پس ماله شما هم اینطوریه ولی وقتی اینطوری میشه یه عکس بنداز ببین حجم عکس 2 برابر هم بیشتر میشه من تو حالت معمولی عکس هام 210 کیلوبایته تو این حالت 530 کیلوبایتهنقل قول:
دوستان برای کسی دیگه هم اینطوریه؟
Printable View
پس ماله شما هم اینطوریه ولی وقتی اینطوری میشه یه عکس بنداز ببین حجم عکس 2 برابر هم بیشتر میشه من تو حالت معمولی عکس هام 210 کیلوبایته تو این حالت 530 کیلوبایتهنقل قول:
دوستان برای کسی دیگه هم اینطوریه؟
ملوان زبل جون برای بار دوم میگم که در حالت نایت مود لنز دوربین به گشادترین حالت خودش در میاد به خاطر همین تصویر اینجوری میشه!!مال همه ی گوشیها اینطوریه حتی ان95!!!حالا دوباره همین سوال رو بپرس!!!!!!!!!کشتی مارو!!!
همینطوریه مگه تا حالا گوشی های دیگه رو ندیدی.نقل قول:
عزیزان من چنتا تم برای این گوشی دانلود کردم ول با این که تم ها مخصوص همین گوشین بازم نصب نمیشن شما راه حلی داید ؟
بچه ها به نظز شما امضای من بزرگ هست؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم شاید زیادی ابتداییه ولی خیلی برام مهمه !
میخواستم بدونم 5700 فنلاندی وجود داره ؟!!
آخه من هر جا رفتم دیدم پشتش نوشتس made in hungry آخه خیلی عجیبه مگه میشه فنلاند نزنه ؟
اگه نمیزنه بگین این هانگری مشکل خاصی نداره که بگیم اگه فنلاندی بود بهتر بود ؟
دوست من 5700 تحت لیسانس مجارستانه پس دنباله فنلاندش نگرد.ضمنا مجارش هیچ مساله ای نداره.نقل قول:
اگه از آدرسي كه من نوشتم دانلود كردي تاريخ گوشيت رو 2006 كن وتم رو نصب كن و بعدش تاريخ رو برگردون.نقل قول:
عزیزان من چنتا تم برای این گوشی دانلود کردم ول با این که تم ها مخصوص همین گوشین بازم نصب نمیشن شما راه حلی داید ؟
asfa جان جواب سوال شما اینه که تمام گوشیهای نوکیایی که سری ان هستند در فنلاند تولید میشوند!البته ان70 و ان73 دیگر در فنلاند تولید نمیشوند!پس از این بابت خیالت راحت!!
تمهایی که حجم انها کمتر از 600 کیلوبایت هست اکثرا نصب نمیشوند پس خودتونو اذیت نکنید و سعی کنید تمهای با حجم بالا دانلود کنید!!ok???