پیام زدم عزیزنقل قول:
اول تست کن اوکی بود بگو برات درست کنم
Printable View
پیام زدم عزیزنقل قول:
اول تست کن اوکی بود بگو برات درست کنم
پیام زدم خدمتت , شما هم تست کن اگه اوکی بود برات بگو که برات آدرس بفرستمنقل قول:
حامد جان سرورهای اروپا هم داری یا فقط usa داری؟
دوستان وایبر دوباره راه افتاده برای من , ولی شنیده شده میخوان کلا ببندن ( البته احتمالش زیاده شایعه باشه ) اکثر دوستان رفتن تو برنامه telegram و خیلی سرعت خوبی هم داره و هنوز انگولکش نکردن
سرور های اروپا با تنظیماتی که من انجام دادم برای اینکه سرعت روی پورت های خاصی کم نشه پشت سر هم ابیوز میدن ( همش هم الکی هست ولی خب گیر میدن ) و سرور رو میبندن به همین دلیل بهترین سرور آمریکا از لحاظ پینگ به ایران رو انتخاب کردم و مدت زیادی هم هست دارم ازش استفاده میکنم همه دوستانم هم راضی هستننقل قول:
حالا اگه واقعا به سرور اروپا نیاز داشته باشید ( مثلا برای بازی ) و کاربر های متقاضی هم داشته باشه میتونم سرور اروپا هم بگیرم 3 سوت درست کنم ولی خب دردسر های اروپا زیاده برای من ( مخصوصا انگلیس )
من پارس انلاین دارم و وایبر واسه من مشکلی نداره .همین الان چک کردم ....:n16:نقل قول:
هزینه نصب تمامی سرویس ها 95,000 ریال و هزینه مخابراتی 50,000 ریال می باشد هر کدوم برای چیه ؟
5 هزار تومنه منظورش رانژه و 9500 هم برای اینه که بیاد در منزل سیستم را تنظیم کنه یا منظورش چیز دیگست ؟:n13:
چرا بیاد در منزل ؟نقل قول:
کلا کاری با منزل نداره . این ها هم هزینه مخابرات و اون کارمند خودشون هست که میره براتون از طریق مخابرات اینترنت خططت رو فعال میکنه و کارهاشو انجام میده
بقیه خدمات رایگانه . مثلا اگر نیاز به کمکی در منزل داشته باشید یا بیان خط رو چک کنن و ... رایگان هست
تنها کار شما فقط یه مودم هست اونم اگه خودت نتونستی میبریش شرکت برات کانفیگش میکنند
دوستان اصفهانی که از پارس انلاین استفاده میکنند وضعیت سرعت روزانه وشبانه و قطعی به چه صورته ؟:n01:
سرعت دانلود من همچنان بعد از چند ثانیه 0 میشه
زنگ زدم میگه مشکل مخابراتی داریم
خوبه نگفت اشکال از خودته بازم