه ی اصلی به اسم انتخاب واحد و لیستی از دروس شرو ور:n02:که بعضی هاشون ظرفیتشون مثلا زده 47 \ 50 ! میخواستم ببینم قضیه چیه .. و اینا ربطی به منم داره :n02: ؟! هیچی نگفتن بهم ! (کاردانی ام):n29:
+
ممنون میشم توجیه کنید مارو دوستان :n01: . اطلاعاتم در حد 0 هستش:n27:
اگه قسمت برنامه هفتگی درسی وجود نداره برات از قسمت انخاب واحد باید انتخاب واحد کنی.نقل قول:
درسته خالیه اون قسمت ... اگه انتخاب واحد نکن چی ؟! اخه هیچی نگفتن ! فقط گفتن هفته دیگه شنبه ساعت 9 صبح تا 12 اولین کلاستونه :n29:نقل قول:
+
این ادرس سایت رو با یوزر پسوورد رو هم داد فقط گفتن اسکن عکستو بزارو مشخصات تکمیل کن :n29:
عزیز چرا به خود دانشگاه زنگ نمیزنینقل قول:
زنگ بزن بگو خودمون باید انتخاب واحد کنیم تو سایت یا خودتون انجام دادین.
کسی نیست به ما کمک کنه؟نقل قول:
چون با توجه به معدل دانشجو می گیرند برای همین معدل مهمه و باید درست وارد بشه ، خودشون چک می کنن و مشکلی نیست و اگر هم زمان بگذره چون از طرف خودشون بوده برای دانشجو مشکلی پیش نمی آید
سلام
یه سوال :
تو دانشگاه جامع علمی کاربردی معرفی به استاد تو دوره کارشناسی ناپیوسته پودمانی 2 درس یا 1 درس ؟