دوستان پیسنهادتون برای یک دانش اموز سال دوم دبیرستان
قلم چیه با گزینه 2 ؟؟؟ یا به نظرتون اصلا لازم نیست هیچ کدومش را بره !؟؟؟
Printable View
دوستان پیسنهادتون برای یک دانش اموز سال دوم دبیرستان
قلم چیه با گزینه 2 ؟؟؟ یا به نظرتون اصلا لازم نیست هیچ کدومش را بره !؟؟؟
اولا کمی مودبانه تر صحبت کنید .نقل قول:
شما هنوز به دانشگاه نرفته اید و نمی دانید چه خبر هستش .
من چندین سال هستش که فارغ التحصیل شدم .
سوالات کنکور ازاد سوالات بسیار اسانی هستش کاری ندارد همه رو 100 زد ولی در سراسری ایا می توانید تا این حد بزنید؟؟؟؟؟
سوالات سراسری دشوار هستش و سوالات در سطح خوب و بالایی برای سنجش هستند .
شما به امید ازاد بخوانید و صد در صد بدانید نه ازاد قبول خواهید شد و نه سراسری .
و نه در زندگی خود شخص مداومی خواهید بود .
سطح علمی ازاد و پیام نور خیلی خیلی پایین هستش .
بنده هم بار اولم نیست مشاوره می دهم الان چندین سال هستش که دوستان زیادی را راهنمایی کرده ام و همگی
موفق شده اند .
فقط به عنوان یک دوست جمله زیر را همیشه بیاد داشته باشید :
هیچکس از من بالاتر نیست و من هم می توانم بهترین باشم چون زحمت می کشم و سختی را تحمل می کنم .
تلاش خواهم کرد و به رتبه های عالی فکر می کنم و زحمت می کشم و سختی را تحمل خواهم کرد .
تلاش تلاش تلاش تلاش تحمل سختی تحمل سختی تحمل سختی تحمل سختی
یکی از بچه ها صفحه قبل پرسیده بود که بخش هایی از ریاضی حذف کنه نظر من به شخصه اینه که کامل حذف نکنه مثلا از دنباله سری نام برد حداقل کاری که میتونه بکنه اینه که فرمول هاش اصلا بحث دنباله سری بدونی چیه چون به نظر من اصلا نمی ارزه ادم وقتش روی بعضی از قسمت ها بزاره مثلا همین سری که گفتید 1 تست ازش میاد 90% هم نمیشه جواب داد و 10% هم احتمال داره تستش باقالی باشه و اسون برا همین منم روش 10% وقت میزارم و اون 90% روی بقیه
البته اینجوری نباشه که به هر قسمتی میرسی بگی اینجا 1 تست میاد پس حذف !!!
من منظورتون رو ازكمكي نفهميدم !نقل قول:
اگه واقعا درسا رو خوب فهميدين فقط از كتابهاي تست درسنامه دار استفاده كن! مثل آبي قلمچي!
الان من از تنها چیزی که مطمئن هستم و میگم همه تست ها رو, حداقل 90 میزنم, همین زبانه. من از راهنمایی تا حالا خیالم از زبان راحت بوده. تو دبیرستان هم که همه رو غیر حضوری برداشتم.نقل قول:
با رفتن به آموزشگاه های یادگیری زبان میشه خیلی خوب یادبگیری و توی کنکور به راحتی به سوال ها پاسخ بدی ؟!
سلام.من کاملا متوجه منظورت نشدم.کتاب کمکی دینی یا کلا درسارو؟؟؟؟به هر حال من کلی جواب میدم.نقل قول:
1.به نظر من کتاب کمکی های دروس پیش دانشگاهی رو همزمان با مدرسه پیش بری عالی میشه.(مخصوصا برای اختصاصیا ).سعی کن درس هر روز رو همون روز بخونی.بعد اینکه کمک درسی ها رو خوندی برو سر وقت کتاب درسی (که خیلی از مطالبش توی کمک درسی ها بیان شده وکاملا توضیح داده دیگه وقتی به 1 مطلب گنگ توی کتاب درسی باشه شما مشکل نداشته باشی.کتاب کمکی عربی رو که باید تو تابستون میخوندی اگه نخوندی طی سال بخون.ادبیات پیش رو اگر توی مدرسه معلم خیلی خوبی دارین بنظرم میتونی از روی کتاب کمکی نخونی ،ادبیات پایه رو هم متاسفانه چون شما آزمون نمیدی باید 1جوری طی سال حتما از روی کمکی بخونی.فیزیک و شیمی پایه هم اگه تا الان از روی کمک درسی نخوندی حتما هرچه سرعت شروع کن بخورشون چون مطالب خارج از کتاب تقریبا زیاد دارن.
2. فکر کنم تا آخر اسفند وقت داره.
آره.......نقل قول:
راستی تیمسار جان این 45 تومانی که گفتی پیروز میگیره جلسه ای 45 تومان؟
گزینه 2 چون آزموناش کمتره و با برنامه پیش میری البته قلم چی برنامه ریزیش عالیه ولی در کل زیادم احتیاجی نیست برای سال سوم.نقل قول:
آقا من شنیدم دیگه دبیرا 70 تومن کمتر نمیگیرن 4 سال پیش دبیر 30 تومن می گرفت همه می گفتن چرا انقدر گرونه ولی الان انگار نرمش 70 تومنه درسته؟نقل قول:
سلام
من خیلی زیاد تابستون درس نخوندم و از پاییز شروع کردم و قلم چی رو هم شرکت میکنم فکر میکنید بتونم دو دور رو بخونم.
یا اگه دوستان برنامه ای هم دارن میشه کمکم کنند.