بله دوست عزیز بدنه ی نسبتا خوبی داره یکی از اشناها با تیبا بلطف لاستیک بی کیفیتش که ترکید چپ کرد اما برای خودش و خانوادش اتفاقی نیفتاد...نقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز بدنه ی نسبتا خوبی داره یکی از اشناها با تیبا بلطف لاستیک بی کیفیتش که ترکید چپ کرد اما برای خودش و خانوادش اتفاقی نیفتاد...نقل قول:
یعنی برتری محسوسی نسبت به پراید داره؟نقل قول:
برتری صد در صدی که نه اما محکمتره از ایکس 100...و خریدش منطقی تره.نقل قول:
خیلی زشت تیبا هاچ بک ! تازه اینجا با رینگه !! بدون رینگ که بدن بیرون چی میشه ! چرا سقفش انقدر بلنده آخــــــــــــــه !!!
سلام دوستان تیبا عمده مشکلش چیه یعنی شما با چه مشکلی تا حالا باهاش بر خورد کردی.
برتریش نسبت به پراید پیه یعنی می ارزه 3 تومن بیشتر داد برای تیبا .
من ماشینی برای توی شهر میخوام بنظرتون بدرد میخوره.
از لحاظ استهلاک و خرج چجوره؟
به عنوان کسی که 9 ماه تیبا داشتم ، مشکل عمدش اینه که لوازم یدکی اون به هیچ عنوان گیر نمیاد (نه در نمایندگی و نه در بازار آزاد) ، حالا شما از کمک بگیرد تا یه چراغ مه شکن سادهنقل قول:
یه نظر من نسبت به پراید سواری خیلی لذت بخشی داره و قابل مقایسه نیست و خیلی خیلی باهم فرق دارن.(الان فعلا 131 دارم)
از نظر خرج هم ماشین من گارانتی بود ولی مشکلاتی که داشت معمولا قطعاتش گیر نمیاد ، مثلا کمک های ماشین خراب بود که آخر هم گیر نیومد یا دیسک چرخ جلوش که بازم گیر نیومد..
آقا بنظر شما من 111 بگیرم یا تیبا ؟
برای من مصرف مهمه، میخوام بدونم تیبا تو شهر چند تا میسوزونه و اینکه هزینش چقدره ؟
ممنونم .
از نظر مصرف زیاد فرقی با پراید های جدید (همین خانواده X100) نداره و شاید بشه گفت مصرفش کمتر هست.(البته به نوع سوخت و نوع روغن و ... خیلی حساسه)نقل قول:
کلا پیشنهاد من اینه که به نظر ما با اختلاف قیمتی که داره ، 100% تیبا بهتره .(فقط بحث لوازم یدکی هست که لوازم پراید توی هر سوپری پیدا میشه ولی لوازم تیبا خیر)
من تیبا را فروختم و به امید اینکه خودروی خودم رو ارتقا بدم ، برای زیر پا یک 131 صفر خریدم ولی با کیفیت خودروهایی که الان دیدم ، خودم کم کم دارم فکر می کنم که دوباره همین تیبا را بخرم...
من نمایندگی سایپا بودم
گفت به جز کمک، همه ی قطعات یدکی تیبا موجوده
موجود هست دوست مننقل قول:
اما تو دسترس عموم و بازار نیست.
همه محصولات ایرانی تمام قطعاتشون هست
اما گاهی اوقات شاهد کمیاب شدنش هستیم.
متاسفانه پخش لوازم یدکی خودروها در کشور اونطور که باید انجام نمیشه
واسه همین برخی قطعات تو برخی شهرها و نمایندگی ها گیر نمیاد اما جاهای دیگه هست.