modern warfare 2 رو میشه همزمان 2 نفره بازی کرد؟
لطفا لیست بازیهایی که میشه 2 نفره با هم بازی کرد و جلو رفت حالت مرحله ای رو بزاری
آیا رزیدنا اویل 5 هم همینطور هست؟
ممنون
Printable View
modern warfare 2 رو میشه همزمان 2 نفره بازی کرد؟
لطفا لیست بازیهایی که میشه 2 نفره با هم بازی کرد و جلو رفت حالت مرحله ای رو بزاری
آیا رزیدنا اویل 5 هم همینطور هست؟
ممنون
بله من که جواب شما رو دادم Mofern War Fear 2 رو میشه ولی Resident Evil رو نمیشهنقل قول:
یک راهنمایی من الان بازی Stronghold Crusader_Extremeرا بازی می کن آیا بازی جدید تر از بازی آمده واسمش چییه ممنون؟
نه دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط : havas_1980
نقل قول:
سری Stronghold
Stronghold - 2001
Stronghold: Crusader - 2002 - نسخه تکمیلی مستقل
Stronghold 2 - 2005
Stronghold: Legends - 2006
Stronghold: Crusader - Extreme - 2008 - نسخه به روز شده Stronghold: Crusade
سلام
میگم این بازی god of war جدید همون نسخه سوم نه و برا پی سی هم اومده؟
هیچ کدوم از بازیهای God of War برای پی سی موجود نیستن. بلکه فقط پلی استیشن.نقل قول:
سلام من چند تا بازی می خوام که به سبک
Bionic Commando و Crysis و batel field باشه و سیستم من هم اینه اگه میشه چندتا بازی خوب معرفی کنید فقط نوع بازی که انجام میدم جدید باشه یعنی بازی تو زمان حال یا آینده باشه.
Windows 7
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
4.00 GB
ATI Radeon HD 4800 Series
1919 MB Total available graphics memory
واینم بگم که من قبلا crysis رو بازی کردم خیلی راحت نشون میداد اما سر بعضی مرحله ها یهو هنگ می کرد
بنظر شما مشکل چی بوده؟
و بگین این بازی ها رو از کجا بگیرم که بهتر باشه
سلام دوستان
لطفا چند تا بازی اکشن برای کامپیوتر با سبک اول شخص معرفی کنید مانند will rock, Sam serious, Doom, ...
توی این سبک بازی خیلی زیاد هستش. ولی اگر این بازی ها رو بازی نکردین پیشنهاد می کنم حتما اونو بازی کنین:نقل قول:
سلام دوستان
لطفا چند تا بازی اکشن برای کامپیوتر با سبک اول شخص معرفی کنید مانند will rock, Sam serious, Doom, ...
Far cry2
Bioshock1
Bioshock2
Call of duty:mw2
شما سیستم خوب داری و فکر کنم هر بازیو راحت بتونی بری و در این مورد مشکلی نداری. در مورد معرفی بازی که گفتین همونایی که بالا گفتم خوبه..ولی شما بگی دقیقا چه جور بازیی می خوای شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.شما بازی اکشن اول شخص با گرافیک خیلی بالا می خوای؟ اگه اینجوری بازیی می خوای همون 4 تا بازی که گفتم این شرایط رو دارند.نقل قول:
سلام من چند تا بازی می خوام که به سبک
Bionic Commando و Crysis و batel field باشه و سیستم من هم اینه اگه میشه چندتا بازی خوب معرفی کنید فقط نوع بازی که انجام میدم جدید باشه یعنی بازی تو زمان حال یا آینده باشه.
Windows 7
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
4.00 GB
ATI Radeon HD 4800 Series
1919 MB Total available graphics memory
واینم بگم که من قبلا crysis رو بازی کردم خیلی راحت نشون میداد اما سر بعضی مرحله ها یهو هنگ می کرد
بنظر شما مشکل چی بوده؟
و بگین این بازی ها رو از کجا بگیرم که بهتر باشه
به تازگی بازی خدای جنگ برای کامپیوتر در شهر ما آمده بخرمش؟