در آسیاتک حداکثر یک سرویس را میتوانید رزرو کنید، اگر بخواهید جمع آوری کنید هم خیلی ضرر میکنید.نقل قول:
Printable View
در آسیاتک حداکثر یک سرویس را میتوانید رزرو کنید، اگر بخواهید جمع آوری کنید هم خیلی ضرر میکنید.نقل قول:
سلام
دوستان
کسی اطلاع داره این طرح صبحانت صبانت دقیقا چجوریه؟
نوشته بود ماهیانه 1 گیگ با شش شارژ 15 گیگ
این شش شارژ اگه یک ماهشو استفاده نکنیم به ماه بعد منتقل میشه؟
هر شاژر چه مدت یکبار اتفاق میفته؟
ماه اول شارژ 15 گیگ داریم یا نه ماه اول رو باید با یک گیگ شروع کنیم؟
من هنوز از سرویس های اسیاتک استفاده نکردم و بین صبانت و طرح 90 گیگ سه ماهه اسیاتک موندم.
یه سوال دیگه هست اگه سه ماه اسیا تک بگیریم و سه ماه بعدی هم تمدید کنم و مقداری ترافیک اضاف اومده باشه به سه ماه های بعد منتقل میشه؟
ممنون
صبانت ماهانه 1 گیگ حجم میدهد که در صورت عدم استفاده به ماه بعدی منتقل میشود، 6 بسته 15 گیگی یک ماهه را هم خودتان از پنل کاربران میتوانید فعال کنید که قابل انتقال به ماه بعدی نیست، فقط تا زمان یک بسته تمام نشده بسته بعدی را نمی توانید فعال کنید.نقل قول:
از هر نظر سرویس صبانت بهتر از آسیاتک است (کیفیت بهتر، حجم بیشتر، قیمت کمتر، زمان بیشتر، دانلود رایگان)، بعد از آن شاتل و در آخر آسیاتک. اگر صبانت پورت نداشت به گزینه های بعدی فکر کنید.
بدترین مشکل آسیاتک عدم انتقال حجم به دوره بعدی است. ضمنا این سرویس 3 ماهه را به زودی برمیدارند.
اگه منظورت 30 گیک و 30 روزه اره من استفاده کردم یعنی باید 30 گیگو در 30 روز استفاده کنی.نقل قول:
من سرویس شهاب 4 گیگ در ماه گرفتم به همراه گیگ باکس 30 گیگ .
ولی در حال حاضر کلا گیگ باکس برداشتن :n03:
منظورم این بود که برای اینترنت 1 ماهه هم میشه استفاده کرد؟ما الان خودمون 3 ماهه داریم،میدونم میشه ولی برای 1 ماهه رو نمیدونم.چون کل زمانش 30 روز و باید زمان برای استفاده از گیگ باکس باشه.نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
فقط اگه اسیا تک این طرح 3 ماهه رو برداره کسایی که قبلا این طرح رو سفارش دادن دیگه نمیتونن تمدید کنن؟
یعنی منظورم اینه که طرح رو فقط برای مشتری های جدید بر میدارن یا کلا حذف میشه و بعد از اتمام زمانش دیگه نمیشه تمدید کرد و باید یه طرح دیگه برداشت؟
برای همه برمیدارند، ولی شما حالا میتوانید یک سرویس را بگیرید و یک سرویس را هم از حالا برای بعد از اتمام سرویس فعلی تمدید کنید و هزینه اش را پرداخت کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این سرویس ویژه، مشترکین آسیاتکی می توانند از 90 گیگ ترافیک در طی 90 روز و 6 گیگ در یکسال، هم به صورت ثبت نام اولیه و هم به صورت تمدید استفاده نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین سرویس آسیاتک صبحانه آسیاتکی بود که 1395 گیگ شبانه داشت کاشکی دوباره طرح هایی مثل اون میداد
پارس مثل اینکه طرح شبانه دار گذاشته (جشنواره)