فک کنم با مالیات میشد 72600نقل قول:
Printable View
فک کنم با مالیات میشد 72600نقل قول:
فقط دقت کنید سریال دستگاه رو هم میخواد موقع استفاده که یادتون نره به هر کسی خواستید بدید که کارشون لنگ نمونه تشکر از شما.نقل قول:
البته من بیشتر دانلود هام از سرور های داخلی هست نه خارجی و یا مستقیم میکنم روی سرور داخلی اگه همین سرویس رو تغییر ندن بذارن بمونه خوبه برای من.نقل قول:
یکسری مادربرد ها توی بازار بود که سی پی یو و گرافیک کلا همه چیز در یک مادربرد بود و با قیمت خیلی مناسب بفروش میرسید مخصوص همین کار یه هارد و یه رم هم بگیری میشد راحت یه سیستم جمع و جور کرد با اندک پولی. یه گشت بزن ببین هست تو بازار
الان آسیاتک هم باید برای خودش مثل شاتل یک آپلود سنتر پولی ارزان درون شبکه برای دانلود نامحدود درون شبکه درست کنه مثل شاتل لند
دوستن گیگ باکس 30 روز رو برای اینترنت 1 ماهه هم میشه فعال کرد؟تا به حال کسی انجام داده؟
فعلا که داخلی رو هم محدود کرده. حتی شبکه خودشو! فکر نکنم اینکارو بکنه دیگه عقلش در حد آسیا دی ال کار کرده..نقل قول:
دوستان مخابرات استانمون یه طرج حدید اضافه کرده اینترنت 1 ماهه 21 گیگ 25 تومن و شبانه هم یه جورایی نداره ( 50 گیگ شبانه برای یک ماه )
به نظرتون این خوبه یا
اسیا تک طرح 6 مگ سه ماهه 90 گیگ 66 تومن (البته هیچ تضمینی نیست مثلا فردا روز این طرح رو برداره اسیاتر ) اینم شبانه نداره
---------------------------------------------------------
در حال حاضر خودم سرویس 4 مگ اسیا تک دارم که شبی نهایت 3 گیگ میشه دانلود کرد ازش درماه میشه 90 گیگ نهایت
--------------------------------------------------------
جدیدا هم فور جی ایرانسل اومده شهرمون دیشب با 4 جی گوشی جی 5 خودم در یک ساعت 7 گیگ دانلود داد بهم که برای 3 ساعتش میشه 21 گیگ اونم با 2 هزار تومن که دمشون گرم واقعا
------------------------------------------------------
حالا به نظرتون بهتر نیست برم مخابرات و اون طرح ماهی 21 گیگ رو بگیرم و شبانه ام رو هم با 4 جی دانلود کنم ؟
فعلا گیگ باکسی در کار نیستنقل قول:
من بودم با 150000 تومان برای 2 خط سرویس 102 گیگ صبحانت صبانت میگرفتم و تا یکسال ماهانه 17 گیگ حجم روزانه و 150 گیگ دانلود شبانه داشتم.نقل قول:
اگر حوصله جمع آوری و ثبت نام را ندارید، همین سرویس 3 ماهه 90 گیگ را بگیرید و برای 3 ماه بعدی هم از الان تمدید کنید، بعد از بهمن سرویس غیر حجمی با حجم 20 گیگ داخلی و 10 گیگ بین الملل به قیمت 25000 تومان بعلاوه مالیات فروخته خواهد شد.
من تا دی ماه سرویس 4 مگ دارم از اسیا تک اگر الان یه سرویس 6 مگ بزنم میشه تا فروردین و یه سرویس دیگه هم بزنم میشه تا اخر خردادنقل قول:
فکر کنم تا اون موقع تکلیف اسیا تک هم مشخص بشه شاید سرویسی مثل شاتل لند زدن و موندگار شدیم