نقل قول:
شبيه ساز فارسي همراه با كتاب آموزشي را از كجا مي شود گير آورد
دوست عزیز سوال رو یکبار پرسید و منتظر جواب باشید.
این از ابتدایی ترین قوانین هر فرومی هست.
چیزی که شما لازم دارید با نام نسخه ی نوین پندار فروخته میشه.
توی اینترنت سرچ کنید اسم سایت و نحوه ی خریدش موجوده. لینک سایت رو خودتون پیدا کنید چون نمیتونم بنویسم تبلیغات ممنوعه.
نقل قول:
يه سوالي برام پيش اومده. با اينكه مدتي هست كه FSX اومده و زمان نسبتا زيادي هم بوده اما به اندازه FS 2004 هواپيماهاي ايران نيومده. من در 2004 حتي فوكر شركت نفت رو هم داشتم! اما FSX هنوز خيلي كار داره. آيا دليل خاصي داره؟
دلیلش اینه که هنوز هم خیلی ها که سیستمهای ضعیفتری دارند از FS2004 استفاده میکنند و متاسفانه دوستان طراح هم مثل اینکه سیستمهاشون رو هنوز ارتقا ندادند. :31:
نرم افزار طراحی تکسچر برای FSX رو اگر دارید معرفی کنید تا خودمون دست به کار بشیم.
نقل قول:
آقا من saitek pro yoke خریدم..ولی نمیدونم reverse چطوری کار میکنه..اگه میشه کمک کنید
دسته ی شما قابلیت ریورس داره؟؟ اهرم تراتلش رو رو به پایین چند ثانیه نگه دارید ببینید ریورس نمیکنه؟
نقل قول:
سلام بر با معرفتهای عالم:
آقایون استاد، اگر امکان داره یه لینک دانلود غیر تورنت هواپیمای بویینگ 400-747 شرکت PMDG را برای استفاده دوستانی که دسترسی به دانلود تورنت( به خاطر مسائل اداری!) را ندارند، بگذارید.
این با معرفتهای عالم اگر بزارند من هم دعاشون میکنم.
نقل قول:
تكميل: انگار قضيه تعطيلي FSX واقعي است.
فعلا که مشکل بیشتر شده و تعداد کلیدهای فعالسازی در اختیار ACES تمام شده و فروشش موقتا متوقف شده. تحرکات جدیدی دارند گروه شبیه سازی که فکر میکنم به گسترش نسخه و دادن Service Packهای حجیم به جای دادن نسخه ی جدید ختم بشه که اگر این اتفاق بیفته واقعا عالیه.