آره ، به قول دوستمون باید برم سراغ پی/ام*9 و چیزایی از این قبیلنقل قول:
وضعیتی داریم به مولا
Printable View
آره ، به قول دوستمون باید برم سراغ پی/ام*9 و چیزایی از این قبیلنقل قول:
وضعیتی داریم به مولا
پاسخ سوال صفحه ی قبل هم بدید خوبه
در مورد سرعت که میگند روی 9 مگ بستیم اما تست داره 7 مگ نشون میده الان
نه عزیز اینطور نیست , بستگی داره اون کسی که ازش کــــریو میگیرید چطور تنظیم کرده باشه , من خودم سرور خودم رو طوری تنظیم کردم که هیچ مشکلی نداشتم تا حالا , دوستان خودم هم که بهشون دادم استفاده کردن هیچ مشکلی ندارن ( خودم هم پارس آنلاین دارم )نقل قول:
داداش یه پخ بده که یا چه آیدی ای باهات در ارتباط باشیم و چه جوری خرید کنیم و قیمت چند ...؟ واسه بچه های فروم ارزون تر حساب کن مشتری شیم :n06:نقل قول:
پس اگه توانایی تامین چند تا اکانت دیگه هم داری از طریق پی-ام در ارتباط باشیم برای خرید :n01:نقل قول:
سرویس هایی که روی 9 مگ بسته میشند در واقع به صورت Real روی همون 8 مگابیته که در Speed test باید مقادیری بین 7 تا 7.90 ثبت بشه...پس برای شما مشکلی نداره.نقل قول:
البته اشنا داشته باشی تو پارس با رایزنی سرویستون را روی 11 هم میبندن , اشنا نداری پیگیرش نباشی بهتره چون چیزی خارج از عرفه سیاست پارسه
من از سال 86 از پارس آنلاین دارم سرویس میگیرم فقط 550 امتیاز بهم دادن ! به درد هیچی هم نمیخوره این امتیاز
از مرکزتون هست .نقل قول:
من از دیروز که مودمو روشن کردم تا الان 1 ثانیه هم قطعی نداشتم
اینم عکس اپ تایم ای دی اس ال :
میزان آپتایم مودم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزان آپ تایم اینترنت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریع محاسبه میشه . شما باید بعد از فعال سازی یا هر تغییری که میدی یک بار بروزرسانی رو بزنید تا امتیاز اپدیت شهنقل قول:
10-11 بار به نظرم خوبه.... :n02:نقل قول:
دقیق تر مشکلت رو بگو... سرعتت با همه ی سرورا این مشکل رو داره؟؟ با چه سرورایی این مشکل رو داری؟؟نقل قول:
کلاً سرویست رو 8 مگ بسته میشه نه 9.... بعدشم 40 تا اورهد TCP/IP رو حساب کنی با توجه به MTU پارس که 1300 هستش حداکثر سرعتت میشه: 7.75=(1260/1300) * 8نقل قول:
نووووووووچ!!! :n10:نقل قول:
فقط 25 درصد امتیاز اشتراکای قبلی رو میده... یعنی اصل امتیازت میشه حدود 2000 که البته پارس بقیشو برات خورده!!! :n09:نقل قول:
شما هم ناامید نباش اینقدر :n02: یه 8 گیگی میتونی بگیری باهاش....