با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید ! اقا خسته نباشید ! راستش این اولین باره که قبل از طرح سوالی یک تاپیک رو بصورت کامل مطالعه نمیکنم ! البته مسلما وقت گیره و اکثرا شب تا صبح ادمو درگیر میکنن و گاهی ادمو از کار و زندگی میذارن ! ولی خب چه میشه کرد !
حالام برای اولین بار قبل از اتمام و مطالعه کامل مطالب این تاپیک ، خواستم از اساتید خواهش کنم تا سوالات حقیر رو پاسخ بدهند !
سوالات من به این شرح هستند :
1 - کلا راه هایی که میشه سرعت نت رو در ویستا و سون 64 بیتی بهینه کرد و یا تنظیمات داخلی ویندوز برای این منظور رو بفرمایید !
2 - ایا مودم ها در سرعت نت تاثیری دارند ؟ مثلا اگه یک مودم گرون قیمت خریداری بشه ، ایا میشه انتظار سرعت بهتری رو داشت ؟
3 - یه مودمی بدجوری چشممو گرفته ! خواستم از دوستان در موردش اطلاعاتی بگیرم ! که کلا ایا ارزش خرید داره و در سرعت بیشتر ، موثره ؟ مودم مد نظرم با نام :
Linksys modem WAG54G2 هستش !
4 - و سوال اخرم اینکه :
راستش از اونجاییکه سرویس دهنده اینترنت شهرم ( یکی از 2 شرکت ) از اقوام بوده و یه جورایی میتونم در تنظیماتش دخالت داشته باشم ! و الانم سرعتم روی 1024 هستش ! وقطعات سخت افزاری سیستمم ، در حد مطلوبی هستند !
با این تفاسیر ! میخواستم اساتید هر گونه تنظیمات یا دستکاری در مخابرات یا نمیدونم ( مثلا سرور میگن یا .. ) خلاصه هر کاری که میشه کرد تا سرعتمو بالاتر ببرمو لطفا برام توضیح بدن و حتی اگه خودمم سر در نیارم از روی دستور العمل های اساتید نسخه برداری کرده و در اختیار کارمندان شرکت ، قرار میدم تا برام ردیفش کنن ! خلاصه هر کاری که میشه کرد چه در سیستمم و چه در شرکت سرویس دهنده ! رو لطف کرده و بیان کنند تا ببینیم این سرعت ایا مطلوب میشه یا نه !
چون در حال حاضر با اینکه روی 1024 هستش ! ولی من رضایتی ندارم و در عمل هم گاهی حدود 700 تا 1000 میشه و گاهی هم 500 تا 200 !
شرمندم که سوالاتم فراوان و طولانی شدند ! امیدوارم اساتید پاسخ های کامل و مفصلی داده و حدالمقدور زحمت بکشند و پاسخ های خلاصه شده و کوتاه رو کمی وسعت بدهند تا در نهایت شاهد بازده در خوری باشیم ! متاسفانه در گذشته هم سوالاتی مشابه رو در فروم های دیگه داشتم که هیچ یک از پاسخ های داده شده ، کامل نبوده و در حد چند کلمه خلاصه شده بودند و دردی رو دوا نکردن ! صمیمانه از زحمات تون ممنون و متشکرم !
کوچیک شما / فرامرز