من ماشین امریکایی مدل 90-93 میخوام.
حداقل مثل اینکسی میتونه کمک کنه؟کد:http://i23.tinypic.com/2j4r81i.jpg
Printable View
من ماشین امریکایی مدل 90-93 میخوام.
حداقل مثل اینکسی میتونه کمک کنه؟کد:http://i23.tinypic.com/2j4r81i.jpg
اگه بنزین اضافی داری حیفه با این ماشین ها بسوزونیش!!!!
این ماشینی که شما میبینی اولش داغون بوده طرف خودش کلی خرجش کرده.به عبارتی عشقش این تیپ
ماشین بوده.شما میتونی با 2-3 تومن یه بیوک یا کادیلاک بخری بعد بری 1 تومن هم پول صافکاری بدی.500 تومن
بابت تودوزی تمیز و یه دستی هم به موتورش بکشی که این بستگی داره چقدر موتورش خسته باشه.راستی
لاستیک دور سفید یادت نره!
یادمه چند وقت پیش یه بیوک سفید یخچالی بود که چند سال بود خوابیده بود.واقعا تمیز بود.برای یکی از
رفیقام میخاستیم.باور کنین هنوز کولرش باد خنک میداد!!!(کولر اینا الان جون نداره).
9200 تا کار کرده بود.طرف 6 تومن قیمت داد!!!(البته قضیه برای قبل از سهمیه بندی هست)
داداش اولا دور سفید داره! توعکس معلومه!!!
دوما من تازه عشق این ماشینارو گرفتم!
یه سوال این نوع ماشین ها جز چه سبکی هستن؟
سلامنقل قول:
به شخصه موافق این ماشین نیستم . و هرگز به کسی پیشنهاد نمیکنم . ( صرفا برای سهمیه بندی)
این ماشین مدل 93 نیست :31: احتمالا مدل 73 بوده !
این ماشین های جنرال موتورز بیشتر برای سبک رانندگی های بدون خستگی و لذت بخش در جاده های کویری تگزاس و حومه ! طراحی شده . ( البته سبک اصلی رانندگی با اینها برای دریفت و دونات هست ) که اخرشه
نرمی و قدرت فوق العاده ای داره . با 8 سیلندر بزرگ که قابلیت به همراه داشتن یک سوپر چارج بزرگ رو هم داره و تا 600 اسب بخار هم تیون میشه
اما اصلا مناسب رانندگی نیست . شما 100 ی 20 تا 22 با این ماشین سوخت میسوزونی . این یعنی فاجعه .
البته :13: این رو فراموش نکنیم که از این تیپ خودرو بود کخه فکر میکنم دیزلی بوده و در ایران هم هست . اگه دیزلی شو گیر بیای و در سلامت موتوری باشه ارزش داره .
--------------------------------
در کل از دید من رد شده است این ماشین ....
--------------------------------
موفق باشید:46:
طي تحقيقاتي كه من كردم
آخه عشق اين ماشينا در من بود
يادش بخير
بگذريم
طي تحقيقات من قيمت اين ماشين 6-7 تومني برات تموم ميشه چرا؟ بخاطر بدنه
و موتور و ... اصلا حرفش رو نزن *فوق العاده خفن*
به قول دوستمون 100 بيست ليتر يعني فاجعه!!!
بي خيال بشي بهتره عزيز
ماشين امريكايي همينش خرابه وگرنه خيلي هم توپه
يا حق (:
درسته اون ماشین مدلش زیر 70 میلادی هستش
به نظر من از این ماشینا نخر اگرم میخری
به نظر من یه Benz 450slc بگیر اخرشه
والا این که نوشتم مدل 92 یا 3 بخاطره اینکه از یکی شنیدم! وگرنه من نمیدونم مارکش چیه ولی فکر کنم شورلت باشه!
تازه به من گفتن 100 - 15 تا 20 میسورونه! نه 20 تا 22 می بلعه!
در ضمن من اینو برا تو شهر نمی خوام! سالی یه بار باش بیام بیرون برام بسه! با همون اتول خانم (mvm) توشهریم با گاوی مثل این پلاس که دغ نکنم و به آرزو رسیده باشم.
اگه کسی از این اتولا تو بساطش داشت به شرط اینکه کل خرج 6-7 بشه لطفا خبر کنه!
میشه بگین این مدل ماشین چه سبکی داره؟
مرسی.!!!!!!!!!
پست قبلي هم اينو گفتين ولي من متوجه منظورتون نميشم!!!نقل قول:
میشه بگین این مدل ماشین چه سبکی داره؟
يا حق (:
اگه ماشین گازسوز باشه بهش فشار بیاری اینطوری میشهنقل قول:
تركيدگي سرسيلندر در برخي خودروهاي سمند!!!!!!
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم:
1-اگه میشه درباره ی سیستم نیم انژکتور که تو مرسدسهای 190e (سالهای 90 تا 93) استفاده میشده توضیح بدید و بگید فرقش با انژکتور چیه(روسها بهش میگن پائوک یعنی عنکبوت)
2-من یه مرسدس 190 دارم که فکر میکنم همین پائوکش کثیف شده باشه آیا ریختن مایع تمیز کننده انژکتور رو توصیه میکنید!؟
من شنیدم به ماشین آسیب میرسونه آیا این درسته!؟
برای بهتر شدن کارکرد موتور چه مکملی رو در بنزین پیشنهاد میکنید!؟(اینجایی که من زندگی میکنیم بنزین اکتانش 94 و بعضا 96 هستش)
پیشاپیش ممنون.
یا حق...