سلام دوستان
پس این طور که پیداست برای فیزیک 3 اندیشه سازان عالیه ...اما من چون باید معدل کتبی دیپلم را بالا بیارم دارم از کتاب غلامعلی محمودزاده استفاده میکنم ...به نظر شما کار درستی میکنم؟!!!!:20:
برای جبر کتاب مبتکران ،اون که عکس هندونه است،را خریدم ...خدا کنه پشیمونم نکنه!!!:44:
برای امار من پارسال از گاج سفید استفاده کردم و کتاب خوبی بود ولی چون کتابهای دیگه را نخونده ام نمیدونم نظر کاملی برای این درس بگم !!!!
برای زبان فارسی نتیجه گرفتم که باید همگامان را بخرم ...هرچند تا حالا از کتابهاش استفاده نکرده ام اما شما دوستان گفتید خوبه!!!!پس حتما میگیرم:46:من خودم از گاج سبز استفاده میکنم و راضیم اما یه بدی داره اینه که در تستهای تالیفیش بعضی از سوالهاش واقعا مشابه هم اند و وقت تلف کردنه زدن اون تستهاش و سوالهاش زیاد تنوع ندارن اما چون نکات هر درس را گفته و سوالهای کنکور و امتحان نهایی را اورده ،به درد من میخوره !!!
این کتاب حسابان عباس امیدوار عالیه ،..درس را خوب مفهیمدم و مثالهای خوبی داره و اگه مثل من سال سومی هستید پیشنهاد میکنم برای فهمیدن بهتر از این کتاب استفاده کنید ..اما علاوه بر این من کتاب محمود نصیری را هم اول سال خریدم ..اما انگار پشیمونم:41:چون بعضی از مطالبش را که میخونم برم سوال ایجاد میشه و بعضی مواقع نمیدونم یه جوابی را که به دست میاره از کجا اومده !!!!:17:ولی ای کاش عباس امیدوار جواب اون قسمتهای ""مهارت در تمرین "" را میداد چون سوالهای توپی در اون قسمته و من همیشه دوست داشته ام این جور سوالهایی حل کنم!!اما حیف که جواب نداره تا ببینم درست حل کرده ام یا نه!!!:sad: