سلام
كسي خبر نداره اين تخفيف نمايشگاه كتاب چطوره
شامل نا محدود هم ميشه
Printable View
سلام
كسي خبر نداره اين تخفيف نمايشگاه كتاب چطوره
شامل نا محدود هم ميشه
آقا شما جدیدا قطعی ندارین ؟ واسه من 2-3 بار در روز قطع میشه ! هر بار هم حدود 10-15 مین قطعه !
نتيجه تست 2 مگ در قم:n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيه حسوديتون ميشه:n02:
بچه ها این باشگاه مشتریان رو شما عضو شدید؟؟؟
گیگ مجانی و یه سری اتاشغال مجانی دیگه میده... :n09:
زودتری برید عضو شید وگرنه امتیاز اشتراکای قبلیتون رو نمیدن!!!.... البته الان هم فقط 25 درصدش رو میده :n08:
من عضو شدم 250 امتیاز بهم داد....
من با 128 460 تا دانلود میگیرمنقل قول:
مال تو چرا اینجوریه ؟؟؟
چي بگم قمه ديگه چي كارش ميشه كرد از هر لحاظي بايد تو كشور عقب مونده باشهنقل قول:
همين چند دقيقه پيش داشتم adsl فناوا نگاه ميكردم ديدم حتي تو روستاهاي دور افتاده كرمان سرويس دهي اينترنت نا محدود داره ولي تو قم نداره
يا مخابرات تو كل كشور اينترنت نا محدود ارايه ميكنه ولي تو قم نه و ........
همه كشور حسرت اينترنت اروپا رو مي خورن ما قمي ها هم حسرت اينترنت غير قمي ها رو مي خوريم
اقا بالاخره امروز پس از 7-8 روز کشمکش با شاتل ، سرویسه 2 مگه پارس آنلاینم وصل شد. ( رسما سرویس کردن مارو از بس که دروغ گفت این شاتل که از رانژه خارج کردیم شمارو، اما نکرده بودند و بعدا کاشف به عمل اومد که طول میده تا پورت رو واسه خودش نگه داره ! )
حالا امروز که سرویس رو پارس تحویل داد من یک لینک از سایت دانلودها و یکی هم لینکه دانلوده ویندوزه ایکس پی رو زدم واسه دانلود. دیدم تو هر دو تا سرعت مدام بینه 450 تا 50 متغیره. یعنی هی میشد 50 بعد یهو میرفت تا 450 بعد دوباره سریع میومد پایین.
زنگ زدم پشتیبانی و با تیم ویوور وصل شد به ما. دقیقا 50 دقیقه مدام داشت با لپ تاپ و مودم من و پنل ام تو شرکت ور میرفت. اول سرعت پنلم رو برد روی 9 مگ و زد فایلی از سایته poldownload ، دانلود شه. سرعت رفت روی 1 مگ. اما از دانلودها و سایته مایکروسافت سرعت میرفت رو 300-400 بعد بهو میشد 50 بعد 30 بعد 10 بعد دوباره میشد 400.
دوباره رفت تو پنل ام ، و سرعتم رو کرد روی 4 مگ و البته MTU داخله ستینگ مودم رو کرد 1292. حالا سرعته دانلود بین 300 تا 490 متغیره ولی دیگه پایین تر نمیره.
ایشون بعد از 50 دقیقه گفتش که وقتی سرعت شمارو میبریم روی 9 مگ ، پکت لاست پیدا می کنید اما روی 4 مگ سرعتتون ثابت تره. گفت البته نباید این باشه و عجیبه و گزارش داده به پشتیبانیه لایه ی بالاتر اما گفت میله خودته که بگذاریم واست روی همون 4 مگ یا 9 مگ. پیشنهاد داد که امشب رو با 4 مگ تست کنم ببینم سرعت تو ساعت های مختلف چه جوریه و بعدا بهشون تصمیمم رو بگم.
مخابرات ما هم غریبی هست و گفت گزارش شده بعضی ساعت ها مصرف پهنای بانده غریبی میرسه به حداکثر.
حال شما فکر می کنید واقعا مشکل چیه و اینکه بگذارم روی همین 4 مگ بمونه و همیشه سرعتم روی 300-400 باشه یا برم 9 مگ و مدارم تغییره سرعت داشته باشم ؟
** هدف من اینه که شبا دانلود کنم و واسم مهم نیست در روز سرعته دانلود چنده. مهم اینه که دریافتیه بالا در نامحدوده شبانه داشته باشم **
اینم عکس از مودم و تسته سرعت :
کاربر گرامی:
به اطلاع می رسانیم، هم اکنون با مشکلاتی در خدمات رسانی سرویس ها یی همچون Skype ،OOVOO و Viber مواجه هستیم که خارج از اختیارات این شرکت می باشد.کارشناسان ما در حال پیگیری با مراجع ذیربط می باشند.پیشاپیش از شکیبایی شما سپاسگزاریم.
---------
به به همینو کم داشتیم اینم فیل شد :n08:
سلام
بچه ها شما معمولن شبا چقدر دانلود می کنین ؟
منظورم ترافیک رایگان از ساعت 2 تا 7 هست.
من بیشترین رکوردم 3 و نیم گیگ بوده ولی معمولن 2 تا 2 و نیم گیگ دانلود می کنم.
شما چطور؟
سرویس دو مگ- کرمان
اره منم این مشکل رو دارم.نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفت به خاطر اینه که خطتون نویز داره.