فکر نکنم! گفتم همین روزا نه که امروز
Printable View
فکر نکنم! گفتم همین روزا نه که امروز
حالا اینجا گفتند بیش از دو سال سپری نشده باشه.منم بیش از دو سال نیستم دو سالم.ولی از طرف دیگه انگار مجلس تصویب کرده کارشناسی پیوسته معافیت تحصیلیش شده 5 سال به جای 6 سال.از طرف دیگه سردار زاده کمند گفتند بیش از 2 سال نباشه میتونه.اینطوری میشه 6 سال.توی دفترچه آزاد هم نوشته اونایی که کاردانی پیوسته خوندن دو سال باید 4 ساله تموم کنند کارشناسی رو یعنی اینم میشه 6 سال.پس مصوبه مجلس چی میشه؟البته نظام وظیفه آذر ماه هنگام ثبت نام کنکور 89 گفته و مجلس مرداد ماه سال پیش تصویب کرده.حالا تکلیف چیه؟حرف کدومو باید گوش کنیم؟من که مخلص سردار زاده کمندم!(به حرف ایشون باشه هیچ مشکلی نداریم پارسال نظام وظیفه تبریز هم بهم گفت مشکلی نیست )نقل قول:
در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت ؛تکمیل فرم های ثبت نام ورودی های جدید به صورت اینترنتی
امسال پیش بینی می شود حدود 4 الی 5 هزار دانشجوی ورودی جدید در همه مقاطع تحصیلی در زمان ثبت نام به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مراجعه کنند .
دعا کنید منم جزو این 5 هزار نفر باشم و انتخاب اولم رو قبول بشمکد:http://www.qiau.ac.ir/announce/news/newsview.aspx?id=1660
منم می خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــوام :19:نقل قول:
من دانشگــــــــــــــــــــ ــــــــــــــاه آزاد قزوین می خوام
کی میاد این ؟؟
مردیم بابا
یه خبر خوش و جدید: الان زنگ زدم مرکز وظیفه عمومی تهران گفتم 4 ترم خوندم میخوام برم آزاد کارشناسی بخونم باز و انگار مجلس تصویب کرده کمتر شده.گفتند نه اصلا هیچ مشکلی نداری.میتونی بری بخونی کارشناسی باشه.البته خودش پرسید چند ترم خوندی و چه مقطعی.گفت کمتر هم نشده معافیت تحصیلی.هیچ موردی نداره.
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
خدایا شکرت.خدا به حق حضرت علی و شب های قدر دل همه ما کنکوریها رو شاد کنه.قبولی دانشگاه آزاد رو هم میدیدیم عالی میشد.
اقا منم از اینا میخوام .نقل قول:
خدا کنه منم قبول بشم :46:
چه جالب! 3 تا کرجی میخوان برن قزوین درس بخونن! چی بشه!
ای خدااااااااااااااااااااااا ا! مردیم اینقدر فکر و خیال کردیم
نقل قول:
شرایط آزاد و سراسری باهم فرق میکنه. شما درصدای کنکور آزادتو بگو من حدودا بهت میگم قبولی یا نه چون خیلی از دوستام پزشکی قم شرکت کردن پارسال و قبول شدن
دوست عزیز shabeashegha من درصدامو می گم ولی اگه بازم رتبه های سراسری دوستاتو بگی ممنونت می شم چون خیلی برام مهمه.
ادبیات و دینی و زبان 70 به بالا
عربی 50 به بالا
زیست 90
شیمی 70 به بالا
ریاضی و فیزیک 50 به بالا
دوستان دیگه هم نظرشونو بگن ممنون میشم.
نقل قول:
این مال کارشناسی ارشد هستش
اولش گفته.
کارشناسی ها هم باید رشته و مقطع بالاتر پذیرفته بشن؟
حالا ما همون رشته دانشگاه ازاد هستیم اما یک شهر دیگه میخواهیم برمی جریان چیه؟ و همون مقطع./
نقل قول:
سلام دانیال جون
خیالت راحت باشه!
مقطع پایین تر نمیشه!ولی همون مقطع هیچ اشکالی نداره:10: