[html]نقل قول:
www.----------.com/forums/showthread.php?t=2367
[/html]
[html]نقل قول:
www.----------.com/forums/showthread.php?t=2367
[/html]
سلام
یک سوال داشتم چرا وقتی
Xbox 360™ Play & Charge Kit را به کامپیوتر وصل می کنم باطریش شارز نمی کنه ولی حتما باید به خود کنسولم وصل کنم
اگر autumn Update بیاد میشه روی xbox بازی ریخت؟
جواب ساده است، چون این وسیله برای شارژ کردن دسته بوسیله ی کنسول هست و با درگاه usb کامپیوتر جواب نمیده.نقل قول:
بلـــه میشه.نقل قول:
نه بابا ....................... :18:نقل قول:
بیا تبریز من خودم 6 تا شو که برد چهارتاشون فالکون بوده رو نشونت بدم :13:
که دوست خودم هارد یکی از اونا رو خرید :31:
البته من خودم نه الیت دارم و نه آرکید اما باور کنین تا حالا 3 چراغه ی آرکید رو ندیدم .
دوستان یه خبر عجیب از فروشگاههای تبریز
قیمت الیت پال با آرکید J یکیه
این درست که میگن با کنسول ارکید حتی اگه براش هارد بخری نمیتونی انلاین بازی کنی با xbox live ?
خير خيلي راحت ميشه باهاش آنلاين بازي كني البته همه ي كنسولهاي xbox360 احتمال بن شدن دارند.نقل قول:
Ahmadgboy
تمامی مدل های 360 به live وصل میشن فقط یه سری وسایل میخواد که الیت داره و آرکید نداره
دوستان دستتون درد نکنه ولی نگفتین که از کجا میشه فرق نوع سی دی ها رو فهمیدا !! من از کجا بفهمم که سی دی بازی ورباتیمه یا ... ؟؟
آرش جان اگه لطف کنی برای منم بزاری ممنونت میشم اگه میتونی به پست خصوصیم بفرست یا به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرست که یه دنیا ممنونت میشم چون من مسیر دوری دارم تا به اولین فروشگاه بازی برسم و این طور که شما میگی همه سی دی هاش ورباتیمه و تضمین شدس منو خیلی خیلی خوشحال کردی پس لطف کن واسم بفرست. ممنوننقل قول: