من نگفتم بده !! ما که از خدامونه همچین کاری کنن ...نقل قول:
ولی خیلی چیزای مهم که کوچکترین خرجی واسه فروم نداشته، تو پیسی در حد حسرت مونده !! این که از نظر اهمیت عددی محسوب نمیشه ...
Printable View
من نگفتم بده !! ما که از خدامونه همچین کاری کنن ...نقل قول:
ولی خیلی چیزای مهم که کوچکترین خرجی واسه فروم نداشته، تو پیسی در حد حسرت مونده !! این که از نظر اهمیت عددی محسوب نمیشه ...
من هم همینو میگم...این فروم بااین همه کاربر ولی با کلی محدودیت...! شاید بشه گفت دلیلش هزینه هستش ولی اندکی ازاین هزینه با این حجم وسیع تبلیغات و آگهی پوشش داده نمیشه...؟
سلام
جریان اینا چیه؟امروز اومدم دیدم اینطوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه باگه که واسه خیلی کاربرا پیش اومده ...نقل قول:
لام
جریان اینا چیه؟امروز اومدم دیدم اینطوریه :
رفع میشه بعد از یکی دو روز (شاید هم کمتر)
بچه ها راهی وجود داره که وقتی مطلبی رو از سایتهایی مثل ویکی پدیا کپی میکنیم این URL ها نیوفته؟
و متن عادی باشه؟
ببینید اینو از ویکی پدیا کپی میکنم:
سامانه کروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Cruise missile) نوعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیسرنشین هدایت شونده است که مسیر آن تا رسیدن به هدف قابل تغییر و هدایت است. در اغلب سامانههای کروز از نوعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میشود و به همین دلیل معمولا از اصطلاح «موشک» برای آن استفاده نمیشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موشکهای کروز میتوانند تا ۴۵۰ کیلوگرم مواد منفجره حمل کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام اتوماتیک این url های اضافه حذف بشن.
چه جوری اینکارو کنم؟
سلام. ببخشید من یه سوالی دارم. تو خود سایت P30world می خوام یه کلکسیون برنامه های CS5.5 بخرم-زیر خرید پستی نوشته یه dvd9 . چجوری می تونم 2 تا dvd سفارش بدم؟
اگه با کروم بیای این مشکل نیست.نقل قول:
برای اینترنت اکسپلوره باید از سمت چپ بالا اون دکمه هرو بزنی...(توی باکسی که مینویسی). تو کروم اون دکمه هه اصلا نیست!
ساده ترین راه:نقل قول:
کپی پیست داخل نوت پد و بعد اون کپی پیست از نوت پد به ادیتور پی سی.:20:
ضمن اینکه از این آیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه استفاده کرد... ولی تا اون جایی که من میدونم برای لینک ها جواب نمیده...
شاید دکمه هه تو باکس در حالت پیشرفته باشه.یادم نیست.فکر کنم در همین جواب سریع هم باشه
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
فاصله افتاد:دی
وگرنه میافتاد تو پست قبلیم!
سلام ،نقل قول:
سلام. ببخشید من یه سوالی دارم. تو خود سایت P30world می خوام یه کلکسیون برنامه های CS5.5 بخرم-زیر خرید پستی نوشته یه dvd9 . چجوری می تونم 2 تا dvd سفارش بدم؟
با بخش فروشگاه پی سی میتونید تماس بگیرید تا دوستان به صورت کامل راهنمایی کنند :
کد:http://shop.p30world.com/page/contact.php
نقل قول:
تلفن : 01313240886 - 01313246358شنبه تا چهارشنبه : 9 صبح الی 6 بعد از ظهر
پنج شنبه ها : 9 صبح الی 12 ظهر
نمابر : 01313245397آدرس ایمیل :